Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım çift çizgi 24-36 saat arasında yumurtlamanın olacağının belirtisi oluyor.

inşallah hepimiz 2010 da anne oluruz di mi kızlar...
kız gökçek nasılsın? duyguların nasıl canım?
seninle yazışırken heyecanlanıyorum yanında olsam sarılı ağlarım galiba

inşallah hepimiz 2010 da anne oluruz di mi kızlar...
kız gökçek nasılsın? duyguların nasıl canım?
seninle yazışırken heyecanlanıyorum yanında olsam sarılı ağlarım galiba

iyiyim canım sen nasılsın ? şu anda belirtim yok. 1,5 aydan sonra başlıyormuş bulantı falan.. bazılarında olmazmış bile. geçen akşam yemeğe arkadaşlar çağırdı, tv de bir çocuk ağlıyordu başladım ağlamaya. çok komikti :) duygusallık başladı sanırım..

ahhh canım benimmmm kıyamam ben annelik duygusu ağır basmaya başladı artık di mi:) bende uykusuzdum ama işler üst üste binince uyku falan kalmadı

ahhh canım benimmmm kıyamam ben annelik duygusu ağır basmaya başladı artık di mi:) bende uykusuzdum ama işler üst üste binince uyku falan kalmadı

Evet ya.. Herkes sen iki canlısın artık, şunu ye bunu ye diye şişirdiler beni:)
Onu kaldırma, şunu yapma kısıtlamalar başladı. Haftaya dr.a gideceğim günü bekliyorum..
P.tesi yoğundur tabi..

ilk ay sayılır canım.. ağustos da doğum kontrol hapını bıraktım. ama eylül de düşünüyorduk tam bir korunma olmadı. ekimde günlere dikkat edince, oldu..
Allah size de nasip etsin.

sagol canım ben hiç hap kullanmadım eşim korunuyordu geçen ay ilk denememizi yaptık başarısız olduk galiba gününü tutturamadık :kedi:
bu ayda malum şu meşur büyükbabamlar bizde zaten 23ündede en önemli günlerde ankaraya gidicem eşim yanımda olmuycak bakalım kısmet rabbim hayırlı bi zamanda vericektir müjdeyi bize inşallah :Saruboceq:

İnşallah canım. Strese sokma kendini, olacağı varsa zaten oluyor. Allah doğru zamanda nasip eder

sağol canım benim :)
darısı başına inşallah.
ben nette ayrıntıları okudukça korku sarıyor. ya şöyle olursa ya böyle olursa diye

gökçek fazla okuma bence tatlım, kafan karısıcak
sen kan tahlilini aldıktan sonra ben emin oldum dedim bu kız hamile kesin =))
okma fazla yazılanları yahu bolver bırak akışına oyalan annelik dergileri falan oku

slm kızlar.sanırım gökçek'in hamileliği kesinleşti.canım tebrik ederim.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inş.opuyorumnanaktan

evet canım 10 ay kullandım o nedenle sordum. bende haziranda bırakmıştım hayırlısıyla beliyorum bakalım

sebin günaydın canımmmm nerelerde kaldın?

sabha sabah bazı işlerde problem çıktı onları hallettim ancak gelebildim.eee şimdi 3 hamilemiz var.perşembe için sudetten başka kimseden ses çıkmadı.tubilosh da yok o perşembe listesini yapıyodu

alexandrayasemin -13 kasım
tek0633-------------- 15 kasım
per-i------------------ 15 kasım
tubiloshh------------ 15 kasım

listede ses gelmeyenler var merakla bekliyoruz canım.

gokcek herşeyi dikkate alma canım. bana bir arkadaşım demişti ki herkesi dinle ama dediğini yapma. her gebelik farklı bir hikayedir senin ki onun ki çok farklıdır sakın ona bu olmuş, bu şunu yapmış gibi davranma dedi. <ve haklı da yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…