- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.421
ben buğün dayanamayıp test yaptım
ikinci çizgi net olmasada vardı..hep içime doğuyordu zaten...:)))
rabbim bana bir melek layık gördü darısı sizlerin başına...
benden dua sını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
bende sizlere bol bol dua edeceğim...a.s.
canımm hayırlı olsunn alah gonlune gore versın ınsallah tebrık ederımmm senıııŞeniz
tebrikler canım çok sevindim....sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
1 hamişimiz daha oldu heyoooooo heyooooooo :sm_cool: :sm_cool:
tebriklerçok sevindim ne kadar şanslısın inşallh sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ne kadardır istiyodun bebek kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi mi gördün bi de belirtilerini yazar mısın çok soru sordum ama kusura bakma
çok üzüldüm cnm inşallah gelecek ay tutar bende de pko war :çok üzgünüm: sen hangi dr a gidiyosun bende bu ay ilk kez klomen ve çatlama iğnsi oldum sabah test yaptım ne yazkki benim de tek çizgi çıktı ama hala da adet olmadım ümidim yok artık ama kist mi yaptı acaba ilaç korkuyorum bu hastalık çok kötüüü psikolojim bozulduu
Tatoşta hamişşş hopaaaaaaa gözünaydın ,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah aminnn.
Kızlar haziranın ilk haftasındayız ve hamiş listesine bakın maşallahhh rekor kırıcaz bu ay :dance::dance::dance:
AMİN CANIM......Şeniz
DARISI SİZLERİN BAŞINA...
SADECE KENDİM İÇİN DUA ETMEDİM SİZLER İÇİNDE DUA ETTİM...
BENDE EN KISA ZAMANDA SİZLERİN HAMİŞ HABERLERİNİZİ ALIRIM...
HERŞEY İÇİN BİNLERCE TEŞEKKÜRLERa.s.
Tatoş tebrikler canım :) Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah...
kızlar acaip heyecanlıyım. Bu sabah hazır eşim de yokken eminönüne gittik arkadaşım Özlem'le. 4 saat gezdik anasını ağlattık eminönünün :) yepyeni alışveriş yerleri keşfetik. Tam dönerken demesin mi "reglim gecikti bu ay 3 gün" diye. Gittik bir test aldık hemen :) Eve gittik denedik veeeeee canım arkadaşım hamileeeeeeee. İlk kez 2. çizgi gördüm. Heyecandan hüngür hüngür ağladı :) Ben de her anını fotoğrafladım ... :) O an dua ettim Allah hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin diye.O da elini karnıma koyup dua etti bana. Şimdi kocasına sürpriz yapacak akşam için hazırlanıyor. Süpper bir duygu kızlar teyze oluyorum. Darısı burdaki herkesin başına. Ve de benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?