- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.181
teşekkür ederim canım bakıyorum hemen bu arada izmirde benim akrabalarım var sen neresindensin her yazda ben marmarise gidiyorum annemler orada benim
neresi olduğunu söylemiyim çok belirgin olacak :kedi:
görüşme şansımız olursa mesajlaşırız canımcım
bende baltercın cörekotuna devam ediyorum ama adacayını içmiyorum ne yalan söyleyeyim valla eşimede hersabah akşam k.boynuzu pekmezi bakalım ne olacak bu ay
tamam canım benim ablamlar buca gedizde ailemde marmariste inşallah bakarsın karşılaşırız birgün bu arada avatarıma bakın kızlar ben böyle bir aile istiyorum kızıma kardeş gelsin dua edin bana
onu birkez daha duymustum ama denemedim iyi gelecekse sevmesemde yerim,, bu aksam kocam kapiya koyacak beni bi liste yaptim icinde yok yok bir suru bitki :) gorunce allahin ingilteresinde nerde bulcam bunlari dicekkk korkuyom o inanmaz pek oyle seylere:))))onu doktora sor o zaman.. tiroit de dahil hormonların az ya da çokluğunu dereotu yemeklerden önce bi tutam yiyince dengeliyormuş.. seviyorsan dene ...
onu birkez daha duymustum ama denemedim iyi gelecekse sevmesemde yerim,, bu aksam kocam kapiya koyacak beni bi liste yaptim icinde yok yok bir suru bitki :) gorunce allahin ingilteresinde nerde bulcam bunlari dicekkk korkuyom o inanmaz pek oyle seylere:))))
direkt keçiboynuzunu kaynatıp 5 dk sonra suyunu içmek daha etkili diyorlar.. eğer içebiliyorsa eşin öyle deneyin... eşimde sprem sayısı azdı . 8 milyondu.. bu kürün etkisi oldumu bilmem ama 2 ay sonra hamile kaldım..
dr varikosel ameliyatı gerekebilir demişti. biz haylazlık edip gitmedik doktora :kedi:
onu birkez daha duymustum ama denemedim iyi gelecekse sevmesemde yerim,, bu aksam kocam kapiya koyacak beni bi liste yaptim icinde yok yok bir suru bitki :) gorunce allahin ingilteresinde nerde bulcam bunlari dicekkk korkuyom o inanmaz pek oyle seylere:))))
çıkıcam dedim çıkamadım.. bağımlılık oldu.. her işi erteliyorum vallaa
canım evet bende biliyorum ama bizim doktorluk bir sorunumuz yok ben haziranda 5 aylık bebişimi kaybettim (14 kromozom varmış) gebeliğim sonlandırıldı uzun süre kızımdan sonra dkh kullanmıştım ve doktorlar bana döllenmeden kaynaklanmış genetik degil öyl olsa kızınızda olması lazımdı dedi bende yumurtalıklarım kuvvetlensin diye bal tarcına başladım gecen ay hamile kalmadım bakalım bu ay ne olacak eşimede ek birşey olsun diye pekmezi içiriyorum ama korkuyorum ya bida olursa diye aile tablomuzda yok hiç böyle olan ama bilmiyorum ki işte yinede korkuyorum
Allah gönlüne göre versin canım benim..
üzüldüm bebişine .. sağlıklı bi şekildedoğacak yeğenimize şifa olsun o pekmezler, çörekotları...
inşallah canım bu arada 47 yerine 14 yazmışım ya pardon anlamışsındır ama zaten
slm kimse yokmu
slm kimse yokmu
bi tuhaflık olduğunu anladım .. çok hakim değilim ama... biyoloji dersinden kalanlar işte...
maalesef ben prof oldum bu konularda raştırmaktan böğ geldi artık bakmıyorum bile valla biliyorum birdaha olmayacak diye kendimi empoze ediyorum bugün işte doktorum programında üçüz anne vardı eşimle agladık resmen ben cok istiyorum ikiz evlatlarım olsun Allahım herkese versin banada inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?