Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bu arada rabia fatma canım benim çok çok çok sevindim senin adına allah kucağına almayı nasip etsin inşallah mayıs ayında aşılama yaptırdığımda tutmamıştı aynı dönemde adet olmuştuk senin şimdi oldu darısı bizim başımıza sabır herşeyin ilacı

Kızlar bıde bıŞey dıyıcem Şu beklemedekı arkadaŞlar ne alemde lısteye ısım yazdırıyolar sonrada ne gelen var ne bıŞey dıyen meraktan ÖlÜyoruz lısteye ısımlerını yazıyolar barı haber verseler bekleme lıstesı epey bı kabarmıŞ valla

Hayat_34 canım senın kaÇ gÜnÜn geÇtı hanı test yapıcaktın hayırlı haberlerını beklıyoruz hadı sende hamıŞ olda bu ay bereketlı geÇsın

tanıtmaya başlıııım..
soğancı... biliyon zatiiii benim bread bit im.. bidanemşakkıdı

remzi.... isimcimle aramızdaki taşıma işlerine bakan yağuşuklu kamyoncu gamyoncuiremsu

fırıncıda..... kahramanım.. vedacımın camlarını silerken karamuk yakıklıyı görünce salıverdim kendimi aşağı.. pardon.. beni düşerken tutan fırında ekmek yapmaktan kararmış enişten-tatlicadiarzu-

tanıdınmı fıstığım eniştelerinikaydirigubbakcemile3

ee buda herşeyi öğrenen bizim heriff :mymeka: :mymeka:

kızlar benim akıntım başladı bide kasıklarım ağrıyor..sanırsam gıdaklama zamanııı...gıd gıd gıd GIDAKKKKK

kıs durrr herifine gıdakliicannnn kaydirigubbakcemile3 tabi onunda üüürüürüürüüüüüü sünün gelmesi lazım kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
ılayda255 canım sen tÜp bebek yapmıŞtın galıba kadın ınfertılıtesı topıĞınde gÖrmÜŞtÜm galıba Çok sevındım ya ne gÜzel bıŞey bızımde olsa keŞke

Hayat_34 canım senİn kaÇ gÜnÜn geÇtİ hanİ test yapıcaktın hayırlı haberlerİnİ beklİyoruz hadİ sende hamİŞ olda bu ay bereketlİ geÇsİn

tatlım benım pazartesi kesin olmam gerekiyordu ama gelmedi bugün perşembe dördüncü günüm ve ilk defa bu kadar sabırla bekliyorum test için ama yarın sabah yapıcam artık bende ve hemen yazarım size sonuçları canım inş hamileyimdir ve hepimiz en kısa sürede bebişlerimizi alırız kucaklarımıza canlarımm:1hug:a.s.

ÇOK GÜZEL TANITTIN GÜLERCıM BU ARADA BENıDE DEŞıFRE ETTıN ÇOK SAĞOL ENıŞTE DUYARSA KESECEK BENı VALLA ŞU FIRINCININ YÜZÜNDEN kaydirigubbakcemile

ŞEKERCİM DUALARIMIZ SENİNLE İNŞALLAH HEP BİRLİKTE SEVİNİRİZ YARIN :teytey: :teytey: :teytey:

görüyosunuz işte zamane gençlerini eskiden olsa tüpçü sütçü ne bileyim kapıcı falan olurdu
şimdi kamyoncu remzi fırıncı soğancı var
hey gidi günler heeeeey
bi de sütçünün gözü renkliydi haaa hatırladınız mı şimdiki fırınc kapkara

ÇOK GÜZEL TANITTIN GÜLERCİM BU ARADA BENİDE DEŞİFRE ETTİN ÇOK SAĞOL ENİŞTE DUYARSA KESECEK BENİ VALLA ŞU FIRINCININ YÜZÜNDEN kaydirigubbakcemile

aşk olsun enişteeeeee
ben arkime yardım ettim.. yoksan camları güzel silememişmiyim...zemuszemus beğenmedinmi yani. zemuszemus klava:

kıs güleeeer gel bizim camları da silek aşşağıda kuyumcu var zengin oluruz derrrrmiişşimmm yok kuyumcu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…