- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.441
günaydın kızlar. tek0633 tebrik ederim canım allah bizlerede nasip eder inşallah :Saruboceq: ben bugün gidiyorum mr çektirmeye allahtan açık mr mış bayılırdım valla içinde. ama sonuçları cuma veriyolarmış 2 gün daha beklicez bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz diye diye benneyaptımki bu içimdeki şey her neyse 39 x 63.1 mm ebatlarındaymış çok büyük diil mi bu? :çok üzgünüm:
aysellim aslında ben c.tesi test yaptım ikinci çizgiyi gördüm ama yinede doktora gidip kan testi yaptırmayı istedim iş yoğunluğundan acna dün akşam gidebildik eşimle ve pozitif çıktı ama kese görünmedi haftaya tekrar gideceğim canım benim
belirtilerime geline 10 gün öncesinden sağ göğsüm kaşınmaya başldı karın bölgemdeki damarlar belirginleşti adetime yakın korktum ama çünkü aynı adet olacakmışım gibi hissettim ama günüm geçince adet belirtileri kayboldu
Çekelim tabiiki halayımızı :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
fakat cevap yazmada sorunlar oluyor.yazdıklarım gitmiyor ve siliniyor.sinir oldum 2 gündür siteye.
canım ya göğüs kaşıntısı bende de var.reglim sadece 3 gün sürdü ve hala göğüslerim kaşınıyor.benim idrar ve kan negatifti hatırlarsan tam geçen perşembe tekrar test yapacaktım ki çarşamba akşam pembe pembe oldum sonra normal regle dönüştü ama 3 gün sürdü 4. gün 1-2 damla vardı.bitti ama hala göğüslerim kaşınıyor.hem de tam luzumsuz zamanlarda :roflol::roflol: inş. biz de aralık ayında sana güzel haberimizi veririz
gunaydin canlar nasilsiniz tek tebrik ederim cnm insallah darisi bizim basimiza
günaydın canım, ama sen böyle üzgün olma, bak soradan kendi kendine neden stress yaptım diye kızıcaksın =) hayır yani 3.9# 6 cm sanırım yanlış hatırlamıyosam gayenınde 6 dı ama eridi gitti ve seninkininde içi sıvı dolu. sana bişey söyliyimmi bu kistler cok normal kistler adet olunca eriyo ve her kadında adetten önce oluyoa.s
günaydın canım, ama sen böyle üzgün olma, bak soradan kendi kendine neden stress yaptım diye kızıcaksın =) hayır yani 3.9# 6 cm sanırım yanlış hatırlamıyosam gayenınde 6 dı ama eridi gitti ve seninkininde içi sıvı dolu. sana bişey söyliyimmi bu kistler cok normal kistler adet olunca eriyo ve her kadında adetten önce oluyoa.s
inşallah sebincim bende haftaya doktora giderken ayakkabımın altında isinlerinizi yazayım tek tek inşallah sizinde hamiş haberlerinizi alırım tatlım
inşallah sebincim bende haftaya doktora giderken ayakkabımın altında isinlerinizi yazayım tek tek inşallah sizinde hamiş haberlerinizi alırım tatlım
Canım 54mm 6cm'e denk geliyo sanırım öyle bişeydi yani.Doktor ona benzer bişey demişti. EZEL'e söyledim zaten laparoskopi gerekse bile 1 haftada normal yaşantıya dönülebiliyor.Hiç korkulacak bişey değil.Üzülmeye de gerek yok. Zaten içi sıvı ve keskin kenarlı denilince korkulmazmış.Genelde bunlar zararsız olurlar dedi doktorum. İçi katı olursa sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?