- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 785
- 363
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.441
kızlar acaip heyecanlıyım. Bu sabah hazır eşim de yokken eminönüne gittik arkadaşım Özlem'le. 4 saat gezdik anasını ağlattık eminönünün :) yepyeni alışveriş yerleri keşfetik. Tam dönerken demesin mi "reglim gecikti bu ay 3 gün" diye. Gittik bir test aldık hemen :) Eve gittik denedik veeeeee canım arkadaşım hamileeeeeeee. İlk kez 2. çizgi gördüm. Heyecandan hüngür hüngür ağladı :) Ben de her anını fotoğrafladım ... :) O an dua ettim Allah hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin diye.O da elini karnıma koyup dua etti bana. Şimdi kocasına sürpriz yapacak akşam için hazırlanıyor. Süpper bir duygu kızlar teyze oluyorum. Darısı burdaki herkesin başına. Ve de benim...
Duyguncum zamanı var demek ki ... Aslında paylaşsan eşinle. Belki de çok güzel destek olur sana. Rahatlarsın. Olup da sakat yada hayırsız bir evlat olmasındansa varsın geç oldun üzme kendini sakın...[/QUOT
haklısın canım doğru söylüyorsun.eşim zaten bu durumdan yeteri kadar üzülüyor bişey söylemese de yüzünden hareketlerinden belli oluyor..bir de kendi üzüntümü ona katmak istemiyorum ondan paylaşamıyorum
sudenaz cnm kırmızıyı gördüm bugün maleseffff beni bi sonraki aya 6sına yazar mısın çok üzgünnnüm
slm amnin insallah bple güzel daular amin yazmadan edemiyorum nekaadrlık evlisnz nekadardır istiyosunz
tatoş canım yürekten tebrik ediyorum herşeyden öte tevekküllü bir insan olduğun kanısındayım ve seni taktir ediyorum Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin
sudenaz canım kendini fazla özletme bu arada tatoş hem beklemede hem hamişler listesinde bilgine sunulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?