- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.321
Sebincim kuzum sordum hafta içi son randevuyu 6 ya veriyorlarmış.Fakat cumartesi günleri için bir görüşsün sekretelikle dedi doktor. Sanırım cumartesi daha esnek.
şimdi farkettim geçen ayda 13ünde iğne vurulmuşum bu ayda geçen ay iğneden sonra 17.gün adet olmuşum yani 30 ekimde bu demek oluoki muhtemel adet günüm 30 kasım ama 14 gün sonra iğneden gebelik testi yapın diolar oda 27sine denk gelio ooof valla bu tarihsel olaylar insanı bunaltır walla
canım Allah razı olsun inan bende senin için ediyorum
valla gece oldu olay ama hala gelen giden yok kasığımda sağlı sollu batmalar var bıçak gibi
eğer bebişim gelirse inanılmaz sürpriz olur
walla süpersiniz yaa doğru diosun öbür türlü gerçek kovalarlar beni bende sinir olurum ağlarım eşim kızar mızar bayram bize bela olur bölelikleinş olmaz böle bişi dersem yaparlar bakalım yada pazartesi salıyı beklicem ikisinden biri
bak seninki daha pratik bir çözüm alkisalkisalkis midme bulanıyor başım dönüyor falan de uydur bir şeyler.
Canım o yüzden ne yapıyoruz çok uzun süre kafa yormuyoruz artık bu işlere. biz muhabbetimize bakıyoruz.günler akıp geçiyor sonra bir bakıyoruz ayın 27si olmuş sen birden diyorsun ki Aaa bugün bişey vardı. neydi neydi derkeeen Aaa test yapacaktım diyorsun ve testini yapıyorsun.Veeee II çift çizgi karşında :sm_cool:
Bu arada kaç gündür göremedim seni nerelerde takılıyorsun ?Yoksa nete mi girmedin?Herkes dağılmış bi taraflara zaten İnsan alışınca gözleri arıyor valla
canım denk gelmedik demkki buralardayım bazen temizlik filan yapıyorum o ara giremiyorum topiklere bişyler olmuş ya çok ıssız
bu arada berrakadadan haberin varmı
sebin bittimi reglin canım??
dün bitti şekerim.çalışma takvimi oluşturmıcam bu sefer.Ne zaman canım isterse.:roflol:
Valla kızlar hiç gerek yok bu takvime bende indirmiştim ve kullanıyordum.ama zaten onun yaptığı hesabı biz kafadan yapıyoruz.yumurtlama günümüzü falan zaten aynı onun gibi hesaplıyoruz.
kızlar nasılsınız? ben kötüyüm :1no2: bugün ultrasona girdim ve sağ kasığımda 39 x 63.1 mmlik içi katı olmayan oluşum izlendi diye bi sonuç aldım. adneksiyonel kitle mi, fekalom mu, over kist mi, kolon tm mi kesin bi karar veremedikleri için beni emara sevkettiler yarın emara gircem. biraz internette baktım ya barsakta yada rahimde bi kitleden şüpheleniyorlar. çok korkuyorum kızlar kist falansa çocuğunun olmamasına kadar gidiyormuş ameliyat falan gerektiriyormuş mafoldumben ultrasona idrar sıkışık giriliyo ya zaten tuvaletim gelince orası şişiyo gibi geliyo bide dr bastırınca çok kötü oldum ameliyata falan nasıl katlanıcam bilmiyorum keşke bağırsakta iltihap falan çıksa ama ultrasona bakıyorumda resmen büyük bişe görünüyo yaratacağı sorunda büyük sanırım mafoldumben
kızlar nasılsınız? ben kötüyüm :1no2: bugün ultrasona girdim ve sağ kasığımda 39 x 63.1 mmlik içi katı olmayan oluşum izlendi diye bi sonuç aldım. adneksiyonel kitle mi, fekalom mu, over kist mi, kolon tm mi kesin bi karar veremedikleri için beni emara sevkettiler yarın emara gircem. biraz internette baktım ya barsakta yada rahimde bi kitleden şüpheleniyorlar. çok korkuyorum kızlar kist falansa çocuğunun olmamasına kadar gidiyormuş ameliyat falan gerektiriyormuş mafoldumben ultrasona idrar sıkışık giriliyo ya zaten tuvaletim gelince orası şişiyo gibi geliyo bide dr bastırınca çok kötü oldum ameliyata falan nasıl katlanıcam bilmiyorum keşke bağırsakta iltihap falan çıksa ama ultrasona bakıyorumda resmen büyük bişe görünüyo yaratacağı sorunda büyük sanırım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?