Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Aa profılımzde yazdıgımz kendımzle ılĞılı seyler avatar resmımınz yanında gÖrunuyor artık

her tarifin altında yorum yazıyor orayı tıklıyorsun yazıyosun benğendinmi benim tariflerimide kaydirigubbakcemile3
kız senin isminide andım beğendinmi kaydirigubbakcemile3

her tarifin altında yorum yazıyor orayı tıklıyorsun yazıyosun benğendinmi benim tariflerimide kaydirigubbakcemile3
kız senin isminide andım beğendinmi kaydirigubbakcemile3

allah lalah ben göremdım ismimi bozuldum oyuzden aczık saka saka:)) bida gönder baakm lınkı

kıslarrr günaydınnn sabah testimi yaptım negatif birşey çıkmadı umutlar bu aylıkda yarım kaldı. Ama yılmak yok ve çalışamalara devam

eşimde aynı şeyi sölüyor canım bakalım bir kaç gün daha bekleyip kan testine gideceğim. inş yanılmıştır test ve kırmızıları görmem

ahh gülerim ahh sende benim gibi hala atamadın üstünden yüreğinde esen fırtınayı:gitme:
ah ahhhh canım o fırtınalar arada kasırgaya dönüşüyolar..

eşimde aynı şeyi sölüyor canım bakalım bir kaç gün daha bekleyip kan testine gideceğim. inş yanılmıştır test ve kırmızıları görmem
dur bakem .. kırmızıları görmeden hemen öyle ümidi kesmek yok.. bekle bakalım 1-2gün daha.. zaten eğer kırmızılar gelmezse 9ay gelemeyecek demektir..delikafadulden:CüvCüv:

herkese merhaba,
1 haftadır giremedim, ev taşıdık.. nasılsınız? kayifler nasıl? var mı güzel haberler?

kolay gelsin canım.. yerleştinmi.. yeni evine.. gerçi 1aydan önce yeni ev düzene pek girmiyo..
taşınmak zor iş.. allah kolaylıklar versin:Saruboceq:

günaydın fıstığıııııımmopuyorumnanaktan
yeşil olan balonlardan birini bana verseneeeeeeeee:çok üzgünüm:

ahhhh çok sağol gönlü bol arkim beniiiimmopuyorumnanaktan
ama biri bana yeter diğerleri kızlara kalsıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…