- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.601
benim Normalde Mayıs 21inde Adet Olmam Gerekiyordu.hala Ne Bir Belirti Ne De Başka Birşey.test Yaptırdım Hamile Değilim.peki Neyim
temmuza Benide Yazın Yaaa Bende Istiyorum Artık
napıyosun Canım Ya Unuttun Beni Noldu Naptın Iysallah Güzel Haberlerini Duyarız
ateş olcme yontemind eyumurtlama doneminde ateş duşuyomuben yumurtlam doneminde ateşim kaçtı hatırlamıyorum ama benim daha ateşim düşmedi 10gündür35.4 35.6 35.8 35.2 falan ama not etmedim günü gününne bilmiyorum yaniateşimde düşmeyince hala. umitlendim bırazda gerci bi hafta var ama ayvaş yavaş düşmesi gerkmiyormu yoksa mesela adetim 17hz 15indemi duscek
günaydinlar Herkeseeeeee......kizlar Adet Olmadim..ama Olacağim Kesin..normalda Hiç şaşamaz Nasil Olduysa Bu Sefer şaşti...ateşimde çok Düştü Dün 36.6 Di...bugün 36.3 Oldu...kimse Budurumsda Hamile Olabilirsin Diyemez...
Neyse Yanliz Bişey Kafama Takiliyor..bugün Mecburi Olarak Hergün ölçtüğüm Saatten 1 Saat önce ölçmek Zorunda Kaldim..sizce Bi Etkisi Olabilirmi? Niye Böyle Düşünüyorum Derseniz..bigün Yine Böyle Erken Vakit Uyanmiştim..bi ölçiyim Dedim Kalkmadan Yine 36.4 çikmişti..neyse Yine Kalkmadan Uyumaya Devam Ettim..sonra Alarm çaldi Herzamanki Vaktimde Bidaha ölçtüm Bu Sefer 36.8 çikmişti..bi şaşirdim...hatta Dedim Demek Hergün Ayni Saatte ölçmek Lazim..şimdi Bugün Mecburi Kalktim 36.3 çikti..tabi Moral Sifir...sonrada Diyorum..hamile Olsam Her Zaman Yüksek çikardi Değilim Işte Diyorum...sinir Bozucu Bi Durum..olacaksam Eğer Adetim Geciksin Istemiyorum...
sudenazcımm bişey soylemek ıstıyrum; neden bu ay su ates olcme olaylarını falan bırakmıyosunn ben hıcbır hesap yapmadımm sadece ınternetten yumurtlam gununu hesapladım o kadar ve hemen hamıle kaldım kıı aklımda yoktu zaten sende bence bu ay tamamen aklından cıkar ve her bırleşmenın tadına varmalısın.su ates olcme olayını bır kerelıgıne bırakmayı dene derım bence tabı yınede sen bılırsınn..sadece bı fıkırr...
benimde adet sancılarım başladı 2 gün önce bende olacağım ama olmadaanda belki bi umut diyorum ama belli sancılarımdan olacağım
canım ateş ölçmedimmi bi dünya test alıyorum..hiç olmazsa böyle olunca hem fazla heveslenmiyorum hemde para harcamıyorum...zaten bunun hamiş olmaya bi katkısı yokki sadece takip etmek açısından iyi...henüz regl olmadım ama olup bittikten sonra dr.a gidicem benim bir tüpümde tıkanıklık vardı..o yüzden kalamadım şimdiye kadar..laparoskopiyle bu ay açılcak...dr.um aslında kalırsın dedi ama uzun zaman alabilir..son 3 ay süre vermişti bize..ama olmadı ve sürem doldu...laparoskopiden sonrada tedaviye başlıyorum..inşallah benim için hayırlısı budur canım...a.s.
sudenazcım se ne kadarlık evlisin ne zamandan beri bebek için uğraşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?