Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

supremem günaydın
tarih verebilirsen yazarım şekerim.
tek0633 anlat bakalım hamiş haberini nasıl aldın belirtiler neydi tatlım?

aysellim c.tesi test yaptım ben aslında ikinci çizgiyide gördüm ama yinede beklemek istedim belki yanılıyorumdur diye dün akşam eşimle birlikte doktora gittik kan testi yaptırdık canım ve pozitif ama keseyi göremedik haftaya tekrar gideceğim
belirtilerim 10 gün öncesinden sağ göğsüm sürekli kaşınıyordu bide damarların karın bölgemde çok belirginleşmişti ama adet zamanıma yaklaşınca sanki adet olacakmışım gibi karnım şişti öbür gün indi

günaydın kızlar. tek0633 tebrik ederim canım allah bizlerede nasip eder inşallah :Saruboceq: ben bugün gidiyorum mr çektirmeye allahtan açık mr mış bayılırdım valla içinde. ama sonuçları cuma veriyolarmış 2 gün daha beklicez bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz diye diye benneyaptımki bu içimdeki şey her neyse 39 x 63.1 mm ebatlarındaymış çok büyük diil mi bu? :çok üzgünüm:

supremem günaydın
tarih verebilirsen yazarım şekerim.
tek0633 anlat bakalım hamiş haberini nasıl aldın belirtiler neydi tatlım?

aysellim aslında ben c.tesi test yaptım ikinci çizgiyi gördüm ama yinede doktora gidip kan testi yaptırmayı istedim iş yoğunluğundan acna dün akşam gidebildik eşimle ve pozitif çıktı ama kese görünmedi haftaya tekrar gideceğim canım benim
belirtilerime geline 10 gün öncesinden sağ göğsüm kaşınmaya başldı karın bölgemdeki damarlar belirginleşti adetime yakın korktum ama çünkü aynı adet olacakmışım gibi hissettim ama günüm geçince adet belirtileri kayboldu

aysellim aslında ben c.tesi test yaptım ikinci çizgiyi gördüm ama yinede doktora gidip kan testi yaptırmayı istedim iş yoğunluğundan acna dün akşam gidebildik eşimle ve pozitif çıktı ama kese görünmedi haftaya tekrar gideceğim canım benim
belirtilerime geline 10 gün öncesinden sağ göğsüm kaşınmaya başldı karın bölgemdeki damarlar belirginleşti adetime yakın korktum ama çünkü aynı adet olacakmışım gibi hissettim ama günüm geçince adet belirtileri kayboldu

eee hadi tek0633 için halaya katılan yok mu? :teytey::teytey::teytey:

Çekelim tabiiki halayımızı :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

fakat cevap yazmada sorunlar oluyor.yazdıklarım gitmiyor ve siliniyor.sinir oldum 2 gündür siteye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…