Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim ya minik kuşum yarım saattir sayfaları karıstırıyorum bu kız geldimi doktordan noldu diye =) ya sen neasıl aglarsın üzülürsün aşkolsun bismillah daha yeni girdin yumurtlama gününe yaa. Bak kızıcam sana ben öyle insanları biliyorumki iki gün sora gidiyolar yumoşlar olmuş 18. Bitanede yetiyo neden üzülüyosunki, hemdoktor ne dedi bakim

kızlar regl günü yaklaşmaya başladı bende heyecanlanmaya başladımmm bir de tedirgin oluyorum acababu ay bebişim gelecek mi? bende hazirandan beri korunmuyorummmm

:Saruboceq:
kızlar regl günü yaklaşmaya başladı bende heyecanlanmaya başladımmm bir de tedirgin oluyorum acababu ay bebişim gelecek mi? bende hazirandan beri korunmuyorummmm

ayselim canım bende heyecanlanıyorum sen bböyle söyliyince azıcık kaldı 29kasıma =) artık bayramdan sonra ilk hamiş haberini senden alırız inşallah

:Saruboceq:

ayselim canım bende heyecanlanıyorum sen bböyle söyliyince azıcık kaldı 29kasıma =) artık bayramdan sonra ilk hamiş haberini senden alırız inşallah

aysellimden sonrada benim günüm bakalım dün gece rüyamda otobüsteyim gene ( bu rüyanın aynısını bir kere daha gördüm sayılır) gecen sefer tek bebek vardı şimdi iki tane bebek gördüm ne bu şimdi ikiz falanmı geliyo acaba amanın ne yaparım ben iki tane bebişle bide kızım var evde ama Allahım hayırlısını versin inşallah

canım ikiz zor olur gercekten hadi bakalım hayır olsun rüyan :Saruboceq:

İlk deneme de olsaydı aralık ta doğurmuş olacaktım :))
Yeniden koca 1 ay insanın gözünde büyüyor

canını sıkma canım benim ben ne yapatım bak ben bebişimi kaybetmeseydim su anda 20 günlük bebeişim elimde olacaktı canım benim Allah bilir verecegi zamanı sen bol bol dua et sabırlı ol tamam mı canım

mercan76;
canımmmm inşallah rüya gerçek olur tatlım. İkiz bakmak gerçekten zor olur ama hayırlısıyla hamiş kalırsın inşallah tatlımmmm

ben dün yaptım kızlar cam perde örtü falan halı derken evi kırkladım resmen ama bittim mahvoldum akşam saat 8 de bitti işim ama şimdi evime baktıkca temizlik güzel sey diyorum valla her yer pırıl oldu

benimde cam ve kapılar kaldı. Kapıları yaparım da camı bilemiyorumm çalışırken zor oluyor walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…