Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

MERHABA kızlar.sabahtan beri bir görseniz çay bile içmeden çalıştım.yarın için izin aldım ya illa bugünüm burnumdan gelecek.bugün bitirmem üzere iki iş verildi üztelik saat 2'de toplantıya gidicem.5 gibi ancak dönerim.Sinirlerim tepemde bir hırsla çalışıyorum.biraz kolayladım neyseki.her tatil öncesi mutlaka böyle bir stres yaşanıyor

canım benim yaaa kolay gelsin. fazla stres yapmadan işlerini bitirmeye çalış şekerim.
bugün zaten katılım az. ev hanımlarımız temizlik yapıyor bizlerde işyerinde iş bitirmeye çalışıyoruz.

olsun sebinim yarın keyfini çıkartırsın hadi kolay gelsin kuzum =)

galiba yeni bir hamile haberimiz yok.Ama inş. bayram sonrası "ben de hamileyim." "ben de" "ben de" diyen bir sürü arkadaşımız olur topikte

yeşim25-------------- 25 kasım
portakal_suyu-------26 kasım
eLa.arda--------------26 kasım
maviyeşil1999------26,27 kasım
bebiskom------------27 kasım
biyologul---------------27 kasım
evrecka-----------------27 kasım
bade_34--------------28 kasım
aysellim-------------- 29 kasım
şekerkız67----------- 29 kasım
mercan76------------ 29 kasım
KUAF------------------ 29 kasım
sincap_--------------- 1 aralık
bafo -------------------1 aralık
BAYRAM LİSTEMİZ

slm arkadaşlar bugün arkadaşım doğum yaptı okadar güzel bir oğlu olduki sabahtan beri ordaydım fotosunu yükledim bakın bu tosun paşa yaklaşık 5 saat önce doğdu allahım darısını bizede verir inşallah

Eklentiler

• $25112009053.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 46
galiba yeni bir hamile haberimiz yok.Ama inş. bayram sonrası "ben de hamileyim." "ben de" "ben de" diyen bir sürü arkadaşımız olur topikte

asma suratını sebincim güzel yüzlüm...
gülümse birazcık...

bu hafta haberler alırız diye bekliyordum.. tarihi gelenlerden haber yok değilmi?

bu arada canlarım yarın test yapıorum doktorum yarın yap dedi bakalım hayırlısı inşalah size güzell haberler verebilirim arkadaşlar

asma suratını sebincim güzel yüzlüm...
Gülümse birazcık...

Bu hafta haberler alırız diye bekliyordum.. Tarihi gelenlerden haber yok değilmi?

canım ilk anne adayımız sende inşallah bebişinin resmini bize böyle gösterirsin bizde o sırada resme bakarken kendi göbüşümüzdekileri severiz inş. Tatlımmm

ayyyyy baka baka hayran kaldim tatlim yaa bu ne sekerlik bu ne tatlilik masallah masallah...rabbim nazarlardan saklasin allah anali babali saglikla sihhatle buyumesini nasip etsin tatlim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…