Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ay aynen çaksaydın ağzına tam

bende uyuz oluyorum yaakötükedihüso

kızlar selamlar ben anca girebildim temizlik falan yaptım canım cıktı valla dün doktora gittim ben önceki düşüğü anlattım ölü dogum yapmıştım ya iyi bir doktordu saolsun testlerinizi yapalım dedi kan uyuşmazlıgıda var bende igne oluyorum dogumlardan sonra bugünde kan vermeye gittim gebelik öncesi testler için folic yazdı birde hafif akıntınız var dedi fitil yazdı ama ben almadım onları yalnızca folic aldım tam gebelik dönemindeyim ya kullanırsam bide hamileysem etkilemesin diye kullanmıycam smear sonucumu 9 aralıkta alıcam bayram tatili girdi araya 2 gündürde ara ara kasıklarımda batma var hadi hayırlısı bakalım sürekli tatlı yapıyorum canım tatlı istiyor inşallah boşuna yiyipte kilo almıyorumdur

Mercan o fitili mutlaka kullan. Hiçbir zararı yok. Hamile olsan bile rahatça kullanabilirsin. Benim şu an hamile olan 2 arkadaşım var. Onlar da kullandı. Eğer akıntın fazlaysa enfeksiyon olabilir. Bu da asıl hamile kalırsan düşüğe yol açabilir. Sakın ihmal etme.. Önceden önlem almış olursun.
Sonuçta doktora gitmişsin ve o da sana bir ilaç vermiş. kendi kafana göre karar verme.

:roflol::roflol: yazını okurken ne anladım önce biliyor musun "fıstık peygamber efendimiz" fıstık peygamber kim ya fıstık diye peygamber mi olur derken anladım :roflol:

yani sebinim varya suan gozum kapali okuyodum yazilari iyice yamulmustum koltugun icinde uykudan ama su iletiyi okudumyaa inanmassin bi kahkaha attim olursa oyle olsun yani,,,,yemin ediyorum bak okadar icten bi kahkaha geldiki tutamadim kendimi gozum acildi gulmekden .... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dövmek lazım klava:

tok açın halinden anlamazmış.. ben bu durumların içinde değilken birine sordumda salaklık ettimmi diye ara ara düşünüyorum valla...
bu bayrama hamile gireyimde bu dengesiz sorulardan kurtulayım diye çok dua etmiştim biliyosunuz.. şükür duam kabul oldu... darısı başınıza kızlar.. :Saruboceq:

bu arada ben sayfayı son çıkarken sık kullananlara ekliyorum. hiiiç karıştırmadan giriyorum...

slm canım nasılsınız
bende geçmişi okuyordum maşallah kızlar kaynatmışlar.süperler yani

Canım sıkkın bugün herşey üstüme üstüme geliyor.Kızlar olunca iyi kaynatıyorlar da şimdi pek kimse yok.Tv de kayda değer dizi de yok aslında ama kocişlerini bırakamıyorlar :kedi: Sen nasılsın,sen de ne var ne yok?

prayforu senin nasıl geçiyor hamileliğin iyimisin canım.

iyi sanırım.. akşama doğru bulantım artıyo gece maximum seviyeye ulaşıyo.. yemek hiç canım istemiyo. zorla yiyorum. kimse inanmıyo.. eşim hayretlerler bakıyor.. çünkü normalde yemeği önümden alırlar :kedi:
diyet yapıyo gibiyim...

ne olsun bende beklemedeyim 3 aralık bakalım hayırlı.bende gündüzleri giremiyorum.akşamlarıda sıraya giriyoruz ben oğlum ve eşim bi kavga cıkıyor akşamlarıda fazla kimse olmuyor

canım benim kardeşim de senin gibiydi biraz sarsıldı ama sonra normale döndü.zorlada olsa birşeyler ye dikkat et.temennim güzel bir hamilelik geçirmencokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…