Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Sebincim kuzum sordum hafta içi son randevuyu 6 ya veriyorlarmış.Fakat cumartesi günleri için bir görüşsün sekretelikle dedi doktor. Sanırım cumartesi daha esnek.

Sebincim kuzum sordum hafta içi son randevuyu 6 ya veriyorlarmış.Fakat cumartesi günleri için bir görüşsün sekretelikle dedi doktor. Sanırım cumartesi daha esnek.

hımmmm okiş tatlım.6 için izin almam gerekir.c.tesi 7 ye kadar bir esneklik sağlıyorlarsa olabiler.ya da bakiiim olmadı izin alırım yaa.aralık ayına bir girelim hele.çok sağol gayoşum :1hug:

şimdi farkettim geçen ayda 13ünde iğne vurulmuşum bu ayda geçen ay iğneden sonra 17.gün adet olmuşum yani 30 ekimde bu demek oluoki muhtemel adet günüm 30 kasım ama 14 gün sonra iğneden gebelik testi yapın diolar oda 27sine denk gelio ooof valla bu tarihsel olaylar insanı bunaltır walla

Canım o yüzden ne yapıyoruz çok uzun süre kafa yormuyoruz artık bu işlere. biz muhabbetimize bakıyoruz.günler akıp geçiyor sonra bir bakıyoruz ayın 27si olmuş sen birden diyorsun ki Aaa bugün bişey vardı. neydi neydi derkeeen Aaa test yapacaktım diyorsun ve testini yapıyorsun.Veeee II çift çizgi karşında :sm_cool:

canım Allah razı olsun inan bende senin için ediyorum
valla gece oldu olay ama hala gelen giden yok kasığımda sağlı sollu batmalar var bıçak gibi
eğer bebişim gelirse inanılmaz sürpriz olur

Allah hepimizden razı olsun canım.Sonuç ne olursa olsun özelden haberini bekliyorum.

Ben geçen ay boğazlarım ağrıyordu,grip gibiydim acile gittim muayene olurken doktora söyledim gebelik şüphem var verdiğiniz ilaçların sakıncası olur mu diye hemen kan testi yaptı 30-45 dk da negatifi öğrendik :)) ama o zaman gerçekten hasta olduğum için bir de domuz gribi endişesiyle gitmiştim.Bu ay ne yapabilirim derken diş geldi aklıma sonuçta tahlil yaptıktan sonra ilaç yazacak ve almak zorunda değilsin ilaçları :))

bak seninki daha pratik bir çözüm alkisalkisalkis midme bulanıyor başım dönüyor falan de uydur bir şeyler.

Ben kafaya koydum mu o testi yaptırmayı her türlü şeyi uydurabilirim bebeğimin haberini almak için valla canım :)) (doktorlar bunları okumayın ) :kedi:

aynen öle aslında ben çok cabuk gaza gelirim buda ii benim için çünkü sizin motivasyonlarınız beni çok etkiliyor hatırlarsanız yumoşum yokken sizlerin motivesiyle 4 günde 2 tane oldu demekki relax olmak gerek hepimiz için

Bu arada kaç gündür göremedim seni nerelerde takılıyorsun ?Yoksa nete mi girmedin?Herkes dağılmış bi taraflara zaten ınsan alışınca gözleri arıyor valla

gebelik/ otomatik-hesaplayici gerçekten bilgisayaranza indirin az evvel bende indirdim süpermiş yaa tam bi hesaplayıcı mükemmel

Bu arada kaç gündür göremedim seni nerelerde takılıyorsun ?Yoksa nete mi girmedin?Herkes dağılmış bi taraflara zaten İnsan alışınca gözleri arıyor valla

canım denk gelmedik demkki buralardayım bazen temizlik filan yapıyorum o ara giremiyorum topiklere bişyler olmuş ya çok ıssız
bu arada berrakadadan haberin varmı

canım denk gelmedik demkki buralardayım bazen temizlik filan yapıyorum o ara giremiyorum topiklere bişyler olmuş ya çok ıssız
bu arada berrakadadan haberin varmı

Heralde denk gelmedi cnm.Sen yine de süpürge falan açıp zorlama kendini regl mi hamilelik mi belli olana kadar.Sanırım hamilelerin büyük bekleyişi sona erdiği için elini eteğini çekiyorlar topiklerden.Berrak dan haberim var malesef olmadı canım.Bi süre burada olmayacak (

Valla kızlar hiç gerek yok bu takvime bende indirmiştim ve kullanıyordum.ama zaten onun yaptığı hesabı biz kafadan yapıyoruz.yumurtlama günümüzü falan zaten aynı onun gibi hesaplıyoruz.

kızlar nasılsınız? ben kötüyüm :1no2: bugün ultrasona girdim ve sağ kasığımda 39 x 63.1 mmlik içi katı olmayan oluşum izlendi diye bi sonuç aldım. adneksiyonel kitle mi, fekalom mu, over kist mi, kolon tm mi kesin bi karar veremedikleri için beni emara sevkettiler yarın emara gircem. biraz internette baktım ya barsakta yada rahimde bi kitleden şüpheleniyorlar. çok korkuyorum kızlar kist falansa çocuğunun olmamasına kadar gidiyormuş ameliyat falan gerektiriyormuş mafoldumben ultrasona idrar sıkışık giriliyo ya zaten tuvaletim gelince orası şişiyo gibi geliyo bide dr bastırınca çok kötü oldum ameliyata falan nasıl katlanıcam bilmiyorum keşke bağırsakta iltihap falan çıksa ama ultrasona bakıyorumda resmen büyük bişe görünüyo yaratacağı sorunda büyük sanırım mafoldumben

Valla kızlar hiç gerek yok bu takvime bende indirmiştim ve kullanıyordum.ama zaten onun yaptığı hesabı biz kafadan yapıyoruz.yumurtlama günümüzü falan zaten aynı onun gibi hesaplıyoruz.

tatlım biliomusun kız erkek ihtimalleri takvimde yumurtlama gününden önceki kız sonrası erkek die verilmiş bunu benim annemde sölerdi onada annesi sölermiş gerçek payı varmış hakketen çok ilginç ya

tatlım öncelikle çok geçmiş olsun evet gerçekten moral bozucu bir durum özellikle doktorlarının net bişi söylememesi ama en kötüsünü düşünme lütfen erken teşhis die düşün her ne varsa ister rahimde ister barsaklarında erken teşhis hem senin sağlığın hemde gelecekteki gebeliğin için çok önemli özlellikle böyle bir konuda ameliyatta olsa bir sonuç alabiliyorsan buna mutlu olman gerek yani ümitsiz bir durum olmaması çok daha iyi böyle düşün olurmu yani demek istediğim her kötü durumdan umutlu olabileceğin taraflarından düşünki daha çabuk atlatabilesin içinde bulunduğun durumu oldumu tatlım

Ahh canım benim.ne kadar çok korkutmuşlar seni yaaa.. kıyamam... Canım benim benim kistime doktor overkisti demişti.Eğer içi katı olmayan keskin kenarlı diye bir tespit varsa biz bundan korkmayız endişe edilecek birşey değildir bu kist dedi bana dün gittiğimde. Kendini bu derece yıpratıp başka sıkıntıların oluşmasına yolaçma şekerim. Yarın mr çekildikten sonra eğerki ameliyat gereken bir ktle yada yumurtalık kisti falansa sakın ama sakın endişe etme.Bak forumda Jinekoloji bölümünde bu şekilde ameliyat olduktan sonra hamile kalan çooook kişi var.Bende kistim için araştırma yaparken okumuştum.
Hatta ameliyat çok basit geçiyormuş.1 hafta sonra normal yaşantına dönebiliyormuşsun. Kaldı ki bence bu kadar korkulacak birşey çıkmayacak sende.

Çok geçmiş olsun ama dur bakalım hemen kendi kendine teshisi koyma,kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırma.Dua et.Hayırlısıyla Allahım seni önce sağlığına sonra da o çok beklediğin bebeğine kavuştursun inşallah :Saruboceq: Her hastalıkta psikolojinin önemli olduğunu da hatırlatmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…