Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sllmm kissslaaarr simdiden sitede olan olmayan butun anne adaylarinin aday adaylarinin mubarek kurban bayramini kutluyorum ....

ee sitedeki kssllaar napiyosunuz,,,ayyyy bu aralar bi rahatlik vr ustumde neden bilemiyorum,,,adetim bugun bitti bikac gundur ates olcmeyi biraktim esime soylemedim ama kafamda askiya aldim bebis isini (tabiki korunmucam )ama dusunmucem bugun yumurtlama gunu yok ates yukseldi dustu su gun yapmamiz lazim bugun ayagimi dikmem lazim hiiiiiiiiiiiiiiccccccccccc dusunmucem bu sekilde askkiya aldim canimiz istediginde esime yerimseniben yapicam...onun disinda bi takibim olmucak,araliga kadar olmassa gidicem ameliyat derse onuda olucam olmadi,ama rabbim benim alnima cocuk yazmadiysa yapabilicegim biseyde yok zaten herkes cocuk sahibi olcak gibi bi kanun kuralda yok omur boyu cocuk sahibi olmayan birsuru insan var,,,belki yasimiz gelince sartlarimiz elverirse evlat ediniriz hic olmadi yada cocuksuz bi hayati kabulleniriz napalimm,,,

(lutfen boyle yazdim diye kizmayin gercekten cok skldim boyle ugrasmaktan herseyi takip etmekden...buraya sadece sizlerle herturlu konuda sohbet etmek ve dertlesmek icin yazicam)...en azindan simdilik boyle dusunuyorum kafami rahatlatttim oooohhhh bee ne guzel oldu,,,icim rahatladi dusunmuyorum bebek memek cani isterse gelsin,,,,

en iyisini yapmışsın sana katılıyorum bende kendi kendime öyle kararaverdim allah niyetimizi biliyo zaten bol bol duada ediyorum hatta şu gün aşırı ilişkidende çok sıkıldım tamamen bebek için oluyo kendimiz nezamn istesek aa yok bugün olmaz yarın yaparız filan oluyodu ay gülüyorum o hallerime

ya kızlar bişi sorucam ben ban ayın 20 sinde doktora gittim benim 6 ay önce 5 aylık gebeliğim sonlandırılmıştı şimdi yeniden bebek istiyoruz ve 2 aydır calışmalara başladık ama henüz bişi yok neyse uzatmim doktora anlattım başımdan gecenleri benden kan ve hormon testi istedi bugün sonuçlarımı almaya gittim maalesef grevde oldukları için bakmadı bayram sonrası gelin dedi bende bizim saglık ocagına gittim saolsun dr baktı kanda bişi yok hormonlarda iyi dedi ama fsh hormonu varmış o biraz düşük cıkmış dedi benim alanım degil ama sen dr göster dedi ben siteden araştırdım 6 ve altı iyi diyor benimki 4.37 anlayanınız varmı birde dr gebelik de istemiş ama bhcg düşük yani hamile degil cıkmış benim yumurtlama tarihim 16 kasımdı testleri ben 20 kasımda yaptırdım gebelik şimdi belli olur dimii testte gebelik cıkmaması normal heralde

evet canim yaa aynen oyle walla,,,insan bazen esiyle o anda birlikte olmak istiyo sonra dusunuyo aa yok bugun olmaz spermleri kendi zevkimiz icin harcamayalim su gunu bekleyelim bosa gitmesin spermler diyoruz,,,cok tuaf oluyo gercektende esim bile alisti walla bazen sokuluyorum yanina caktirmadan (o cakiyo tabi ben nekadar caktirmasamda) diyo dur askim gaza getirme beni bosa gitmesin diyo guununu bekliyelim die o bile takip eder oldu :roflol: :roflol: :roflol: kendimi okula ve derslerime verdim kafayi bu sekilde dagitiyorum duam tabiki eksik etmiyorum ama allahim bana cocuk nasip et demiyorum ne yalan soyleyeyim,,,allahim hakkimda hayirlisini nasip et diyorum,,,bu daha onemli bence ...tamam cocuk belki dunyanin tadilmasi gereken en guzel duygusu olabilir ama hayirli olmucaksa onu allah bildigi icin vermicektir belkide,,,kimseye tasiyamayacagi yuku vermezmis allah belkide ilerde hayirsizligini gorupde dayanamayacagimiz evlatlar olucak belki buyuzden simdi degil bu yuzden zamani degil bilemiyorum,,,,insan 22 yasinda boyle seylerle ugrasirsa 30 yasina geldiginde kendini 40 - 45 gibi hissetmezmi yoruldum ben simdiden 15 aydir ugrasiyorum yeter bence artik biraz ara vermenin zamani geldi sanirim,,,dusunmucem artik korunmama disinda hic bisey takibi yapmicam,,ve gunde 1 tane folik asit baska bisey yok,,,

haha bu bana biraz tanidik geldikaydirigubbakcemile3
bakalim benide bu ikinci ayim ama simdiden cok bunaldim vallah. gerci bu ay pek takmiyorum sinvalrdan dolayi pek zamanim olmuyo daha dogrusu. Herseyin hayirlisi

bencede canım ya takma kafana demek istiyorum ama insan ister istemez takıyor dimi bak gecmiş sayfalarda ben ayşe armanın bir yazısını kopyaladım harika okumanı tavsiye ederim bugün içinde kopyalamıştım fazla gecmişe dönmene gerek yok harika anlatmış

haha bu bana biraz tanidik geldikaydirigubbakcemile3
bakalim benide bu ikinci ayim ama simdiden cok bunaldim vallah. gerci bu ay pek takmiyorum sinvalrdan dolayi pek zamanim olmuyo daha dogrusu. Herseyin hayirlisi

:) evet canim bende oyle simdi sinavlarim bitttii diploma toreni icin mektup bekliyorum ama haala okulu tkip ediyorum hergun gidiyorum ,,,maksat kafam dagilsin,,,evet tatlim herseyin hayirlisi,,,

kızlar bakın bi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…