Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım inşallah hepimiz hep umutlu oluruz. Bebişimiz göbüşümüzdeyken bu sohbetleri yapmak nasip olur inşallah

kucağımızda da görüşürüz canım benim.

keçiboynuzunun en tavsiyeedileni bu. ama içemiyorsa eğer. direkt yiyebilir veya pekmezini içebilir ama onun tadı da pek hoş değil.. yemek daha iyi sanırım.pekmeze göre yani.. aslında fark şu : suyunda 10 gr fayda varsa yiyince 3 gr..
sabah akşam yedir bol bol

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

aaa ben başını kacırdım olayın yoksa bebek geliyormu :lepi:

hoşgeldin canımmm

ay ne güzel bir haber... inşallah yılbasına alırız hayırlısıyla bebişimizin haberini

bende iyiyim tabi.. ama mide bulantısı son haddinde.. normalde böyle olsa 5-20 kilo verirdim valla. ama kendimi zorluyorum yemek için.. sabah erkenden uyanıyorum .gündüzde kafam kalkmıyo...birde söylemesi ayıp gazdan ölecem..
kociş diyoki bu mercimekmi yapıyo bütün bunları :ecrin_bebek:

hoşbulduk canımcım... süper oldum ya pray a acaip sevindim nasıl gormemişim alkisalkisalkis

kızlar hepinizi tebrik ediyorum....opuyorumnanaktan

allahım adrısı lıstedekı tum hanımlaraaaa:Saruboceq:

sağol canım

nezamandır yoksunki.. bak ne güzel haberler var.. darısı başınıza inşallah

ay kuşum yaaa
o kadar sevındım kı anlatamam. allah nazardan saklasın... sakın ık mık deme bak nelere katlanıyoruz o mercimek tanesı için ne keçisi kaldı ne boynuzu :roflol:

slm kızlar ben geldim adetim 1 hafta geçti ve cuma günü dr gitmeyi düşünüyorum inş hamileyimdir

ayyy hadi inş. canım benim.sen neden geçen perşembeki test grubuna katılmadın?belkim de pozitif çıkardı.istersen bu haftaki perşembe grubuna katıl?ister misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…