Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

birde içi katı olmayan oluşum dediği için kistik bir durum olduğunu anlıyorum az biraz sağlık bilgim olduğundan buda küçük bir laporoskobik işlemle halledilebilecek bir durum tatlım eğer içi katı olsa idi solid olurdu ve ameliyat gerekebilirdi patolojik bir incelemeden sonra tabiki nolur korkma ve endişelenme olurmu herşey düzelecektir erkenden bunu farketmeniz çok daha iyi

tatlım biliomusun kız erkek ihtimalleri takvimde yumurtlama gününden önceki kız sonrası erkek die verilmiş bunu benim annemde sölerdi onada annesi sölermiş gerçek payı varmış hakketen çok ilginç ya

canım bunun nedeni kız çocuk kromozomu taşıyan spermler yavaş fakat daha uzun ömürlü oluyorlar yani 42 saate kadar rahimde kalabiliyorlar.Fakat erkek çocuk kromozomu taşıyan spermler daha hızlı fakat az ömürlüler. Dolayısıyla yumurtlamadan önce olan ilişkiden sonra yumurtlamaya kadar olan dönemde sadece kız çocuk kromozomu taşıyan spermler yaşamış oluyorlar ve yumurtlama sırasında yumurta ilk onlarla karşılaşıyor. yumurtlamadan sonra olan ilişkide ise erkek kromozom taşıyan spermler daha hızlı oldukları için onları bekleyen yumurtaya ilk onlar varıyorlar ve erkek bebek olma şansı daha fazla oluyor

sana yemin ediyorum okadar açıklayıcı anlattınki hayran kaldım waallahi nekadar mantıklı ve anlamlı anlattın gerçekten ben bilmiodum bunu ama çok mantıklı doğru diosun alkisalkisalkis

teşekkür ederim arkadaşlar ama sıkmamak elde değil laparoskopi yumurta verimliliğini düşürüyormuş ameliyatı düşünmek bile istemiyorum sezeryandan daha betermiş tedavi olupta çocuğu olmayanda bi sürü insan varmış ilaçla falan geçebilcek bişeyede benzemiyo benim gözüme büyük geldi 1-2 cmlik bişe değil yani. inşallah barsak iltihabı gibi bişey çıkar diye dua ediyorum yeterki rahimde olmasında bebeği engellemesin. allah yardım etsin ne diyeyim. benim için dua edin.

ya tatlım sen naptın yaa sen büsbütün hayatını bitirmiş gibi konuşuosun lütfen böle yapma benim kuzenlerim laporoskobi oldular bebek için birde ve hepsi gebe kaldı tedavinin sonunda sen bukadar olumsuz düşünme olasılık ihtimalleri var ama kimilerinde oluo die sende nie olsun herşeyden önce moral çok önemli lütfen bunu unutma dediğimiz gibi herşey allahtan bunu unutma tatlım bölede düşünme

Canımcım jinekoloji bölümüne gir ve oku laparoskopi olanları ayrıca açık ameliyat olanlar da çok fazla.. Ve birçok kişi de sonrasında hamile kalabilmiş canım.
Sen kendini bu kadar üzerek başka hastalıklara yol açacaksın vücudunda. Lütfen biraz olumlu düşün... Belki gebelik düşünceni biraz ertelemen gerekebilir ama asla rafa kaldırmayacaksın. Kaldı ki içi sert değilmiş görünen kitlenin.Bunun bir sürü yöntemi olabilir.Belki vücut kendisi atar,belki ilaç tedavisi gerekir belkide hiç dokunmazlar ve hamileliğine engel değildir.

ya ezelcim olurmu öyle şey cocugum olmaması falan nebiçim laflar =( kist gecmeyen bi durum degilki tabikide tedavi şekli var öncelikle ilaç tedavisi veriliyo soraki aşamalrda alınıyo, daha ne oldugu belli olmamışken üzme kendini boşyere lütfen

sana yemin ediyorum okadar açıklayıcı anlattınki hayran kaldım waallahi nekadar mantıklı ve anlamlı anlattın gerçekten ben bilmiodum bunu ama çok mantıklı doğru diosun alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 şekerim internet sağolsun.çok araştırma yaptım bu konuda.bunu da bir doktorun sitesinde okumuştum.

şişşşşşşşt yok öyle hemen ağlamlar zırlamalar.dur bakalım gün ola harman ola.kaç kere dedim kızlar size internette her yazana kafayı takmayın.her birey farklıdır.her şeyde bir hayır vardır.bak bebek düşünmeseydin belki reglini bu kadar yakından takip etmicektin belki dr.a gitmicektin.gerekirse ki inş. gerekmez ameliyatını olursun tedavini olursun sonra da anne olursun.:teselli: kendini yıpratma.Allah tedavisi mümkün olmayan bir şey vermesin.daha yaşın da genç.üzme ne kendini ne bizi oldu mu?

hımm CADIARZU cok iyi ya

canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi çıkmaz dualarımız seninle yeterki umudunu yitirme Allah hepimize o mutluluğu hayırlısıyla tez zamanda yaşamayı nasip etsin :Saruboceq:

yarın akşamüstü 5 te çekilcek mr ım perşembe yazarım içimde ne olduğunu hayırlısı artık kızlar. ben çıkayım artık öptüm hepinizi.

2. UĞurlu perŞembe lıstemız
* sudet
* narın yarım

ayrıca cuma gÜnÜ bmen'den gÜzel haber beklıyoruzzzzzzz

sebin benide yaz belki uğurlu gelir bugün regl günüm
perşembe veya cuma test yapıcam gelmezse pis kırmızılar

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN MORALİNİ BOZMA İYİ ŞEYLER DÜŞÜN İYİ ŞEYLER OLSUN DUALARIMIZ SENİNLE :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…