- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.981
Kızlar biz çalışmalar başladık hadi hayırlısı ama kendimi çok kötü hissdiyorum daha ortada hiç bişey yok ama ben karnımı tutupta dolaşıyorum otururken kalkarken yavaş hareket ediyorum psikolojik heralde sizde böyle davrandınız mı?
valla canım annemde derdide inanmazdım..adetliyken git derdi..hadi canım hiç öyle bakılırmı derdim..daha sonrasında dr..reglimin 3.günü çağırıp muayene etti..hemşiresine sordum bende..dediki..adetliyken içiniz daha net ve iyi gözüküyor dedi oyüzden endişelenme dedi...bugünde aradım..regl oldum nezaman geliyim diye..perşembe gel bi muayene edeyim dedi...canım öncelikle dr.unu ara bi sor..böyle bi karar aldık ne zaman gelmem gerek...önceden bilki boşa zaman kaybı yaşama sonrasında canım...hepimiz için hayırlısı olsun...
demek ben temmuzdada yokum :çok üzgünüm:
Hamişliği bekleyen sevgili arkadaşlarım..
Önceki topicimizin başlık tarih olarak artık eskide kaldı..
Yeni aylara giriyoruz..ve yeni umutlar bekliyoruz...
İnşallah mayıs ve haziran ayları bizlere şans getirir..
Bu aylarda hepimizin hamiş olması dileğiyle inşallah diye başlıyorum......
Sudenazcim Nasilsin Ay Vakit Geçtikce Kendimi Dahada Kotu Hissediyorum Bn Ya 17i Geliyorya.normalde Gümüm Gtecmez 1gün Bile Gecse Süphelencem Ve Heveslencem Eminm Bide Konyaya Gitcez Eşimin Memleketi Oraya Bbekle Gitmk Istiyorum Ya.ama Sivilceler çikmya Başladi.buay çok Sakin çok Rahattik Eşimde Bende Bi Diyorum Sakindik Olur Diye Bide.... Olmazsa Diyorum Temmuz 1 .2 Evlilk Yildonumumz.3ili Deviridk Inş Dua Edin Emi Bize Evlilk Hediyesi Olur.eger Regl Olmazsam 20sinde Yola çikcaz.20si Sabahi Test Yapyim Diyorum Bide Moral Bozuklugu Ile Gidersem Diyorum Kafammm çok Karişiikkkkk
sudenaz selam,
adetin 3. gunu dr ultrasonla yumurta folikul lerine bakıyor. yani henuz olgunlasmamıs ama olgunlasacak olan yumurtaların en minik halleri onlar. çok sayıda oluyor ama genellikle bir tanes i gelisip o ay catlıyor. 3. gun bu duruma bakılıyor. rahim içi rahat gorunuyor kısmına hic aklım yatmadı pekç okkisti vs olan arkadasıma dr kanama varkennet gorulmez dedi çunku sonuçta orda sıvı varken goruntu nasıl daha net olabilirki mantıgım da almadı.
ama bu yumurta folikulu olayından eminim
canım iyi dileklerin için teşekkürler.. haziran, temmuz ve sonrası için beni de ekleyebilirsin
dilerim herkesin gönlündeki dilek kabul olsun. bu arada ben erkek bebiş istiyorum. il ki kız... allah sağlık ve uzun ömür versin hepimizin evladına..
haa bir de.. erkek bebek olması için önerisi olan arkadaşlar var mı yardımınıza ihtiyacım var
Vakit Gectikce Insaninumitleritukeniyor Ama ne Bilim Işteyaa Allahim Yardimina Ihtiyacim Var Sadece Kendimi Yanliz Hissediyorum
kızlar az once eşimden msj aldım 13haz bizm tanıştıgımız gün ve eşim bugunu kulmak için msj atş ya çok duygulandım şimdi yaa.eşim doğumgünüm harıcınde pek kutlamz böle seyleri ama gecen yıklevlilik yıldonmuumu bile kayınvalidem hatırlattı ona.sudenazcım teşekkur edrim.guzel dilekelrin için.evt yanlız değilmişm aslında sizler vasrınz bid eşim var.bide aslında tek sıgınabliceğimz rabbimiz var
sanki vişeler var gibi geliyor bana buay.ama sivilcelerim çıkmaya başladı ama diğer hamişliğimdede çıkmıştı sıvılce.ağrım yok şimdilk ama bikaç gün once sabah namazını kılarken feci şekilde kramp girdi karnıma.bikaç dak surdu üşüttüm diye düşündüm ama 1hafta öncede mide bulantısı olmuştu sabahları bikaç gün surdu öle.ben 1yılonce düşük yaptım.1yıldır heray adet olucam zaten diye düşünürdum ama buay içimde bihis var adet olmam inş diye dua ediyorum sen neler hissediyosunnekadrdır istiypsunuz bebk kaçyııllık evlisin
kızlar az once eşimden msj aldım 13haz bizm tanıştıgımız gün ve eşim bugunu kulmak için msj atş ya çok duygulandım şimdi yaa.eşim doğumgünüm harıcınde pek kutlamz böle seyleri ama gecen yıklevlilik yıldonmuumu bile kayınvalidem hatırlattı ona.sudenazcım teşekkur edrim.guzel dilekelrin için.evt yanlız değilmişm aslında sizler vasrınz bid eşim var.bide aslında tek sıgınabliceğimz rabbimiz var
canımmmmmm çok sevindim
tebrik ederim..........
bi kaç gündür siteye giremiyordum işlerden
bugün fırsat bulmuşken girdim ve gözlerim ilk senin haberini aradı ve sayfaları okurken yazını gördüm
inan bana çok sevindim:dance:
ne diyor doktorlar bi soru varmı gebeliğe engel.aslında bende düşünüyorum bizm doktorumuz 3ay içind eolmazsa aşılama dedi nisanda gitmişitk.ama yaşınız daha erken. normal yolla olmasını bekleyin diyor.şimdilik bizm bi sorunumz yok eşim ameliyat oldu ekimde ama o sorunda kalmadı nasip artık kızlar buarda eşi tedavi gören varmı
saol sudenazcım ama yeni tarihi şimdilik vermiim çünkü bende bilmiom:uhm:adet olunca korktum epey dk gittim şimdi geldim yumurtlama olmamış küçük küçük orda toplanmış ama dr önemli deil dedi doğum knrtl hapı verdi hapla adetim kesilecekmiş21 gün sonra hapı bırakınca tekrar adet olduğunda gene gel dedi bu konuda bi bilginiz varmı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?