- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.401
cnm bu ilaç yumurtaların büyümesi için eğer çatlamazsa kiste dönüyo bu ilaçla hamile kalan çok 3 aydan fazla kullanıldımı kist yapma olasılığı yüksek genelde sadece 3 ay oluyo bu uygulama doğru diyosun daha kırmızıları görmedik cnm ama o da yakındır gerçi hiç adet belirtim de yok ama şimdi tek beklentim kist oluşmaması yinde listede kalmak istiyorum kızmızılar gelince çıkarın beni olur muu
cnm bu ilaç yumurtaların büyümesi için eğer çatlamazsa kiste dönüyo bu ilaçla hamile kalan çok 3 aydan fazla kullanıldımı kist yapma olasılığı yüksek genelde sadece 3 ay oluyo bu uygulama doğru diyosun daha kırmızıları görmedik cnm ama o da yakındır gerçi hiç adet belirtim de yok ama şimdi tek beklentim kist oluşmaması yinde listede kalmak istiyorum kızmızılar gelince çıkarın beni olur muu
canım ovulasyon testleri eczanelerde pahalı..ben bi internet sitesinden aldım..15 adet 25 ytl di...3 ay gitti..adet olunca bidaha sipariş vercem...
güzelim şu sitenin adını bana özelden msj atsana....bu ayı geçireyim olmazsa bende sipari vereyim barii...
bir de şeyi soracam sanaa ; şu ateş ölçme yöntemini bi anlatsana bana...ne zaman çıkıyo..ne zaman ..düşüyoo...
bende bu ay adet görmezsem hamileyim demektir. İnşallah olmaz, ayın 25 ini iple çekiyorum!!!!!!!!!!!
canıminş hastelenemzsın ay senin adına heycanlandım simdi
ezgiicm nekadrlık evlisn benim lik hamilleiğimde test yaptıgımda ilk önce çıkmadı bile dedim buayda yok günüm geçmiş yine tam morlimi bozacaktımki tseti toparladım çöpe atacaktımki bida baktım çıkmış silik ti ama cıkmıştı.gerci sağlıklı bigebelik değildi bebek gelisememiş ve omuştü inş bende testte 2cizgiyi göreceğim günleri ahayl ediyorum
sağol canımm ınsallah hamısımdırr..evde 3 kere test yaptı ıkıcı cızgıyı gordumm ılk yaptıgım cok sılıktıı 2 gun sonra tekrarladım bıraz daha belırgındı 1 gun sonra ısee dahada belırgındıı bakalım kan testının sonuclarını rabbım hayırlısını versınn hepımız ıcınn inşallahh beklemek kadar zor bısı yok ama :1no2::sm_confused:
canım sen hamişsinnnnnn.....valla şimdiden tebrikler..ift çizgi çıktıysa tamamdır bu iş...seni hamişler listesine ekliyom şimcik :sm_cool: :sm_cool:
sudenazım Canım Benım Sımdı Ekleme Benı Ben Korkuyorum Halen Bwlkı Yanılma Bısı Vardır Husrana Ugramak ıstemıyorum Pazartesı ınsallah Netlesecekk O Zaman Degıstırelımm...
sen Canim Resim Eklemesini Biliyomusun..test çubuklarinin Resmini çek Buraya Ekle..ben Derim Sana...ayrica 3 Keredede çiktiysa Bi Problem Yok Yani Hamişsin...
kızlar doktora gittim pelvik enfeksiyon tanısı koydu antibiyotik verdi 1 kez içimlik onu içtim birde iğne verdi oda tek kullanımlık aslında doktor gebe kalmana engel değil dedi ama engellermiş gibi geliyor bana bilgisi olan varmı?birde bu ayın sonunda rahim filmi çekilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?