Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

karıştırdın heralde kıs herif çok oluncaaa ortadaki tayyip değilmi kıs ötekilerde korumalarıdır

minnoşum nbr kuşuuumopuyorumnanaktan hoşgeldin..
bak bakiiim enişten hangisi bunlaradan

gülercim herifler artıkın köşe kapmaca oynar ya da 4lüyü tamamldık okey de oynar bunlar
soğancı fırıncı kamyoncu veeeeee kuyumcu yeni favori

bak seeeenn vedacımla isimcim bunlarda sizinkiler... siz sizin herifleri işte çalışıyo sanıyonuz bak napıyolarrrrklava:

ay kıs bizimkiler oynak çıktı bak seeen yaw neyse yanındaki bayan değil dansöz çaırmamışlar zam almışlar da ona seviniolardır iyi iyiii

Ne yapıyomuŞ hıÇbıŞey yapamaz ÇÜnkÜ 24 saat yanyanayız aynı ıŞ yerınde yanyana ÇalıŞıyoruz ÇÜnkÜ hele bı yapsın

diğer herifler de okey oynuyo bunlar da kolbastı yapıo eee biz nası bebiş yapcez aaaa klava: gelin yanımza

çok ta güzek kıvırıyolar ama baksana yahuuu

veda kıııs hangisi seninki si... hangisi isimin bilemedim beeenn

kıs durrr herifine gıdakliicannnn kaydirigubbakcemile3 tabi onunda üüürüürüürüüüüüü sünün gelmesi lazım kaydirigubbakcemile

:kedi:

galiba :çok üzgünüm:
hani murat bozun bi şarkısı var bilmem biliyonmu..

aşk yok... cepte para yok.. yok Allah yoook

anladın sen onu

anladım gulum anladım ALLAH BÜYÜK

bakın bunlar bizim herifler.. nereye gidiyolar böyle acep.. neşeli neşeli..

kız Allah iyiliğini versin tayyip amcam diilmi o sositososito

:roflol: :roflol: :roflol: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:zemuszemus zemuszemus zemuszemus BENDE DAYANAMIYOM

canancım senin herifmi yoksam oooo...

vedacımınki sürekli gözetim altındaymışklava: yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…