- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.881
İlk deneme de olsaydı aralık ta doğurmuş olacaktım :))
Yeniden koca 1 ay insanın gözünde büyüyor
Kızlar ben geldim... ama hiç hoş gelmedim... yollarda ağlaya ağlaya geldim.mafoldumben . 1 tanecik yumurta var ve o da 10mm sadece.yeterli büyüklükte değil... 18-20-22mm civarı olması gerekiyormuş... Sinirlerim çok ama çok bozuldu... bir sürü hamile kadın vardı bayram öncesi kontrole gelmiş bide onları görünce iyice moralim bozuldu.hayatımda ilk defa birilerini kıskandım.senağlama Eşimde çok kızdı sana forum yasak bundan sonra dedi. Oraları okuyup okuyup stres yapıyorsun dedi.
Doktor perşembe günü sabahtan tekrar gel bakalım dedi bazen 14.gün olgunlaşma görülebilir dedi.Yani arife günü tekrar gidip baktıracağım. :çok üzgünüm: senağlama
kızlar regl günü yaklaşmaya başladı bende heyecanlanmaya başladımmm bir de tedirgin oluyorum acababu ay bebişim gelecek mi? bende hazirandan beri korunmuyorummmm
ben varım ayselcim bugün işlerimiz biraz hafifledi bende buraya bakıyorum ama kimseler yok....
:Saruboceq:
ayselim canım bende heyecanlanıyorum sen bböyle söyliyince azıcık kaldı 29kasıma =) artık bayramdan sonra ilk hamiş haberini senden alırız inşallah
ayselim canım bende heyecanlanıyorum sen bböyle söyliyince azıcık kaldı 29kasıma =) artık bayramdan sonra ilk hamiş haberini senden alırız inşallah
canım benimde bugün hafifledi işlerim yoğundu. Aman Kdv dönemi bitti şimdi aysonu geliyor bayram geliyorrr.
Bu akşam evde biraz daha temizlik yapacam.
aysellimden sonrada benim günüm bakalım dün gece rüyamda otobüsteyim gene ( bu rüyanın aynısını bir kere daha gördüm sayılır) gecen sefer tek bebek vardı şimdi iki tane bebek gördüm ne bu şimdi ikiz falanmı geliyo acaba amanın ne yaparım ben iki tane bebişle bide kızım var evde ama Allahım hayırlısını versin inşallah
İlk deneme de olsaydı aralık ta doğurmuş olacaktım :))
Yeniden koca 1 ay insanın gözünde büyüyor
canım ikiz zor olur gercekten hadi bakalım hayır olsun rüyan :Saruboceq:
temizlik =) bugün bende bi kısmını yapıcam
ay inşallah canım yaaa
ben dün yaptım kızlar cam perde örtü falan halı derken evi kırkladım resmen ama bittim mahvoldum akşam saat 8 de bitti işim ama şimdi evime baktıkca temizlik güzel sey diyorum valla her yer pırıl oldu
ben dün yaptım kızlar cam perde örtü falan halı derken evi kırkladım resmen ama bittim mahvoldum akşam saat 8 de bitti işim ama şimdi evime baktıkca temizlik güzel sey diyorum valla her yer pırıl oldu
hadi bu ay gelsin bebiş haberleri az kaldı bayram sevinci olsun bizlere banada + dogumgünü hediyesi olsun 29 kasım benim dogumgünüm kızlar
mercan76;
canımmmm inşallah rüya gerçek olur tatlım. İkiz bakmak gerçekten zor olur ama hayırlısıyla hamiş kalırsın inşallah tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?