- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.081
bencede canım ya takma kafana demek istiyorum ama insan ister istemez takıyor dimi bak gecmiş sayfalarda ben ayşe armanın bir yazısını kopyaladım harika okumanı tavsiye ederim bugün içinde kopyalamıştım fazla gecmişe dönmene gerek yok harika anlatmış
yani takiyodum ablacim ama artik takmicam ,,,gercekten bu huyumu seviyorum koc burcuyum ve inatciiyim biseyi GERCEKTEN sildimmi silerim yeterki gozumu karartayim,,,buda oyle bisey artik takmicam dedim gercektende takmicam cani isterse gelsin istemesse gelmesin,,,evet ablacim okudum o yaziyi gercekten cok guzel anlatmis,,,ama su var eger soyle dusunurseniz "aa bak dusunmicem deyip unutmaya calisirsam oluyomus bende dusunmucem deyimde benimkide olsun diye dusunurseniz yine olmaz niye cunku siz dusunmucem derken aslinda zaten dusunuyosunuz,,bakin akil vermek haddime degil yanlis anlamayin lutfen ama ''ÚNUTTUM DEMEK BILE HATIRLAMAKTIR'' diye bi soz var,,,,uzun lafin kisasi gercekten unutmak gerek ve ben bunu basaricam insallah rabbimin izniyle...
yok valla duymuyoruz artık işte işi düşerse canım benimmmmmmmmmmmmmm :))))
Mercan 76 canim bence testti yaptigin zamanda cikmazdi bebis varsa cok erkne bence.
Benimkilerde bug:lepi:ün bitti
demi hep oyle olur zaten ablacim,,,benimkide isi dustugunde iltifatlarin bini bi para onun disinda askim diye hitap eder hakkini yemim simdi ama tabi isi dusunce iltifatlar yagmur gibi yagar kaydirigubbakcemile3
yani bencede bebişim ya zaten yeni yumurtlama devresindeydim ayın 230 si benim hamile kalmam için riskli günlerimden kan testinde cabuk cıkar falan diyorlar ya ona istinaden sordum ben
tabii canım ben sana birşey itiraf edeyimmi bende takmıyorum işte ne zaman olursa olsun diyorum falan ama degil işte eger takmasaydım ne doktora gidip test yaptırırdım nede boyuna hamilelik belirtilerini okurdum evet dediğin gibi unuttum demek bile hatırlamak yani
neyse canım damadımız gene aşkım diyomuş senin enişten bana hatun diye sesleniyo bir yerde oluncada kırılır hemen kibarlaşır ırazca der adımla hitap eder
Evet öyle diyorlar ama bence senin yaptirdigin tarihde cikmasi cok düsük bi ihtimal kaydirigubbakcemile2
sevindim tatlim ne okuyosun gozunaydin umarim iyi puanlar aldiginida duyarsin yazarsin beraber seviniriz,,,bende 2 hafta once butun sinavlari kazandigima dair mektubu aldim,,,simdi dedigim gibi iste diploma toreni icin mektup bekliyorum,,,
bende öyle tahmin ettim neyse bekliycez adet tarihimizi ya peki bu fsh nedir ya ben kızımda hiç cahil cahil dogurmuşum valla birde 9 ay işe gidip geldim yavrum Allaha emanet doğmuş valla
neyse canım damadımız gene aşkım diyomuş senin enişten bana hatun diye sesleniyo bir yerde oluncada kırılır hemen kibarlaşır ırazca der adımla hitap eder
ayy ben hatun lafini bir turlu sevemedim gitti esim babasini 6 yasindayken kaybetmis ve benim babami (kendi itiraf etmesede) ornek aliyo hissediyorum bazen babamda anneme hatun der benim kizdigimi bile bile avrat bi cay koyda icek der sonrada bana bakar gulerdi kiziyomuyum bakim diye,,,esimde bazen demeye basladi bana hatun avraaat avraat die bende ciddi sekilde demeni istemiyorum bu sekilde dedim bida soylemedi :roflol: :roflol:
Muhasebe canim. Ya sen?
bizim evde öyle bir adam var işte bana cok tanıdık
ooo sen meslek yapmaya baslamissin bile ne guzel tatlim,,,ben daha yeni geldim sayilir 15 aydir hollandadayim ve 10 aydir dil okuluna gidiyodum 2,5 hafta once sinavlari bitirdim gectim hepsinden simdi diplomayi alinca polislik okuluna baslamak istiyorum onumde kucuk bi engel var onu asabilirsem polis olmayi istiyorum,,,olmassa b plani kres ogretmenligi,,,
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hemcinsler ya demekki geneli birbirine benziyo ablacim,,,,kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay su Bayram Gecseydi belli olurdu benimde bebisim varmi yokmu:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?