Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

üzüldüm canim senin icin..ama sabret....ben 1 sene sabrettim ve en sonunda oldu...yarin regl günümdü bekleyemedim...basim cok dönüyordu..o yüzden sezdim hamile olabilecegimi

benimde agrilarim vardi demekki adet agrilari. ama daha 3 gunum var belki de gelmez kirmizilar
napim ya bende kendimi boyle avutayim barimafoldumben

Bu ayda gene hüsran ama artık bir adım atmanın vakti geldi :))) neden ve niçin olmadıgını araştırmamız gerekiyor artık :)))) inşallah önümüzdeki ayyy kavusuruz bebeğimize

Kızlar kayınvalidem yarın ufak bir operasyon geçirecek gözünden bende onun yanına gideceğim.Herhalde bayram sonuna kadar giremeyeceğim foruma.Umarım geldiğimde güzel haberler bulurum. Ben ne yazık ki güzel haber veremedim :çok üzgünüm:

Kızlar ben geldim... ama hiç hoş gelmedim... yollarda ağlaya ağlaya geldim.mafoldumben . 1 tanecik yumurta var ve o da 10mm sadece.yeterli büyüklükte değil... 18-20-22mm civarı olması gerekiyormuş... Sinirlerim çok ama çok bozuldu... bir sürü hamile kadın vardı bayram öncesi kontrole gelmiş bide onları görünce iyice moralim bozuldu.hayatımda ilk defa birilerini kıskandım.senağlama Eşimde çok kızdı sana forum yasak bundan sonra dedi. Oraları okuyup okuyup stres yapıyorsun dedi.
Doktor perşembe günü sabahtan tekrar gel bakalım dedi bazen 14.gün olgunlaşma görülebilir dedi.Yani arife günü tekrar gidip baktıracağım. :çok üzgünüm: senağlama

Geçmişi okumayanlar için öne aldım yazımı.Sabah nasıl olsa okursunuz... öpüyorum hepinizi.

canım değil bir yumurta hç yumurtayla bile ne mucizeler gerçekleşiyor. ama sen böyle canını sıkarsan gerçekleşen hiçbir güzelliğin tadına varamayacak kadar yıpranmış olursun. inşallah güzel sonuçlar alırsın

baklava çifte bayram olucakmış senin için çok sevindim 1sene sonunda demişin acaba 1sene içinde hiç dr gittinmi onu merak ettim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tez zamanda bizimde başımıza inşallah dua et kız gebelerin duası kabul olrmuş

baklava ya kocaman tebriklerrrrr :1hug:

cıfte bayram ne guzel

darısı tum bekleyenlerın ınsallah

bu arada herkese gunaydın

Gayeciğim canım üzülme sakın.lmaz: Hayatım her zaman umutlu olacağız canım a.s.benimmmm

canım umarım aralık ayında güzel haberler alırız canım. Bu bende hamil kalmazsam bal-tarçın-çörekotuna başlamayı düşünüyorum. Belki beraber aynı dönemlerde hamiş kalırız belli mi oluropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…