- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.641
canım benim..şuan varya inan az kaldı geldi gelecek yani..valla sizide böyle telaşlandırıyorum boşuna ama canlarım benim yok bebiş biliyorum yaffff :çok üzgünüm:
siz böyle diyince ben bi kötü oluyorum yaaaa....keşke hamiş olsaydım..offffff offffffff bugün çok efkarlıyım Kötü Kazen
ilaydaaa dur kaçma hemen blirtilerin neydiii
yeni hamile arkadaşlar bişe ssorucam erken belirtilerdekii göğüs ağrısı dokununcamı acıyo yoksaa sızlama şeklindemi ağrıyo
ilaydaaa Dur Kaçma Hemen Blirtilerin Neydiii
Yeni Hamile Arkadaşlar Bişe Ssorucam Erken Belirtilerdekii Göğüs Ağrısı Dokununcamı Acıyo Yoksaa Sızlama şeklindemi Ağrıyo
kızlar merhaba 4 ay adet düzenleyici ilaç kullanmıştım adetim hep 28 günde bir oluyordum bu ay bıraktım eski haline dönmediyse 8 inde hastalanmam gerekiyordu ama hala olmadım bu sabah test yaptım ikinci çizgi varla yok arası birşey yani pür dikkat bakınca çok zor belli oluyor bu ne şimdi acaba diyorum hani o hormonu algılayan yer belirli bir zaman sonra idrarın etkisiyle biraz pembemi oluyor sizce bu ne?
sudecim yaa umutlanmıştım bende iyice... neyse temmuza inşallah haykırırsın burdann
bende temmuza gelicem(((( yumurtlama günümde ilişkiye girmemişim (((((
sudenazcım teşekkürler ama bende adet belirtisi bile yok 2 ay önce yine böyle olmuştu ama o zaman hem testi çok bekletmiştim hemde ilaç kullanıyordum ama bu ay ilaçta kullanmadım inşallah hamileyimdir 2 gün nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?