Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

:1hug:sudenazım canım arkadaşım nasılsın uzun zamandır giremiyorum özlemişim

evet ya nerelerdesin sen..hamiş kaldın unuttun bizi :mymeka:

şekerim ben iyiyim..günüme 2 gün kaldı..içimden eskisi gibi evet bu sefer oldu demek geçmiyor...hayırlısı olsun..bekelım ne olacak sonuç...

senin nasıl gidiyor hamişlik büyüdümü ufaklık? a.s.

canım inşallah hayırlıysa olsun hep öyle söyle ve olması için bi zamanı var bunu unutma :)))dışardan konuşmak kolay biliyorum ama bende bekleyerek kavuştum şimdi üzülüyorum niye bu kadar dert etmişim diye kocanla güzel vakit geçir ve rahat ol ben iyiyiim karnım çıkmaya başladı :) bugün ayrıntılı ultrosona giricem 2li test yapılıcak belki cinsiyetinide görürüz dedi doktor bakalım seren nerelerde haberin varmı asıl o unuttu bizi

canım seren artık eylül annelerine takılıyor...evet unuttu oda klava: canım güzel haberlerle dönersin inşallah dr.dan......Allah gönlüne göre versin canım..cinsiyeti belli olursa yaz..tamammı? a.s.

canım benim sende kendine çok iyi bak öğrenirsem eğer yazarım inşallah adet olmassın kalbim dualarım seninle

Ben de aynıyım yaaaa. Ama şimdi diyorum ki kendi kendime alt tarafı sadece bir denemeydi olmamama ihtimali çok yüksek. Umutlanmamaya çalışıyorum ama içimdeki bu merakı durduramıyorum. Bu ay olmazsa bi daha ki ay bilinçli davranıcam. Hamileliğimin son ayları hep yaza gelsin diye düşünürdüm şimdi hiç umurumda değil kışta olsa olsun diyorum. N e olduysa son bir haftada bütün fikirlerim değişti fisfisfis

ALLAH İSTEYEN KİMSEYİ BEKLETMESİN İNŞALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA NASİB ETSİN...

İnşallah bu ay olur canım seninde . Beklemene gerek kalmaz inşallah. Allah en yakın zamanda senin de koca göbişli bir hamiş olmanı nasip eder inşallah. :1hug::1hug:

işte insan öyle bi psikolojiye giriyoki..bütün herşeyi değişiyor..bende diyorum sağlıklı olsun ne cinsiyeti önemli nede zamanı ...yeterki olsun.....ama ben inanıyorum..hepimiz bigün yaşıyıcaz bu duyguyu..ama çok yakında ama çok uzakta ..bir gün olacak mutlaka..yeterki Allah bize uzun ömür versin sağlık versin canım...a.s.

selammm kızlarrr..ben halen adet olmadımm..sabah kan testı yaptırdım sonucunu pazartesi alacamm..eger ıkı gun ıcınde hastalanırsam sonuclara gerek kalmayacak herhaldee hepimiz için hayırlısı olsunnn:icecream:

selammm kızlarrr..ben halen adet olmadımm..sabah kan testı yaptırdım sonucunu pazartesi alacamm..eger ıkı gun ıcınde hastalanırsam sonuclara gerek kalmayacak herhaldee hepimiz için hayırlısı olsunnn:icecream:

hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bizlere.....a.s.

İnşallah bu ay olur canım seninde . Beklemene gerek kalmaz inşallah. Allah en yakın zamanda senin de koca göbişli bir hamiş olmanı nasip eder inşallah. :1hug::1hug:

Amin canım çok sağol ya hiç kimseyle paylaşmıyorum bu duygularımı burda anlattıça içim nasıl ferahlıyor bilezsin. Olursa herkese sürpriz olsun istiyorum çünkü herkes 1 yıl sonra yapıcağımızı sanıyor :icecream:

Ya ben böyleyim birde kocişim var benden beter... Akşam kapıdan girdi miden bulanmıyo mu aşkım? Başın dönmüyo mu aşkım? Nasıl bir heves anlatamam...
Ondan önceki günde bana folik asit almış olmasada önceden başlamam lazımmış diye. Gülmekten öldürdü beni :asigim:
Çok aceleciyiz galiba :roflol:

söylememekle en iyisini yapmışsın..herkes her ay bekliyor çünkü insanın iyice psikolojisi bozuluyor..bizde kayınvalidemlerin haberi yok hiç demedik düşünüyoruz diye..ikimizde çalıştığımız için hiç ihtimal vermiyolar..halbuki şimdiye kadar hiç korunmadım...haberleri yok..başka şehirdede yaşadıkları için görmüyolar her ay hastanelere gidiyoruz.bende olursa inşallah sürpriz yapıcam..daha heyecan verici olucak...:sm_cool: :sm_cool:

benimkide öyleydi valla....her ay adet oldum deyince yüzündeki ifadeyi görsen tek kahreden yanı bu..ama belli etmiyo artık üzüldüğümü biliyor..bende artık her ay sona yaklaştımı ümitlenmesin diye..yine olmadı hiç bişey hissetmiyorum diyip şimdiden ümitlenmemesini sağlıyorum...belirtim varsada demiyorum...napalım idare ediyoruz birbirimizi böyle sırnaşık şey

selam kızlarr.bu neyaa hem gece kaynatmışınız hem sabah....bi soluk alın yafff..şu ovaluasyon testleri ne kadar bileniniz var mıı???bir kutusu 1 aylık mı bu testlerin???

selam kızlarr.bu neyaa hem gece kaynatmışınız hem sabah....bi soluk alın yafff..şu ovaluasyon testleri ne kadar bileniniz var mıı???bir kutusu 1 aylık mı bu testlerin???

canım ovulasyon testleri eczanelerde pahalı..ben bi internet sitesinden aldım..15 adet 25 ytl di...3 ay gitti..adet olunca bidaha sipariş vercem...

Benim kayınvalidem evliliğimin 20. günü torun da torun diye başladı yaaa... söyleye söyleye 2009 u beklemeyi öğrettim ama erken olursaaaa bayılıcak sevinçten. Kimse beklenti içinde olmasın şaşırsınlar canım en güzeli.

[B .!.:
D.E.S.İ.R.E - NBATURSS - HEJA EKLEDİM KIZLAR UMARIM UĞURLU GELİR..GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ a.s. a.s. a.s.

UMUDUM01 YILMAK YOK CANIM YENİ TARİHİNİ BEKLİYORUM a.s.
[/B]

saol cnm ama sanırım bu ay da hiç bişi yok yine depresyondayım sabah 7 de kalkıp test yaptım o tek çizgiyi gördüm yine ve daha yeni uyandım kapı çalmasa daha da uyurdum hralde berbeat başladım güne ilk kez klomenle çatlama iğnesi kullanmıştım ama yine yok yine yok umarım dier arkadaşlar ve senin için uğurlu gelir adt de olamadım sanırım kist yaptı bende
:çok üzgünüm:

canım dur daha kırmızıları bi gör o zaman üzül..

şimdi benim anlamadığım şu..bu klomeni dr.lar niye veriyor..maden kist yapıyor başka ilaçmı yok....kim kullandıysa kist olmuş duydum hep..umarım bana vermez dr.cum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…