Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar bugün kanal d de doktorum programında canlı ultrason vardı bir bayan üçüzlere hamileydi hatta cinsiyetini bile söylediler erkek bitanesi bayıldım ya eşim nöbetciydi dün sabah kahvaltı yapıyoduk beni cagırdı ikimizinde gözleri doldu kızıma kardeş cok istiyorum ya vallahi agladım resmen Allahım isteyen herkese versin yanındada bizlere inşallah

evet sebin koydu.. benimavatar resmimde 2 erkek 1 kız çocuk anne ve baba var.. keşke olsa ama bu yaştan sonra Allahım bir tanesini sağlıkla nasip etsinde önce...

O resim sana uğurlu geldi... yeni koymuştun o resmi ve hamilelik haberin geldi. Bende istiyorum o resmiiiiiii:çok üzgünüm:

O resim sana uğurlu geldi... yeni koymuştun o resmi ve hamilelik haberin geldi. Bende istiyorum o resmiiiiiii:çok üzgünüm:

brde inanırmısınız bilmem ben çalışma masamın sağ orta köşesine yumurtadan yeni çıkan bi kablumbağa ile 2 yavru fil koydum... çin felsefesi fengshui ye göre orası çocuk bölgesi... bi çift patik ve ya bu tarz hatırlatıcı bişeyler etkili olablir

canım benim 16 aralık

ya arkadaşlar benim daha günüm gelmedi 15 kasım siz beni 10 aralığa atmışınız ya ben kasım ayı hamile kalmayı düşünürken siz aralık listenize eklemişsiniz beni allahmı söyletti ne bak demek bu ay kırmızılarım geliyo çok morelim bozuldu destek olcağınıza ya aşkolsun yasakkelimeşakkıdı

evet sebin koydu.. benimavatar resmimde 2 erkek 1 kız çocuk anne ve baba var.. keşke olsa ama bu yaştan sonra Allahım bir tanesini sağlıkla nasip etsinde önce...
resmi bende indirdim ama Pc de saklayacagim eger birgun hamile kalirsam nette ne kdr profilim varsa hepsine bu fotoyu koyacagim insallah,,,buarada HAYIT'i bulamadim esim gelsin ona arastirtcam...yalniz aklima bisey geldi bende PCOS un yaninda HIPOTROIDI de var (Levotrion iciom hergun) yan etki yapmasinnn bilgisi olan varmiii??

anne baba çocuk resim yazın google a arattırın çıkan resim aramalarında 3. sayfada var. ben ekleme yaptım tabi paintte kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım bakıyorum hemen bu arada izmirde benim akrabalarım var sen neresindensin her yazda ben marmarise gidiyorum annemler orada benim

yanlışlık olmuştur canım merak etme düzeltir arkadaşlar moralini bozma hemen

onu doktora sor o zaman.. tiroit de dahil hormonların az ya da çokluğunu dereotu yemeklerden önce bi tutam yiyince dengeliyormuş.. seviyorsan dene ...

bende baltercın cörekotuna devam ediyorum ama adacayını içmiyorum ne yalan söyleyeyim valla eşimede hersabah akşam k.boynuzu pekmezi bakalım ne olacak bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…