Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kalimero geçmiş olsun ve uarım tekrar hamilesindir. allah sağlıklı bebek versin inşallah sana ama bir test yapsam merakdan kurtulursun bugün adet gününse zaten çıkar silikde olsa. ve annem henüz küçükken çok kişiye sölemeyin nazar değer demişti banada ablamada biz ill 2-3 ay annemler dışında pek etrafa sölememiştik. nazar inananlar için bir bilgi...

günaydın arkadaşlar.bende bu ay dört gözle pazar gününü bekliyodum.hamile olup olmadığımı öğrenmek için ama hüsran bugun adet oldum.beni artık listeden silermsiniz.umutlar temmuza kaldı.14 temmuza eklermsiniz.hamile olanları kutluyorum.bize dua etmelerini istiyorum.

kızlar slm ben de hapı yeni bıraktım.adetim de yeni bitti yarında doktora gitcem bakalım artık hayırlısı şimdiden heyecanlıyım ama sanırım önümde bayağı yol var.yani hap bitince hemen hamile kalınamayabiliyor dimi.sevgiler hepinize

kalan arkadaşlarda var canım belli olmuyo kişiye göre değişiyo hatta hapla korunan kişilerin yumurtaları, spermleri daha çabuk kabul ediyo diye bi yazı okumuştum.. ama kesin değil tabii
allah gönlüne göre versinn canıma.s.

kızlarrrr sonunda bende hamileyim:sm_cool::sm_cool:hala inanamıyorum allahım sana sukurler olsun isteyen herkesede nasip et:hooray::teytey:

tebrik ederim canııımmm allah tamamına erdirsinnn darısı bizlerin başına

belirtilerin ney dicanıma.s.

benım adete 10 gun oncesınde kanamam oldu az bısey ve kasıklarımda agrı karnım sıstı goguslerım sızlıyodu avuc ıcı acayıp ateslı ve sonunda sukur hamıleyım..canımm inş isteyen herkese nasip etsin allahım

yeni hamislerimizi tebrik ederim Allah tamamina erdirsin kucaginizada almayi nasip etsin insallah, darisi bizlerin basina dualrinizi eksik etmeyin arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…