- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.061
süpper fikir kıssss.beni de yaz beni de yaz opuyorumnanaktan
prayforu canım sen hayıtı nasl kullanmıştın?
Hayıt nasıl birşey ben bu topikte duydum ama bilmiyorum?
Mesela ne amaçla kullanılıyor?
küçük yuvarlak yuvarlak bişi.. yumurtlama ve benzeri şeylere iyi geliyormuşş adet döngüsü düzenleniyo.. progestron takviyesigibi.. 3 ay içmek lazım.. ben bi ay düzenli içtim. ama sonra gün aşırı falan içtim...
onun da b-t-ç otu gibi belli bir başlama zamanı var mı?mesela regl bittikten sonra gibi
Supreme tüm formülleri not alıyor:)))
yaa birşey sorcam bu keçiboynuzunda süre varmış
kaç gün veya ne kadarb arayla uygulanmalı diye bilginizvar mı
valla benim sürede nhaberim yok.. Keçiboynuzu taze olacak.. Yediğinde ısırırken yani hafif bir tatlı geliyor ağzına tazeyse..
7-8 tane parçalayıp atıyosun 6 -7 dk kaynatıyosun..içinden parçaları çıkarıp sabah aksam içiriyosun kocişe. Her gün taze yapacaksın.. 3 ay sürekli ondan sonra hafta da 1-2.. 15 te 1-2 yapın diyordu okudugum yer. Bende oyle yaptım....
Supreme tüm formülleri not alıyor:)))
yaa birşey sorcam bu keçiboynuzunda süre varmış
kaç gün veya ne kadarb arayla uygulanmalı diye bilginizvar mı
kız napim =)) zaten normalde de saglıklı beslenmeye çalışırım asitli içmem siyah cay yok kızartma yok. Ama pko illet başa bela adet madet kalmadı düzenli dil ya canı isteyince geliyo napıcamı şaşırdım. Bende bari ilaç içicegime bunları yapim diyorum a.s
valla biz faydasını gördük sanırım.Allahın izniyle tabi...çünkü hiç ilaç tedavisi yapmadık...
eşim hala göbüşüme elleyip bak şu keçi boynuzunun yaptığına diyo :roflol:
valla biz faydasını gördük sanırım.Allahın izniyle tabi...çünkü hiç ilaç tedavisi yapmadık...
a.s Allah çok büyük valla.Sanırım bundan sonra hayatının hiç bir döenminde umutsuzluğa düşmezsin.
a.s Allah çok büyük valla.Sanırım bundan sonra hayatının hiç bir döenminde umutsuzluğa düşmezsin.
aa bafoda gelmiş... merak ettim nasılsın bafocum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?