- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.061
hemen gidecektim doktora da vazgeçirdiler bayramdan sonra git dediler ama hepinizin adını tek tek yazcam. bu arada bana oyle şok olmuştu ki hamileliğim dün bidaha kan tahlili yaptırdım. ya artmıyosa değer diye amaaa
adete 9 gün kala yaptığım 0,26
adetten 1 gun sonra yaptırdığım 155
dun yani adetten 3 gun sonraki 475
yazmam mı kıvırcık......
slm kızlar bu aralar giremiyorum malesef benim adetim 6 aralıkta hani adetin 10.gününden itibaren çalışmalı ya benim eşim gececi sabah gözü yataktan başka bişi görmüyo çizelge yapmıştım kendime
10-gün 17kasım
12.gün 19 kasım
14.gün 21 kasım
16.gün 23 kasım
biz ayın 18inde çalıştık yarında çalışma ihtimalimiz var ama ondan sonraki gün yok gibi benim buna göre bu ayda gebe kalmam zor gibi nedersiniz
canım önemli günleri boş geçirmemişsin çok güzel walla elinden gelen çabayı harcamışsın son günleri de değerlendirip hayırlısı deyip beklemek gerek. Umarım aralık ayında yüzün güler canımmm
Ben de ayın 27 sinde kırmızıları görmek istemiyoruuuummmmmmm.
hoşgeldin canım;
umarım kırmızılar gelmez de hemen hamil olursunnnn
mideeemmm..
sabah bulantısı dedikleri şey bende akşam bulantısı oldu..
olmasa bi problem var diye stres ediyom.. olunca dengem bozuluyo.. dünyam midem oluyor. oof ooff...
çok güzel bi durum değil ama sebebi itibarıyle darısı başınıza.. kaydirigubbakcemile5
yanımda sürekli leblebi .. işe yarıyomu bilmiyorum...
mideeemmm..
sabah bulantısı dedikleri şey bende akşam bulantısı oldu..
olmasa bi problem var diye stres ediyom.. olunca dengem bozuluyo.. dünyam midem oluyor. oof ooff...
çok güzel bi durum değil ama sebebi itibarıyle darısı başınıza.. kaydirigubbakcemile5
yanımda sürekli leblebi .. işe yarıyomu bilmiyorum...
Ayseeelll bu ay 6 hamişimiz oldu ne güzel yaaa... Acaba Aralıkta bizde müjde verir miyiz? bugün bizim dolu günümüz kaydirigubbakcemile3:kedi: Zaten dün misafir vardı ayrı yatmak zorunda kaldık. Ondan önceki gün de dolu gündü :) böyle devam edeceğim bakalım ne olacak.
alkisalkisalkis
ne mi olacak ?
alkisalkisalkis
ne mi olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?