- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.941
günaydın kızlar ben haftasonu pek giremiyorum nete bugün de ancak gelebildim bende de bir uyku hali havalarmı böyle yptı nedir benim bu ay pek umudum yok testler yapılıyo onların sonucuna göre hareket etcez dedi doktorum inşallah bişey çıkmazda gelecek ay tam gaz devam ederiz diyoz bizde kocişimle.....
Günaydın şekerim. Gokcek arkadaşımızın hamileliği kesinleşti zaten. bHcg yükselmiş iyice. Hayırlısıyla Aralık ayı bomba gibi geçecek diye umuyorum. 2010 'a hamiş olarak girceğiz inşallah.
Canım bence sen eczaneden alacaksın 30 tane ovülasyon testi. hergün deneyeceksin. elbet bir yerde çift çizgi gösterecek ve hemen çalışmaları yapacaksın... Eğer göstermezse zaten bu konuyu doktorla paylaşmak gerekir artık. Belki klomen tedavisi falan başlatır.
kvrck günaydın güzelimmmmm
canım ovulasyontesti al hergün yap canım benim. Çift çizgiyi görünce 24-36 saat arası pıtlama olacak demektir.
günaydın kızlar ben haftasonu pek giremiyorum nete bugün de ancak gelebildim bende de bir uyku hali havalarmı böyle yptı nedir benim bu ay pek umudum yok testler yapılıyo onların sonucuna göre hareket etcez dedi doktorum inşallah bişey çıkmazda gelecek ay tam gaz devam ederiz diyoz bizde kocişimle.....
kıslar bi rüya gördüm bu gece bi oğluşum olmuş ya çok tatlıydı bi kucagıma aldım ama sanki gerçek gibiydi içim sımsıcacık oldu hemen uyanıverdim
koşimi uyandırdım ona anlattım rüyamı
aptal ya diyo ki bana demekki bu ayda bebegimiz olmuycak geçen ayda kızımızın oldugunu görmüştün olmadı
nasıl sinirlerimi bozdu sabah sabah yaklava:
supreme;
canım ben 30lu aldım 10 tane de gebelik tetsi hediyeydi gg.den aldım.
Adet bitince hemen başladım hergün test yaptım testten önce sabah fazla sıvı tüketme ve ilk idrarla yapma. Bende dün sabahtan fazka sıvı tükettim diye yapmadım dışarı çıktık gelir gelmez hemen test yaptım çift çizgi çok sevindim. İnşallah bu ay hamiş olurum
canım hayırdır inşallah erkek cocuk murattır bi muradınız oluyo inşallah. =)
Hadi kızlar ben kaçtım müsadenizle.Banyomu yapıp hazırlanayım yavaş yavaş.Belki o arada annemde uğrar hemen onunla birlikte çıkarım.Çok heyecanlıyım.Umarım iyi haberlerle gelirim.Kalbim nasıl atıyor bir bilseniz anlatamam.
ya kıslar bu ovulasyon testi kesin sonuç veriyor mu
hani bazıları bu ay hiç çizgi çıkmadı yumurtlamadım galiba diyor ya bu mümkün mü hiç bişi anlamadım valla
madem yumurtlama olmuyo nasıl kırmızı kartı görüyolöar
canım yanlış kullanımdan oluyor ben dikkatli okumadım geçen ay yanlış okumuşum yanlış yaptım. Bu ay dikketli kullandım ve doğru çıktı.
canım yapmak istiyorsan testi yap derim bak gökçek erken test yaptı erken öğrendi. içinden geldiği gibi davran canım benim.
Bizde de çalışmalar devam ediyor ovulasyonda çift çizgi görünce o kadar sevindim ki gebelikte çift çizgi görsem ne kadar mutlu olurum düşünemiyorum artıkkk
ya bide bişi sorcam bu idrarda iltihaplanma varsa da bebek olmuyomuş ya hatta bu kanalları tıkıyormuş bunun için incir kürünü mü tavsiye etmişlerdi sogan kürünümü
canım benimde idrar yollarım sürekli enfeksıyon oluyo ama ben kür bilmiyorum bununla ilgili CADIARZU
canım ya valla çok sevindim hadi bakalım darısı başımıza
rabbim müslüman kardeşin için ne dilersen fazlasıyla mukafatını alırsın diyor
hadi bakalım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?