Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Hayırlısı olsun canım hakkında. Umarım Aralık ayında seni de 2010'a hamiş olarak sokarız.

Günaydın şekerim. Gokcek arkadaşımızın hamileliği kesinleşti zaten. bHcg yükselmiş iyice. Hayırlısıyla Aralık ayı bomba gibi geçecek diye umuyorum. 2010 'a hamiş olarak girceğiz inşallah.

ayyy gaye inşallah canım;
ben normalde cinsiyet konusunda yorum yapmazdım dün sabah eşime dedim ki şöyle kıvırcık saçları olan bi kızım olsun istiyorum dedim. sen dedi yorum yapmazdın diyor. Ama içimden gelerek söyledim inşallah sağlığıyla gelir bebişim ve hepimizn bebişleri

doktorum beklemem gerektigni 6 ay içinde olmazsa klomen mlomen başlarız demişti ama oda benden cok umutluydu sanki bu ay =( beklicez ben dogal yolla olur diyorum cok inanıyorum adetlerim bi düzelse inşallah :Saruboceq:

Hadi kızlar ben kaçtım müsadenizle.Banyomu yapıp hazırlanayım yavaş yavaş.Belki o arada annemde uğrar hemen onunla birlikte çıkarım.Çok heyecanlıyım.Umarım iyi haberlerle gelirim.Kalbim nasıl atıyor bir bilseniz anlatamam.

kıslar bi rüya gördüm bu gece bi oğluşum olmuş ya çok tatlıydı bi kucagıma aldım ama sanki gerçek gibiydi içim sımsıcacık oldu hemen uyanıverdim
koşimi uyandırdım ona anlattım rüyamı
aptal ya diyo ki bana demekki bu ayda bebegimiz olmuycak geçen ayda kızımızın oldugunu görmüştün olmadı
nasıl sinirlerimi bozdu sabah sabah yaklava:

havalardandır canım =) canım güzel düşünki testlerin sonucuda güzel cıksın=))

supreme;
canım ben 30lu aldım 10 tane de gebelik tetsi hediyeydi gg.den aldım.
Adet bitince hemen başladım hergün test yaptım testten önce sabah fazla sıvı tüketme ve ilk idrarla yapma. Bende dün sabahtan fazka sıvı tükettim diye yapmadım dışarı çıktık gelir gelmez hemen test yaptım çift çizgi çok sevindim. İnşallah bu ay hamiş olurum

canım hayırdır inşallah erkek cocuk murattır bi muradınız oluyo inşallah. =)

canım inşallah ya okadar istiyorumki sizden de hamiş haberi almayı Rabbim gönlüne göre versin=))

canım hayırdır inşallah erkek cocuk murattır bi muradınız oluyo inşallah. =)

walla mı hay agzını öpeyim ya Şeniz kaydirigubbakcemile3
canım ya bu aralar bi bebek istegimiz var bide benim iş istegim olur inşallah birisi :Saruboceq:

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım biz burda seninleyizzzz asla umutsuzluk yokkk

ya kıslar bu ovulasyon testi kesin sonuç veriyor mu
hani bazıları bu ay hiç çizgi çıkmadı yumurtlamadım galiba diyor ya bu mümkün mü hiç bişi anlamadım valla
madem yumurtlama olmuyo nasıl kırmızı kartı görüyolöar

canım yanlış kullanımdan oluyor ben dikkatli okumadım geçen ay yanlış okumuşum yanlış yaptım. Bu ay dikketli kullandım ve doğru çıktı.

canım yanlış kullanımdan oluyor ben dikkatli okumadım geçen ay yanlış okumuşum yanlış yaptım. Bu ay dikketli kullandım ve doğru çıktı.

anladım canım
şimdi bunu hergün kullanıcam çift çizgi çıktıgında yumoş çatlamış oluyo demi
ben ateş ölçme yönteminide kullanıyorum ama bişi anlamadım ki bi çıkıyo bi düşüyo nebiçim ateşse bu kafamçokkarıştı

bencede:)

ya bide bişi sorcam bu idrarda iltihaplanma varsa da bebek olmuyomuş ya hatta bu kanalları tıkıyormuş bunun için incir kürünü mü tavsiye etmişlerdi sogan kürünümü

ya bide bişi sorcam bu idrarda iltihaplanma varsa da bebek olmuyomuş ya hatta bu kanalları tıkıyormuş bunun için incir kürünü mü tavsiye etmişlerdi sogan kürünümü

canım benimde idrar yollarım sürekli enfeksıyon oluyo ama ben kür bilmiyorum bununla ilgili CADIARZU

canım benimde idrar yollarım sürekli enfeksıyon oluyo ama ben kür bilmiyorum bununla ilgili CADIARZU

aynen canım ya evden farklı bir yerde lavaboya giricem diye korkuyorum ama baya tehlikeliymiş bu bebek sahibi olmaya engel olabiliyomuş o enfeksiyon spermlerin içeri ilerlemesine engel oluyomuş o yüzden sordum acaba öyle bi problem olabilir mi bende diye :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…