- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.101
slm kızlar nasılsınz
bugün bi akrabamız geldi yeni evli 2 aylık ilk ayında hamile kalmış ayy allahım birde havalı ki
sen istemiyomusun daha demezmi kafasına indiresim geldi valla ayyy ben hiç kimseye böle bişey sormadım yaaa korunurken bile
kızlar şal başladım kendime zaman geçsin diye nasıl
kızlar selamlar ben anca girebildim temizlik falan yaptım canım cıktı valla dün doktora gittim ben önceki düşüğü anlattım ölü dogum yapmıştım ya iyi bir doktordu saolsun testlerinizi yapalım dedi kan uyuşmazlıgıda var bende igne oluyorum dogumlardan sonra bugünde kan vermeye gittim gebelik öncesi testler için folic yazdı birde hafif akıntınız var dedi fitil yazdı ama ben almadım onları yalnızca folic aldım tam gebelik dönemindeyim ya kullanırsam bide hamileysem etkilemesin diye kullanmıycam smear sonucumu 9 aralıkta alıcam bayram tatili girdi araya 2 gündürde ara ara kasıklarımda batma var hadi hayırlısı bakalım sürekli tatlı yapıyorum canım tatlı istiyor inşallah boşuna yiyipte kilo almıyorumdur
:roflol::roflol: yazını okurken ne anladım önce biliyor musun "fıstık peygamber efendimiz" fıstık peygamber kim ya fıstık diye peygamber mi olur derken anladım :roflol:
slm kızlar nasılsınz
bugün bi akrabamız geldi yeni evli 2 aylık ilk ayında hamile kalmış ayy allahım birde havalı ki
sen istemiyomusun daha demezmi kafasına indiresim geldi valla ayyy ben hiç kimseye böle bişey sormadım yaaa korunurken bile
selam kızlar
slm canım nasılsınız
bende geçmişi okuyordum maşallah kızlar kaynatmışlar.süperler yani
ne gecesi yawwlaelaelaelaelae
prayforu senin nasıl geçiyor hamileliğin iyimisin canım.
ne olsun bende beklemedeyim 3 aralık bakalım hayırlı.bende gündüzleri giremiyorum.akşamlarıda sıraya giriyoruz ben oğlum ve eşim bi kavga cıkıyor akşamlarıda fazla kimse olmuyorCanım sıkkın bugün herşey üstüme üstüme geliyor.Kızlar olunca iyi kaynatıyorlar da şimdi pek kimse yok.Tv de kayda değer dizi de yok aslında ama kocişlerini bırakamıyorlar :kedi: Sen nasılsın,sen de ne var ne yok?
iyi sanırım.. akşama doğru bulantım artıyo gece maximum seviyeye ulaşıyo.. yemek hiç canım istemiyo. zorla yiyorum. kimse inanmıyo.. eşim hayretlerler bakıyor.. çünkü normalde yemeği önümden alırlar :kedi:
diyet yapıyo gibiyim...
ne olsun bende beklemedeyim 3 aralık bakalım hayırlı.bende gündüzleri giremiyorum.akşamlarıda sıraya giriyoruz ben oğlum ve eşim bi kavga cıkıyor akşamlarıda fazla kimse olmuyor
Kocaman bi oğlun var yani...Ne güzel 2.olacak o zaman senin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?