- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.161
kendine iyi bak güzel annemopuyorumnanaktan
haydin kızlar ben kaçar öpüldünüz
benimde çalışma günlerim benim pırtlama günümde 15 kasım. Bu ay olur inşallah.
Kız gaye 1 tane olsun bakalım sen hedefi 3 koydun prayforu'ya:) bu ne hız kızzzzzzzz şekerrrr
yok ben koymadım canım sebin dedi sanırım kaydirigubbakcemile3
evet sebin koydu.. benimavatar resmimde 2 erkek 1 kız çocuk anne ve baba var.. keşke olsa ama bu yaştan sonra Allahım bir tanesini sağlıkla nasip etsinde önce...
evet sebin koydu.. benimavatar resmimde 2 erkek 1 kız çocuk anne ve baba var.. keşke olsa ama bu yaştan sonra Allahım bir tanesini sağlıkla nasip etsinde önce...
O resim sana uğurlu geldi... yeni koymuştun o resmi ve hamilelik haberin geldi. Bende istiyorum o resmiiiiiii:çok üzgünüm:
bende bendeeeee
O resim sana uğurlu geldi... yeni koymuştun o resmi ve hamilelik haberin geldi. Bende istiyorum o resmiiiiiii:çok üzgünüm:
canım benim 16 aralık
resmi bende indirdim ama Pc de saklayacagim eger birgun hamile kalirsam nette ne kdr profilim varsa hepsine bu fotoyu koyacagim insallah,,,buarada HAYIT'i bulamadim esim gelsin ona arastirtcam...yalniz aklima bisey geldi bende PCOS un yaninda HIPOTROIDI de var (Levotrion iciom hergun) yan etki yapmasinnn bilgisi olan varmiii??evet sebin koydu.. benimavatar resmimde 2 erkek 1 kız çocuk anne ve baba var.. keşke olsa ama bu yaştan sonra Allahım bir tanesini sağlıkla nasip etsinde önce...
anne baba çocuk resim yazın google a arattırın çıkan resim aramalarında 3. sayfada var. ben ekleme yaptım tabi paintte kaydirigubbakcemile2
ya arkadaşlar benim daha günüm gelmedi 15 kasım siz beni 10 aralığa atmışınız ya ben kasım ayı hamile kalmayı düşünürken siz aralık listenize eklemişsiniz beni allahmı söyletti ne bak demek bu ay kırmızılarım geliyo çok morelim bozuldu destek olcağınıza ya aşkolsun yasakkelimeşakkıdı
resmi bende indirdim ama Pc de saklayacagim eger birgun hamile kalirsam nette ne kdr profilim varsa hepsine bu fotoyu koyacagim insallah,,,buarada HAYIT'i bulamadim esim gelsin ona arastirtcam...yalniz aklima bisey geldi bende PCOS un yaninda HIPOTROIDI de var (Levotrion iciom hergun) yan etki yapmasinnn bilgisi olan varmiii??
kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?