Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın canım, ama sen böyle üzgün olma, bak soradan kendi kendine neden stress yaptım diye kızıcaksın =) hayır yani 3.9# 6 cm sanırım yanlış hatırlamıyosam gayenınde 6 dı ama eridi gitti ve seninkininde içi sıvı dolu. sana bişey söyliyimmi bu kistler cok normal kistler adet olunca eriyo ve her kadında adetten önce oluyoa.s

canlarım benim hepiniz çok sağolun
inşallah sizin güzel haberlerinizide alırım en kısa zaman da opuyorumnanaktan:teytey:

canım ya göğüs kaşıntısı bende de var.reglim sadece 3 gün sürdü ve hala göğüslerim kaşınıyor.benim idrar ve kan negatifti hatırlarsan tam geçen perşembe tekrar test yapacaktım ki çarşamba akşam pembe pembe oldum sonra normal regle dönüştü ama 3 gün sürdü 4. gün 1-2 damla vardı.bitti ama hala göğüslerim kaşınıyor.hem de tam luzumsuz zamanlarda :roflol::roflol: inş. biz de aralık ayında sana güzel haberimizi veririz

sebinim reglin normal mi sürmüştü? ya bide üstüne görme diye bişey varya hani.

2. UĞURLU PERŞEMBE LıSTEMıZ (19.11.09)
* SUDET
*NARıN YARıM
*AYSEYILDIRIM

VE CUMA GÜNÜ BMEN'DEN GÜZEL HABERLER BEKLıYORUZZZZ. var mı başka katılmak isteyen ?

inşallah sebincim bende haftaya doktora giderken ayakkabımın altında isinlerinizi yazayım tek tek inşallah sizinde hamiş haberlerinizi alırım tatlım

kizlar bende kasim ayindan cok umutluyum, aslinda ben her ay boyle umutluyum kaydirigubbakcemile3 ya neyse.
daha adetime 9 gun var bu ay ama yinede dun aksam test yaptim negatif cikti.. adete kac gun kala yapmaliyim kizlar ya

Canım 54mm 6cm'e denk geliyo sanırım öyle bişeydi yani.Doktor ona benzer bişey demişti. EZEL'e söyledim zaten laparoskopi gerekse bile 1 haftada normal yaşantıya dönülebiliyor.Hiç korkulacak bişey değil.Üzülmeye de gerek yok. Zaten içi sıvı ve keskin kenarlı denilince korkulmazmış.Genelde bunlar zararsız olurlar dedi doktorum. İçi katı olursa sıkıntı.

benim regl dün bitti canım yani regl ile erimedi :1no2: ama bakalım hayırlısı ben rahimde diilde daha yukarda hissediyorum ağrıyı göbek deliğimin hizasında bel kemiğime doğru bi şişlik var umarım fıtık gibi bişeydir rahimle ilgili bişey olmasııınnn klava:

inşallah sebincim bende haftaya doktora giderken ayakkabımın altında isinlerinizi yazayım tek tek inşallah sizinde hamiş haberlerinizi alırım tatlım

canım beniim süpeeer çok sevindim. bende de kese gözükmedi, dr.a gitmeyi bekliyorum. kaç çıktı değerin?hayırlı olsun inşallahhhhh...

canım valla bende öyle biliyorum sıvı içi erir gider :Saruboceq: önce ilaç tedavisi denerler belkiCADIARZU

kızlar geldimmm
elektrik gitti
girene kadar meraklandım
neyse okudum geldim
bebiskom hoşgeldin
bizde birde bebişkom 88 var adaşsınız:)
valla çok mutluyum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…