Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar kızlar; tarihi gecenlerden niye haber yok , listeyemi işlenmedi ?

Yok canımcım hiç gelen giden yok... belkide hamişlerimiz var ama haber vermediler...
Herhalde bayramın yaklaşmış olması da etki etti. Ya memleketine gidenler var ya misafiri gelenler bazıları da temizliğe başlamıştır.

Kimi kızlar ceee deyip kaçıyorlar.tarhlerini verip bir daha topiğe girmeyenler oldu

Yaa sanırım bazıları karıştırıp diğer topic'e yazıyorlar.Başlıklar aynı olunca karıştırıp diğerinden devam ediyorlar galiba.Aslında Aysel bizim topic'in ismine belirleyici bi fark koysa.

yaa sanırım bazıları karıştırıp diğer topic'e yazıyorlar.başlıklar aynı olunca karıştırıp diğerinden devam ediyorlar galiba.aslında aysel bizim topic'in ismine belirleyici bi fark koysa.

canım ben koymuştumm ama yöneticiler değişiklik yaptı başlıkları ben değiştemiyorum maalesef.
Kızlar olsun listemiz baya dolu canımmm

canım ben koymuştumm ama yöneticiler değişiklik yaptı başlıkları ben değiştemiyorum maalesef.
Kızlar olsun listemiz baya dolu canımmm

Hımm anlıyorum canım... Listedeki arkadaşlar arada uğrayıp keşke durumlarını söyleseler.kimisinden hiç haber yok... olmazsa günü geçenlere özel mesaj atalım.

topik başlığı için yönetime mesaj attım birkaç kelime yada şekil ekleyelim başlığa diye bunu için cevap bekliyorum bakalım kızlar.
Ay çok yoruldum zaten uykum da var

bende karıştırıyorum topikleri başlıklar aynı her ikisinede yazıyorum bende:1rolleyes:

Canım topic başlığının altında konuyu açanın ismi var orada Aysellim yazan bizim topic Diğeri Sudenaz diye bir arkadaşımızın topic'i. Girerken ona dikkat edersen hep doğru adreste olursun yerimseniben

slm kızlar nasılsınz
bugün bi akrabamız geldi yeni evli 2 aylık ilk ayında hamile kalmış ayy allahım birde havalı ki
sen istemiyomusun daha demezmi kafasına indiresim geldi valla ayyy ben hiç kimseye böle bişey sormadım yaaa korunurken bile

Offf sinir olurum öyle tiplere.Sanki çok mühim bişiy.Zaten bu ilk ayda hamile kalmayı da anlamıyorum.Ne sorunsuz ne süper bünyeleri varmış bu hatunların yaaa... Yaw hiç mi kisti yok,hiç mi enfeksiyonu mantarı yok bu hatunların. Hayret bişiy yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…