Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar merhaba bi süredir girmemiştim şu kasığımın ve belimin sağ tarafındaki ağrının sebebini araştırmakla meşguldüm en son karnımdan ultrason çekildiğini ve 63.1 mmlik yumurtalık kisti veya bağırsakta bi tıkanıklık benzeri içi katı olmayan bi lezyon görüldüğünü yazmıştım sanırım. sonra beni emara gönderdiler ve sonucu zar zor dün aldım (devlet hastanesinde insanı hiiiiiiç takmıyolarklava:) bu kezde 69 mmlik ilk bakışta dejenere olmuş (yapısında bozulma olmuş) myoma benzeyen bi lezyon görülmüş karaciğerimdede büyüme varmış ultrasonda normal boyutlarda denmişti :uhm: dr.da devlet hastanesi dr.u ya zaten hatunu dr.lar odasında ziftlenirken buldum şöyle bi baktı bayramdan sonra gel fakülteye sevketcem dedi ben tabi renkten renge girdim korkudan çünkü günlerdir ağrım yoktu ve iltihap apse gibi bişe olduğuna kendimi inandırmıştımbenneyaptımki ameliyat için mi dedim evet dedi rahimden mi dedim evet dedi başkada bi açıklama yapmadı bende ters ters bakışlarından sıkıldığım için daha fazla soru sormadım insan bi yerini, risklerini, hamilelik veya ilişki olaylarını anlatır ama nerdeeee! fakültede kendimi asistanların eline bırakmak bugün git yarın gel rezaleti çekmek istemiyorum bayramdan sonra tıp fakültesinde prof. kim varsa ondan randevu alıp adam gibi bi muayene olmak ne gerekiyosa ona göre yaptırmak istiyorum. ameliyattan çok korkuyorum aslında netten okuduğuma göre yaklaşık 7 cm olduğu için açık ameliyat yapılıyo bi nevi sezeryan gibi :çok üzgünüm: ya ameliyatta rahim zarar görürse ya çocuğum olmazsa diye kendimi yiyorum ameliyat olmazsamda eğer riskli bi yerdeyse çocuğum olmazmış zaten baya büyük ve ağrı yapıyo yani ameliyat şart gibi görünüyo zaten hamile kalsamda düşükle sonuçlanır heraldemafoldumben varmı aranızda böyle bişey yaşayan kızlar akıl verin bana :a015:

Son düzenleme:

canım benim bence iyice araştırmadan ameliyat falan olma. Dr belli ilgisiz devlet hastanesi de olsa çok ilgili doktorlar olabiliyor. Sen bence iyi bir dr araştır o gerekl test tahlil film gerekiyor derse yaptırırsın ona göre net sonuca ulaşırsın. Ayy böyle ilgisiz dr lar var ya sinir oluyorummm katlanmak zor walla iyi tutmuşsun kendini canım benim yaaa.
Sakın moral bozma dediğim başka bir dr a git canım benim

öyle yapıcam canım fakülteye gidip profesöre görüncem ama onların sevkiyle diil parayı basıp muayene olcam çünkü hepsinin derdi para özel yerine gitsem bırak rahimimi tüm organlarımın sorunlarını anlatırdı

canım cok gecmıs olsun

doktorun tavrına sınır oldum özlede bir prof a mutlka gıt derım bırde kendını ozel hastanelın elıne bırakm aman dıyım

allah sıfaversın cnm duaarım senınle

bafo ya katılıyorum bazı özel hastanelerde para tuzağı hiç tedavine yardımı olmazken senin sağlığınla oynayıp resmen soyuyolar canım. bence iyi bir araştırma yapıp dr belirle canım

bayram geçsinde arayıp randevu alcam bakalım hayırlısı artık kızlar başa gelen çekilirmiş inşallah sonu iyi olur. dualarınız için teşekkürler.

bafo ya katılıyorum bazı özel hastanelerde para tuzağı hiç tedavine yardımı olmazken senin sağlığınla oynayıp resmen soyuyolar canım. bence iyi bir araştırma yapıp dr belirle canım

bu hassas bi ameliyat olduğu için her hastanede yapılamıyormuş diye duydum ama zaten özel hastaneyi falan düşünmüyorum zaten fakültede özel muayene ile özel hastanede muayene arasında pekte bi para farkı yok ikiside baya alıyo fakülteye sevk ile gidersen para yok ama onlarıda asistanlar yapıyomuş ve randevu işi uzun sürebilir en iyisi prof olmuş işini bilen birine görünmek diye düşünüyorum füsun hanım diye bi prof varmış bayan olursa daha iyi olur benim için onu düşünüyorum eğer muayene ediyorsa.

bayram geçsinde arayıp randevu alcam bakalım hayırlısı artık kızlar başa gelen çekilirmiş inşallah sonu iyi olur. dualarınız için teşekkürler.

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım umarım önemli birşey değildir dr yanılmış olur canım benimmm

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım umarım önemli birşey değildir dr yanılmış olur canım benimmm

canım bozulmaya uğramış olan myom aynen bendeki gibi ağrı sancı yaparmış o yüzden doğru bi teşhis konuldu diye düşünüyorum annemde ve teyzelerimdede vardı bu myomlardan zaten ırsimiş doğrudur yani ama emarda bi devlet hastanesinde çekildi ve dr. haftanın 1 günü sonuçlara bakıp yorumluyo sanırım sallamışta olabilir bi sürü hasta var sonuçta. ama emarın kayıtlı olduğu cd var elimde başka dr.larada bu cd ile danışcam bakalım hayırlısı. ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize şimdiden iyi bayramlar umarım iyi haberler veririm size iyi akşamlar.

iyi bayramlar canım kendine iyi bak moralini yüksek tut tamam mı?
şu kederliyi de değiştir bakalım aaaa olmaz böyle:)))
hep gülümsemeye çalış canım benimmm

kızlar ben çıkıyorum
görüşmek üzere diyeyim ben bayram boyu nete girerim.
ama yine de görüşemeyeciğimiz arkadaşlara;
MUTLU BAYRAMLAR
Güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyleeeeeeee

nasıl bir durumdu bu yani acaba bizdede o durumdanmı varda hamile kalamıyoruz niye yasaklanmışki ay çok merak ettim şimdi

nasıl bir durumdu bu yani acaba bizdede o durumdanmı varda hamile kalamıyoruz niye yasaklanmışki ay çok merak ettim şimdi

sürekli kabus görüyordum..hatta düsük yaptim bi kac ay önce...o gün uyandiktan sonra bile kabus devam etti...uzaktan bi hoca geldi..muska yazdi bana 1 ay önce...para falan almadi sagolsun....ümmü sübyan muskasi yazildiktan sonra hamile kalan varmi .diye bi konu vardi kapanmis malesef...bende yazacaktim..muskadan bir ay sonra hamile kaldim diye..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…