- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.001
Konyanin Neresi Biz Seydişehire Gidicez Inş Canim Sğl Buarada Ama Olmuyor Yaaaa
gurbet gelini
varmı hiç belirtilerin tatlım...
umarım bu ay hamilesindir...
ya hep merak etmişimdir nasıl oralr yabancılık cekmiyomusun.nasıl kulturleri.
ilk hamilleiğim bbek karnımda olmuş gelişmemiş dedi doktorlar 1yıl once kurtaj oldum buyuzden.mart sonu idi 3yıllık evliiym canım ama biz 1yıl korunduk sonrasında istedik ilk hamileiğim sağlıksızdı.işte yaklaşık 15aydırda tekrar ugrasıyoruz kurtajdan sonra korunmadık ama kanama sorunum vardı benim adet düzensizliği falan çok sükür sun bişey yok hersey yolunda neyse canım desteğin için çok sgl.bi anlıktı sıkıntım gecti şimdi.rabbim isteyn tum herkesin evini bbek kokuusyla dolursun taşırsınn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn deyin arkadaşlar.muslümanın muslüman kardeşi için yaptıgı duaalr daha cabuk kabul olurmuş.
haziran 9, çift çizgiyi gördüm şükürler olsun. Hcg 1400 :)))[/Q
tebrikler canım allah sağlıkllı ve rahat bir hamilelik geçirmeni nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah
tebrik ederim inşlh sağ salim kucagına alırsın nekadar mutlusundur şimdi nekadar güzel yaa:)haziran 9, çift çizgiyi gördüm şükürler olsun. Hcg 1400 :)))
ehhhh dıpptısss ehhh......sürprizimi bekle senn....
haziran 9, çift çizgiyi gördüm şükürler olsun. Hcg 1400 :)))
Kızlar Günaydın
Bİrşey sormak istiyorum kafam karıştı da şimdi yumurtlama tarihi ne olursa olsun yumurtlamdan 14 gün sonraki gün regl günü oluyor değilmi yani 33 gün olan adet siklusinde 33-14=19 gün yumurtlama yani değilmi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?