Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kurutulmuş yaban mersini,kuru incir,ceviz,sütlaç,dürüm geçiyor un kurabiyeside geçiyordu da onu az önce arkadaş almış yedim.

hımmmmm anacım kız mı gelecek erkek mi diye tahmin yapayım dedim ama hem tatlı hem tuzlu istiyosun.o zamaaaan 1 kız 1 erkek ikiz yeğenler geliyor topiğimize :dance:

2. UĞurlu perŞembe lıstemız (19.11.09)
* sudet
*narın yarım
*ayseyıldırım

ayrıca cuma gÜnÜ bmen'den gÜzel haberler beklıyoruzzzzzz

yarın akşamüstü 5 te çekilcek mr ım perşembe yazarım içimde ne olduğunu hayırlısı artık kızlar. ben çıkayım artık öptüm hepinizi.

ezelcim bizim eski şirkette bi kız arkadaş 21 yaşında tam evlencek doktora gitti genel kontrol için. bi geldi mahvolmuş.3 doktora gitti hepsi de değişik kelimelerle aynı şey isöylemişler, çocugun olmaz . çok zor .ameliyat lazım hemen.. kist var o var bu var... patronumun eşinin gittiği bi doktor vardı.bende ona gidiyordum ist.da iken. ona gitti. sadece ilaçla çözülür ne ameliyatı dedi. ve 2-3 haftada bitirdi..
istersen özelden adını telefonunu veririm. ist.a gitme imkanın varsa istersen diye ....
opuyorumnanaktan

hımmmmm anacım kız mı gelecek erkek mi diye tahmin yapayım dedim ama hem tatlı hem tuzlu istiyosun.o zamaaaan 1 kız 1 erkek ikiz yeğenler geliyor topiğimize :dance:

kız yok ben onu hamileliğe yorarak istemedim zaten ama regl öncesi olur ya böyle abur cubur istekleri :))
Keşke olsa hemde ikiz :)) Heyecandan ölürüm

kız yok ben onu hamileliğe yorarak istemedim zaten ama regl öncesi olur ya böyle abur cubur istekleri :))

biliyorum canım ben gönlümden geçeni söyledim.ayyy sen beni görseydin geçen hafta.oturduğum yerde gözümün önünden türlü türlü yemekler geçiyordu.bir de benim hep turşu çeker canı reglden önce :roflol:

Canım yazdıklarından dürüm ve sütlaç çok çekici geliyor kulağa cokacimcoook . demin kalktım toz aldım ve yemek yaptım.acıktım sanırım

Canım yazdıklarından dürüm ve sütlaç çok çekici geliyor kulağa cokacimcoook . demin kalktım toz aldım ve yemek yaptım.acıktım sanırım

ııgghhh -tatlicadiarzu- ben de hiç sevmem.Allah tarafından tatlıya düşkünlüğüm yok.tabi hamileyseken tam tersi olmaz inş. diye umuyorum .bizim öğle yemeğinde vardı bugün.ben yemiyorum.çok seven br arkadaş var hakkımı ona verdim bilseydim sana yollardım

gidince bakayım ayakkabı altına haber veririm yarına
çıktım ben .. iyi akşamlar
göbüşünüze bebişinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…