- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.801
Sizler çalışıyor musunuz arife günü?
canım hoşgeldinn.
Bir sonraki ay beklediğin tarihi yazarsan hemen listeye ekleyeyim seni cnım
Ben çalışıyorum maalesef kızlar
bizde bayramda da çalışma oluyor sıraylar izin yapıyoruz
onu ayarlamaya çalışıyorum
patron 2 gün çalışın diyor ben diyorum 4 kişiyiz hergün 1 kişi çalışsın diyorummmm
Ben çalışıyorum maalesef kızlar
bizde bayramda da çalışma oluyor sıraylar izin yapıyoruz
onu ayarlamaya çalışıyorum
patron 2 gün çalışın diyor ben diyorum 4 kişiyiz hergün 1 kişi çalışsın diyorummmm
ya başka yolu yokmu ki? bayramda calışılır mı ya haksızlık? peki mesai mi sayılıyo?
Kızlar ben geldim... ama hiç hoş gelmedim... yollarda ağlaya ağlaya geldim.mafoldumben . 1 tanecik yumurta var ve o da 10mm sadece.yeterli büyüklükte değil... 18-20-22mm civarı olması gerekiyormuş... Sinirlerim çok ama çok bozuldu... bir sürü hamile kadın vardı bayram öncesi kontrole gelmiş bide onları görünce iyice moralim bozuldu.hayatımda ilk defa birilerini kıskandım.senağlama Eşimde çok kızdı sana forum yasak bundan sonra dedi. Oraları okuyup okuyup stres yapıyorsun dedi.
Doktor perşembe günü sabahtan tekrar gel bakalım dedi bazen 14.gün olgunlaşma görülebilir dedi.Yani arife günü tekrar gidip baktıracağım. :çok üzgünüm: senağlama
Kızlar ben geldim... ama hiç hoş gelmedim... yollarda ağlaya ağlaya geldim.mafoldumben . 1 tanecik yumurta var ve o da 10mm sadece.yeterli büyüklükte değil... 18-20-22mm civarı olması gerekiyormuş... Sinirlerim çok ama çok bozuldu... bir sürü hamile kadın vardı bayram öncesi kontrole gelmiş bide onları görünce iyice moralim bozuldu.hayatımda ilk defa birilerini kıskandım.senağlama Eşimde çok kızdı sana forum yasak bundan sonra dedi. Oraları okuyup okuyup stres yapıyorsun dedi.
Doktor perşembe günü sabahtan tekrar gel bakalım dedi bazen 14.gün olgunlaşma görülebilir dedi.Yani arife günü tekrar gidip baktıracağım. :çok üzgünüm: senağlama
aaaaaa kimse kalmamış.. sebin kuzum sana emanet ettiydim kız buraları.. niredesin nazlı gülümmm??
hemşerim nasılsın :) yeni listemiz ne durumdakızlar ben geldim KDV son gündü ancak işlerim bitti.
Kimseler kalmamış nerdesiniz?
siz gelene kadar ben geçmişi okuyayım
kuzuuummm nasılsın bugun
Kizlarrrrr yardım edin lutfen
herkes biliyor heralde bugün adet gunüm
öğlen saatlerinde koyü renk akıntı geldi
3saattir yine tık yok
ay bu olan neeee
yardım yardım
Bafocum ne oluor banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?