Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet söylemiştin sen :)artık açmıyorum o tür sayfaları yoksa ay kese görüncekmi şöyle olcakmı derken delircem:))
güzel şeyler düşünüyorum inş...

kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyorsun canım herkesin belirtisi farklı. tavsiye olarak dinler ama uygulamam bende ne yapayım:)

kızlar yaa ben bu bal-tarçın-ç.otunu yapamıcam.ıhlamurla bile çok zor.bu sabah yine zorla azıcık yedim ama midemi çok bulandırıyor.şimdi o karışımda önemli olan hepsi mi yoksa çörekotunun tadı acı olduğu için tatlansın diye mi hepsi yeniyor.sadece çörek otu yesem.acı macı onu yemek daha kolay benim için.

evet söylemiştin sen :)artık açmıyorum o tür sayfaları yoksa ay kese görüncekmi şöyle olcakmı derken delircem:))
güzel şeyler düşünüyorum inş...

evet güzel şeyler düşün bol dua et içinde bi melek var şimdi ay bizede dua edrmisin saglıklı bi bebiş gelsin =)) :CüvCüv:

ya kuşum sen sevmedin onu baştan zaten öyle sevmeye sevmeye yeme işe yaramıcak =( ben kırmızı kart gördüm puff senağlama bidahaki aya belkide bidahaki aylara kaldı adetim belli belirsiz oldugu için. Bende btç otuna başladım bende pek sevmedim açıkçası ama acılıgından dolayı yoksa sorun yok. Ama şifa olsun diye, sen balın miktarını azaltsan??

canım diyabet olduğun için zorlandın bence fazla zorlama kendini canım benim.
Supreme ovulasyon testine karar verebilirsin düzensiz oluyorsan sana çok faydası olacaktır

sen de aralıkçısın yani.walla yiyebiliyorsan ye.zaten neredeyse yarım çay kaşığı bal yiyorum.bugün kendimi pek bir mutsuz hissediyorum olan biten bir şey de yok.suratım asık yine.reglimde bitti gibi aslında ama çözemedim kendimi:uhm:

ya valla bende bugün nedense pek bi keyifsizim böle bakınıyorum boş boş çalışma istegimde yok=( zaten regliyim =((
az kişi var topicte teko63 falan yok nerde bu kız ya??

hoşgeldin canım valla daha 12 gün olmadan benim kase bitti senin yerine de yeyim mi ben cokacimcoook

supreme bende tek0633 tubişi merak ediyorum işleri yoğundu iyice yoğunlaştı sanırım. Allah kolaylık versin zor walla.

ohhh afiyet olsun şeker

galiba benim 5 yumoş oldu 15 yumoş :teytey:
dün izledimde kadının birinin sekizizi olmuş ya :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ona rakip olucam bukadar b+t+ç sayesinde

yaa bende bugün başlıyorum b+t+ç ye ama 2. günüm geçti.evdedeğildim malesef bugün başlıycam anca.

çörekotum dövülmüş değil dövemezsem tane koyucam olur herhalde.çiğnerim artık ağzımad.

birde bu yumurta sayınızı nerden biliyonuz
dr.kontrolümü oluyorsunuz:bbo:

canım benim süpersin wallla çok iddialısınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…