- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.881
takmıyorum zaten şu anda tek istediğim morelimin yüksek olması ve herşeyin güzel olağaını düşünmekhayırlısı neyse o olsun demişimdir inşallah yakın zamanda tüm isteyenlerede nasib etsin Rabbim a.s.
evet kızlar şimdi geldik:teytey::teytey: HAMİLEYİİİİİİİİİM:teytey::teytey:daha çok yeniymiş 113 çıktı değerim gerçi gösterdiğimiz doktor biraz canımızı sıktı her gebelik doğumla sonuçlanmazmış daha neyin ne olduğu belli değimiş benneyaptımki böyle insanlar doktorluk gibi ktsal bir mesleği hak etmiyorlarKötü Kazen yarın kendi doktorumu arıyacağım bakalım ne zaman çağaracak ayyy hala inanamıyorum:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
merhaba Kızlar Bende Haziranda Hamilelik Haberini Almak Isteyenlerdenim.listede Adım Varmıydı Bilemiyorum.çalıştığımdan Sık Yazamıyorum.ama Takip Etmeye çalışıyorum.istiridyenin Hamilelik Haberini Aldığımda çok Sevinmiştim.ama Istiridyecim Umutlarını Kaybetme Kötü Bişey Olmaz Inşallah...bende Bebeğimi 10 Nisanda Kaybettim 5 Haftalık Düşük Yaptım.şimdi Tekrar Hamile Olabilirim.bugün Adet Günüm Ama Bişey Yok Allahıma şükür:dance:söylemesi Ayıp Gazım Var.ama Göğsüm Filan Ne Acıyo Nede Hassaslık Var.gerçi Diğer Hamilelik Durumuundada Bunu Yaşamamıştım.akşam Adet Olucam Sandım Ağrım Vardı Kasıklarımda Ama Sabah Bişey Kalmadı.ayy Kızlar Dua Edin Hamileyimdir Inşallah.gerçi Düşüğümde Yeni Bu Yüzden Aynı şeyleri Yaşamaktan çok Korkuyorum.test Yapmayıda Bugün Düşünmüyorum.biraz Geçsin.çünkü Geçen Sefer çok Zorluklar Yaşamıştım Bu Yüzden.çok Gevezelik Yaptım.güzel Haberlerle Dönerim Inşallah.dua Edin Llütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?