- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.981
gökçek fazla okuma bence tatlım, kafan karısıcak
sen kan tahlilini aldıktan sonra ben emin oldum dedim bu kız hamile kesin =))
okma fazla yazılanları yahu bolver bırak akışına oyalan annelik dergileri falan oku
hoşgeldin sebincim =))
slm kızlar.sanırım gökçek'in hamileliği kesinleşti.canım tebrik ederim.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inş.opuyorumnanaktan
alexandrayasemin -13 kasım
tek0633-------------- 15 kasım
per-i------------------ 15 kasım
tubiloshh------------ 15 kasım
listede ses gelmeyenler var merakla bekliyoruz canım.
gokcek herşeyi dikkate alma canım. bana bir arkadaşım demişti ki herkesi dinle ama dediğini yapma. her gebelik farklı bir hikayedir senin ki onun ki çok farklıdır sakın ona bu olmuş, bu şunu yapmış gibi davranma dedi. <ve haklı da yaniiii
evet söylemiştin sen :)artık açmıyorum o tür sayfaları yoksa ay kese görüncekmi şöyle olcakmı derken delircem:))
güzel şeyler düşünüyorum inş...
kızlar yaa ben bu bal-tarçın-ç.otunu yapamıcam.ıhlamurla bile çok zor.bu sabah yine zorla azıcık yedim ama midemi çok bulandırıyor.şimdi o karışımda önemli olan hepsi mi yoksa çörekotunun tadı acı olduğu için tatlansın diye mi hepsi yeniyor.sadece çörek otu yesem.acı macı onu yemek daha kolay benim için.
ya kuşum sen sevmedin onu baştan zaten öyle sevmeye sevmeye yeme işe yaramıcak =( ben kırmızı kart gördüm puff senağlama bidahaki aya belkide bidahaki aylara kaldı adetim belli belirsiz oldugu için. Bende btç otuna başladım bende pek sevmedim açıkçası ama acılıgından dolayı yoksa sorun yok. Ama şifa olsun diye, sen balın miktarını azaltsan??
ya kuşum sen sevmedin onu baştan zaten öyle sevmeye sevmeye yeme işe yaramıcak =( ben kırmızı kart gördüm puff senağlama bidahaki aya belkide bidahaki aylara kaldı adetim belli belirsiz oldugu için. Bende btç otuna başladım bende pek sevmedim açıkçası ama acılıgından dolayı yoksa sorun yok. Ama şifa olsun diye, sen balın miktarını azaltsan??
sen de aralıkçısın yani.walla yiyebiliyorsan ye.zaten neredeyse yarım çay kaşığı bal yiyorum.bugün kendimi pek bir mutsuz hissediyorum olan biten bir şey de yok.suratım asık yine.reglimde bitti gibi aslında ama çözemedim kendimi:uhm:
evet güzel şeyler düşün bol dua et içinde bi melek var şimdi ay bizede dua edrmisin saglıklı bi bebiş gelsin =)) :CüvCüv:
kızlar yaa ben bu bal-tarçın-ç.otunu yapamıcam.ıhlamurla bile çok zor.bu sabah yine zorla azıcık yedim ama midemi çok bulandırıyor.şimdi o karışımda önemli olan hepsi mi yoksa çörekotunun tadı acı olduğu için tatlansın diye mi hepsi yeniyor.sadece çörek otu yesem.acı macı onu yemek daha kolay benim için.
hoşgeldin canım valla daha 12 gün olmadan benim kase bitti senin yerine de yeyim mi ben cokacimcoook
Eveeet sizler için dua ediyorum.Hepinize bir melek versin Allah :) :CüvCüv:
ohhh afiyet olsun şeker
galiba benim 5 yumoş oldu 15 yumoş :teytey:
dün izledimde kadının birinin sekizizi olmuş ya :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ona rakip olucam bukadar b+t+ç sayesinde
galiba benim 5 yumoş oldu 15 yumoş :teytey:
dün izledimde kadının birinin sekizizi olmuş ya :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ona rakip olucam bukadar b+t+ç sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?