- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.841
sagol canim..insallah sende yakinda hamis olursun..
hala inanamiyorum habire bakiyorum test sonucuna..sırnaşık şey
amin cnm ya amin
bende az once tes yaptim ama koca bi tek cizgi gordum yine senin adetin gecmismiydi
üzüldüm canim senin icin..ama sabret....ben 1 sene sabrettim ve en sonunda oldu...yarin regl günümdü bekleyemedim...basim cok dönüyordu..o yüzden sezdim hamile olabilecegimi
benimde agrilarim vardi demekki adet agrilari. ama daha 3 gunum var belki de gelmez kirmizilar
napim ya bende kendimi boyle avutayim barimafoldumben
Kızlar ben geldim... ama hiç hoş gelmedim... yollarda ağlaya ağlaya geldim.mafoldumben . 1 tanecik yumurta var ve o da 10mm sadece.yeterli büyüklükte değil... 18-20-22mm civarı olması gerekiyormuş... Sinirlerim çok ama çok bozuldu... bir sürü hamile kadın vardı bayram öncesi kontrole gelmiş bide onları görünce iyice moralim bozuldu.hayatımda ilk defa birilerini kıskandım.senağlama Eşimde çok kızdı sana forum yasak bundan sonra dedi. Oraları okuyup okuyup stres yapıyorsun dedi.
Doktor perşembe günü sabahtan tekrar gel bakalım dedi bazen 14.gün olgunlaşma görülebilir dedi.Yani arife günü tekrar gidip baktıracağım. :çok üzgünüm: senağlama
Geçmişi okumayanlar için öne aldım yazımı.Sabah nasıl olsa okursunuz... öpüyorum hepinizi.
selam kizlar ben az önce test yaptim ve sonucu positif..en sonunda cift cizgiyi görebildim bir sene sonra.cok mutluyum....hihoyyyt
Kızlar ben geldim... ama hiç hoş gelmedim... yollarda ağlaya ağlaya geldim.mafoldumben . 1 tanecik yumurta var ve o da 10mm sadece.yeterli büyüklükte değil... 18-20-22mm civarı olması gerekiyormuş... Sinirlerim çok ama çok bozuldu... bir sürü hamile kadın vardı bayram öncesi kontrole gelmiş bide onları görünce iyice moralim bozuldu.hayatımda ilk defa birilerini kıskandım.senağlama Eşimde çok kızdı sana forum yasak bundan sonra dedi. Oraları okuyup okuyup stres yapıyorsun dedi.
Doktor perşembe günü sabahtan tekrar gel bakalım dedi bazen 14.gün olgunlaşma görülebilir dedi.Yani arife günü tekrar gidip baktıracağım. :çok üzgünüm: senağlama
Geçmişi okumayanlar için öne aldım yazımı.Sabah nasıl olsa okursunuz... öpüyorum hepinizi.
Kızlar bugün reglim başladı. Yarın bekliyordum ama bugün geldi. Doktoruma da gittim bugün. Kistlerim büyümemiş sol tarafta 2 tane aynen duruyor. Yokolmaları için tek çare doğum kontrol hapı (en az 2 ay) veya laparoskopi. O yüzden böyle idare ediyoruz. Büyümedikleri sürece sorun yok diyor doktorum.
Neyse bu ay gene femera kullanacağım 5 gün. Yanında bal-tarçın-çörekotu yiyeceğim. Dokotrum da zararı olmaz, tam tersi sinerji yaratır dedi :))
Sonuçta Aralık ayına kaldık. Aysellim sen beni 21 Aralık olarak yazıver canım...
selam kizlar ben az önce test yaptim ve sonucu positif..en sonunda cift cizgiyi görebildim bir sene sonra.cok mutluyum....hihoyyyt
Gözün aydın arkadaşım. Darısı benim gibi isteyenlerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?