- 6 Eylül 2009
- 179
- 2
- 316
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.041
bebişte olucak inşallah canım az kaldı stress yok =))
bekleyebiliyorsan 3. perşembe grubuna katıl narin yarim..
ama ağrılar başka sebepledir inşallah. :Saruboceq:
başka belirti varmı?
insallah canim bazen oyle sakin oluyorum bazende neden olmuyor diye kendime kiziyorum.
ya aşkolsun sana kendikendine neden kızıyosun, tamam bende cok kafama takıorum ama elimizden bişey gelmiyoki napalım=)) takma düşünmeyi bıraktıgımız anda bi bakıcazki bebek gelmiş inşallah opuyorumnanaktan
olumlu düşünün kızlar nolur.. topikte biraz zorlasam kızım olacak yaşta kızlar var.. annem gibi doğursam şu anda çocugum lise sonda olacaktı..
herşey nasip.. hayırlısını diliyorum hep Allahtan.. sizler içinde kendim içinde dua ederken "hayırlısını sen bilirsin rabbim" diye dua ediyorum... zamanı gelmeden olmuyor..
az kaldı az.. içinizi ferah tutun..
benim içimi ferahlatan burası oldu.. hep söylüyorum bunu... paylaşmak kadar güzel bişi yok...
evett hamişler geliyooo :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
doktora gidicem çarşamba ..isimleri yazarak gidicem gelin ayakkabaısı yerine hamile ayakkabısı ..nası fikir ama opuyorumnanaktan
olumlu düşünün kızlar nolur.. Topikte biraz zorlasam kızım olacak yaşta kızlar var.. Annem gibi doğursam şu anda çocugum lise sonda olacaktı..
Herşey nasip.. Hayırlısını diliyorum hep allahtan.. Sizler içinde kendim içinde dua ederken "hayırlısını sen bilirsin rabbim" diye dua ediyorum... Zamanı gelmeden olmuyor..
Az kaldı az.. Içinizi ferah tutun..
Benim içimi ferahlatan burası oldu.. Hep söylüyorum bunu... Paylaşmak kadar güzel bişi yok...
Evett hamişler geliyooo :cüvcüv: :cüvcüv: :cüvcüv: :cüvcüv:
Doktora gidicem çarşamba ..isimleri yazarak gidicem gelin ayakkabaısı yerine hamile ayakkabısı ..nası fikir ama opuyorumnanaktan
ya cok güzel valla =)) cok hoşuma gitti ya hihoyyyt
süper fikir canımmm. Ben hiç umutsuzluğa kapılmadım diğer arkadaşlardan hep umut dolu olmalarını bekliyorummm
benim 7 haftalık düşüğüm oldu eylül de yaşadım.aralık ayında bende istiyorum ama bazen çok morelim bozuluyor kendimi hayırlısı böyleymiş diye ikna ediyorum.umarım herkes bebeğini kucağına sağlıkla alır
benim 7 haftalık düşüğüm oldu eylül de yaşadım.aralık ayında bende istiyorum ama bazen çok morelim bozuluyor kendimi hayırlısı böyleymiş diye ikna ediyorum.umarım herkes bebeğini kucağına sağlıkla alır
olumlu düşünün kızlar nolur.. topikte biraz zorlasam kızım olacak yaşta kızlar var.. annem gibi doğursam şu anda çocugum lise sonda olacaktı..
herşey nasip.. hayırlısını diliyorum hep Allahtan.. sizler içinde kendim içinde dua ederken "hayırlısını sen bilirsin rabbim" diye dua ediyorum... zamanı gelmeden olmuyor..
az kaldı az.. içinizi ferah tutun..
benim içimi ferahlatan burası oldu.. hep söylüyorum bunu... paylaşmak kadar güzel bişi yok...
evett hamişler geliyooo :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
doktora gidicem çarşamba ..isimleri yazarak gidicem gelin ayakkabaısı yerine hamile ayakkabısı ..nası fikir ama opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?