- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.961
anladım canım
şimdi bunu hergün kullanıcam çift çizgi çıktıgında yumoş çatlamış oluyo demi
ben ateş ölçme yönteminide kullanıyorum ama bişi anlamadım ki bi çıkıyo bi düşüyo nebiçim ateşse bu kafamçokkarıştı
canım kaçıncı ayda oldu bebişHerkes için hayırlısı olsun. 2010 güzel olacak...
inşallah hepimiz 2010 da anne oluruz di mi kızlar...
kız gökçek nasılsın? duyguların nasıl canım?
seninle yazışırken heyecanlanıyorum yanında olsam sarılı ağlarım galiba
canım kaçıncı ayda oldu bebiş
iyiyim canım sen nasılsın ? şu anda belirtim yok. 1,5 aydan sonra başlıyormuş bulantı falan.. bazılarında olmazmış bile. geçen akşam yemeğe arkadaşlar çağırdı, tv de bir çocuk ağlıyordu başladım ağlamaya. çok komikti :) duygusallık başladı sanırım..
ilk ay sayılır canım.. ağustos da doğum kontrol hapını bıraktım. ama eylül de düşünüyorduk tam bir korunma olmadı. ekimde günlere dikkat edince, oldu..
Allah size de nasip etsin.
ahhh canım benimmmm kıyamam ben annelik duygusu ağır basmaya başladı artık di mi:) bende uykusuzdum ama işler üst üste binince uyku falan kalmadı
ilk ay sayılır canım.. ağustos da doğum kontrol hapını bıraktım. ama eylül de düşünüyorduk tam bir korunma olmadı. ekimde günlere dikkat edince, oldu..
Allah size de nasip etsin.
canım ya hayırlısı olsun valla saglıkla kucagına alırsın insallah=))
sagol canım ben hiç hap kullanmadım eşim korunuyordu geçen ay ilk denememizi yaptık başarısız olduk galiba gününü tutturamadık :kedi:
bu ayda malum şu meşur büyükbabamlar bizde zaten 23ündede en önemli günlerde ankaraya gidicem eşim yanımda olmuycak bakalım kısmet rabbim hayırlı bi zamanda vericektir müjdeyi bize inşallah :Saruboceq:
gokcek d.kontrol hapını ne kadar süre kullanmıştın canımmm
sağol canım benim :)
darısı başına inşallah.
ben nette ayrıntıları okudukça korku sarıyor. ya şöyle olursa ya böyle olursa diye
6-7 ay kullandım aysellim.sende kullandın mı
slm kızlar.sanırım gökçek'in hamileliği kesinleşti.canım tebrik ederim.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inş.opuyorumnanaktan
evet canım 10 ay kullandım o nedenle sordum. bende haziranda bırakmıştım hayırlısıyla beliyorum bakalım
sebin günaydın canımmmm nerelerde kaldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?