Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bu benim aşkım baka baka onun gb yabcam inşallah bakam olsunda...................

hamileleri tebrik ederim arkadaşlar bugün adet günüm AMA KıSTıM BÜYÜDÜ ıÇıN BU AY BıŞı KULLANMADIM yani olmaz heralde hiç ümitlenmicektim ama temin komşuyla karşılaştık beni rüyasında görmüş kucamda çok güzel bi bebek varmış hamilesin heralde dedi yokya dedim içim gitti ama bozuntuya vermedim görümcemin olcakya odur dedim oda kız benim rüyalarım çıkar dedi hadi bakam ümitlendirdi gıcık beni hayırlısı ya ama arkadaşlar hastalıkla ilgili bi belirtim yok zati hep geç gelirde ama göğüslerim kocaman oldu yani kendi çapında şişti sütyen bile takamıom cok acıo sanki töber ya gene beni m psikolojimi bozdular yaw nese düşünmek yopkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

benim sayfama gir canım orda selactec anlattı banada anlat desen anlatamam zor yaptım orda yazdı şekilde yapmaya çalış canım

inşallah canım ya bugün adet günümde ama bu ay hiç umutlanmıodum çünkü kistlerimden biri büyümüş ve ilaç kulllanmadık yani boş geçti adetimde hep gecikir zaten ama akşam gelirken komşum seni rüyamda gördüm elinde bi bebek vardı çok güzeldi dedi içim gitti amöa bozuntuya vermedim görümcemin olcAKYA odur dedim kız öle deme benim rüyalarım çıkar dedi hadiiiiiiiiiii bakam kurt düştü içime ümitlendirdi beni gıcık şey olur inşallah

hakseverim inşlh birgün o rüyaların gerçeğide olacak..
benimde görümcem hamile hemde yeni evli....
seni gayet iyi anlıyorum canım....
ama bu kesinlikle bi kıskançlık değil.. onların adına seviniyorum.. sedece bu benim kendi içimde esen bir fırtına..

kızlarrr darısı sızın basınızda inş sısı cok sevıyorum bana cok destek oldugunuz tup bebek yaptırın bence asılamadan cok cok daha garantılı sızı sevıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…