Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Arkadaşlar benim kafamı karıştıran bir durum var.İki regl arası ortalama 4 hafta ve adet geciktiğinde iki üç gün sonra dr gidince 5 yada 5+3 falan diyorlar bu nasıl oluyor o zamanzaten sizin önceki adet dönminiz değilmi ? yada adet dönemine 14 gün kala genelde yumurtalama oluyor ve ozaman hamile kalacağımız söyleniyor.Ama o ay regl gecikince doktora gidince en az 4 haftalık diyor.bu iki hafta öncesine denk gelmiyor ki ? bu durumda biz hangi dönemde hamile kalıyoruz ?

tebrik ederim arkadasım.sen ıyı dusun kı ıyı olsun.pekı belırtın var mıydı

Canım hayırlı olsunn,gözünaydın canım yine hamiş haberi aldık.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .Darısı başımızaa:sm_cool:

Kızlar ben 5 gün buralarda olamicam. Adana antakya mersin geziyor olucam . Hazır eşim de yokken işlerimi halledeyim. Hamile arkdaşları tebrik ediyorum ben gelene kadar çok hamiş çıkarın ona göre :) Kadriyecim Foça görev yeri değil eşimin. GEçici olarak orda.Tayini çıkarsa tabi ki onla giderim...

Son düzenleme:
cnm beyaz bulutcum tebrikler güzelim ne güzüel ya bu günün 6 .hamişi nasıl anladın neler hissettin anlat bakalım
a.s.a.s.a.s.a.s.

ayyyyyyyyyy yarabbim be ne güzeel bir gün ya 1 gün girmedim siteye hamişler dolmuş taşmış ne bereketli aymış hamişlerimizi çok tebrik ederim inşallah sağlıklı ve rahat hamilelikler geçirirler ve bebeklerini kucaklarına alırlar bebiş isteyenlereinde rabbim duvalarını kabyl etsin meleklerini versin inşallah

a.s. Allahım bugün ne kadar çok hamişimiz var MAAŞALLAH. Nazar değmesin. Bütün hamişler tebrik ederim. Sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallah. yerimseniben

hepinize teşşekkür ederim sağolun darısı hepnizin başına belirti sormuşsunuz bende pek belirti yok sadece göğüslerim acıyo hafif şişler az az beyaz akıntı birde adet olcakmışım gibi hissediyordum başka birşey yok ben bunları adet olcağım zamanda hissederdim ben sadece merak ettiğim için evde idrar testi yaptım varla yok arası bir çizgi çıktı emin olmadm ertesi gün bir daha yaptım busefer ondan daha koyu çıktı ama yine çok silikti etesi gün tekrar oda aynı olunca kullandığım gonophene ilacından şüphelendim içim içimi yiyodu ama ve dün akşam kan testiyle sonuç kesinleşti allahıma şükürler olsun

Son düzenleme:
ooo valla dün çok berekeliydi bir dolu hamiş haberi
bende 30 yaşındayım kızlar bir oğlum var 3 yaşında ve 4 aydır 2. istiyoruz. ama hüsran. bu ayda erken gebelik testi yaptım gene negatif. bakalım nasip bir sonraki aya umutlar:)

yaa kızlar çok üzgünüm bi yerde okudumm istiridyenin bebeği gözükmemiş boş gebelikmiş galiba alınacakmışsenağlamasenağlamasenağlama

evet muzurperi. maalesef öle erken hamilelik belirtileri kısmında kese var ama bebek yokmuş dün özel dr.a da gitti maalesef bir hafta beklicek ondan sonra kürtaj olcak. 1 hafta içinde düşük yapabilir. bizde çok üzüldük kendisi daha üzgün o sebeple desteğe ihtiyacı var canım.

of yaaaa valla nasıl üzüldüğümü anlatamam... kesin düşük olurmuymuş yaniii güzel bi gelişme olamazmı yani bu atten sonra

Merhaba kızlar bende haziranda hamilelik haberini almak isteyenlerdenim.Listede adım varmıydı bilemiyorum.Çalıştığımdan sık yazamıyorum.Ama takip etmeye çalışıyorum.İstiridyenin hamilelik haberini aldığımda çok sevinmiştim.Ama istiridyecim umutlarını kaybetme kötü bişey olmaz inşallah...Bende bebeğimi 10 nisanda kaybettim 5 haftalık düşük yaptım.Şimdi tekrar hamile olabilirim.Bugün adet günüm ama bişey yok allahıma şükür:dance:Söylemesi ayıp gazım var.Ama göğsüm filan ne acıyo nede hassaslık var.Gerçi diğer hamilelik durumuundada bunu yaşamamıştım.Akşam adet olucam sandım ağrım vardı kasıklarımda ama sabah bişey kalmadı.Ayy kızlar dua edin hamileyimdir inşallah.Gerçi düşüğümde yeni bu yüzden aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.Test yapmayıda bugün düşünmüyorum.Biraz geçsin.Çünkü geçen sefer çok zorluklar yaşamıştım bu yüzden.Çok gevezelik yaptım.Güzel haberlerle dönerim inşallah.DUA edin llütfen.

Inşallah Hamişsindir Canim Allah Gönlüne Göre Versin.... Istiridyenin Durumuna çok üzüldük Ama Ne Yapalim Hayirlisi Böyleymiş Demekki Sağlikli Bir Bebek Değilmiş Ki Rabbim Onu Aliyor Inşallah Kisa Zamanda Yeniden Hamiş Kalir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…