Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Konyanin Neresi Biz Seydişehire Gidicez Inş Canim Sğl Buarada Ama Olmuyor Yaaaa

ne kadardir istiyosunuz bebek canim olur canini sikma bak ne guzel tatile gidiyosun firsat bulursan Mevlana'yi ziyaretede git bizler icinde dua et herseyin basi saglik canim, bizim ki biraz karisik canim ailem norvecte bende norvec dogumluyum aslinda Karamanliyiz ama ailemle Türkiye'ye izine gittikce konya'da kaliyoduk suanda zaten ailem Konya'da izindeler bende cok ozledim Konya'yi, ama arkadaslarim vardi seydisehirli

gurbet gelini
varmı hiç belirtilerin tatlım...
umarım bu ay hamilesindir...

tatoooş naber canım nasıl gidiyor hamişlik... allah gönlüne göre versin tatlım...bizler içinde dua ediyorsun dimi....

slm kızlar..nasılsınız bakiiimmm.ben pek ii değilim bu aralar..nedense pek bir karamsarım..bu aralar çalışmaya başlaamız lazım ama nednse bir negatiflik var üzerimde..sanki yine olmayacak diye şimdiden umutsuzluğa düştüm bile..

gurbet gelini
varmı hiç belirtilerin tatlım...
umarım bu ay hamilesindir...

insallah canim ama malesef yok sadece bu ay gecen adetimin bitiminden itibaren hafif gogsum aciyor simdilerde daha hafifledi niye boyle erkenden agri yapti anlamadim normalde adetime yakin agrirdi, 2-3 gundur migdem agriyo yaniyo gibi ama hamilelikten oldugunu sanmiyorum 4 gunum kaldi hic bisey hissetmiyorum, bide benim yorulunca agir is falan yapinca kasiklarim agrir bugun ev isi yaptim ama agrimadi iyiyemi isaret acaba
fazla uzattim canim uzun lafin kisasi tik yok henuz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn canim amiin.
yok canim orda dogup buyudugum icin yabancilik cekmedim ama ben fransaya gelin geldim burda zorlandim esas øzgurlugum elimden alinmis gibi oldum ama ozluyorum norvci ailemi gurbetlik zor, bebegim olsa hasretim dinecek gibi geliyo Allah'im herkesin yuvasini en kisa zamanda bebislerle senlendirsin insallah, bizde 30 temmuzda 2 yilimizi dolduracagiz 1 yil korunduk 1 yildir istiyoruz Allah kismet ederse insallah

slm kızlar evet bu ayda gariplikler bende yine :mymeka: normalde son adetim 17 mayıstı ama eşim yok diye bu ay ümidimi kesmiştimki bir gece sancıyla uyandım :1shok: evet dedim yumurtlama oluoooo :dance: neyse aksatmadan çalışma yaptık işin garibi geçen ayda 1 hafta gecikmeli yumurtlamıştım bu ayda adetin 23. günü yumurtlamam oldu. ovulasyon testiylede onayladım süprizzzzz fakaaaat 2 gün önce wc gittiğimde afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken acayip bir acı hissettim. sürekli tuvaletim varmış gibi oldu doktora gittim tahliller ve süpriz !!!! sistit olmuşum senağlama yalvardım ama doktor antibiyotik vermek zorundayım dedi. senağlama 3 günlük bir tedavi olucam. sabaha son ilacı alıcam ama 500 mg bir antibiyotik. umarım hamişsem sorun çıkarmaz. ne bahtsızım ben yahuuu :mymeka: şimdi beklemedeyim. ayrıca tahmini tarihim 23 HAZİRAN. benide eklerseniz sevinirim kızlar çok moralsizim çooook senağlama

ehhh dıptısımmm...şaşırttın beni wallahi....sürpriiiiiiiiiiiizzzzzzzzz diye yazınca hah işte oldu dedim......allah senin cezveni vermesin emi......neyse sağlıklı ol da gerisi mühim değil....gece gece yüreğime indirdin yaniiiiiiiii.........alıcağın olsun....bunun altında kalmıcam intikamım çok acı olacakk....antibiyotik kullanacaakmışsın...........merak etme.........benim bildiğim kadarıyla adet gecikmesi olup vücudumuz bize haber verene kadar olanlardan sorumlu değiliz...neden gebeliğin en büyük belirtisi adet gecikmesidir....gecikme olduğunda vücudumuz bize temkinli davranmamız gerektiği sinyalini veriyor işte....sağlık olsun...

Kızlar Günaydın
Bİrşey sormak istiyorum kafam karıştı da şimdi yumurtlama tarihi ne olursa olsun yumurtlamdan 14 gün sonraki gün regl günü oluyor değilmi yani 33 gün olan adet siklusinde 33-14=19 gün yumurtlama yani değilmi :uhm:

aslında evet ama bazen benim gibi istisnalar olabiliyor. ben normalde 30-31 günde bir oluyorum 16-17. günlerde ama 2 aydır bu süre çok uzuyor bende. sanırım mevsim değişikliği yada hormonal düzen bozuldu benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…