- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.161
kızlar ya dün kanaman oldu diye yazmıştım okumussunuzdur ama dunden beri bişey yok 17haz asıl günüm.sabah ateşimi olctum 35.8.düşme yok yani.bide çok ozel olcak kusura bakmayın ama dunkü kanamam ilişki sırasında oldu bizde adet günü yaklaşıyorya ondandır dedik eşimle.ama yaklasık 24saattir bişey yokk ayy umitlensemmi diyorum ama nedersiniz
dedimya dün ilişki sırasına olmuş bıraz oda pembemsiydi rengi biraz değişikti yani normal kırmızı değildi baklım yarın nolcak gcen ay 13unde camsırımda belirti olmuştu tam 17sinde sabahında kanmam oldu yarın olursam olurum olmazsam test yaparım diye düüznüyorum ama. bide sonrasında camasırımda gördüm duştan sonra şimdi yokki bişey kanama yani.sudenazcım beim zaten 36olmadı hiç 35lerde seyrtti ateşim.kızzllar bışey söyleyinn
kırmızıbeyaz doktorunu bırakma ama kendinide bırakma bence tedavine devam et ama kendini umutlandırma hepimiz az çok aynı şeyleri yaşıyoruz allah hepimizin dualarını kabul etsin kendimle beraber sana ve diğer arkadşlarıma ddua edicem bundan sonra ii olduğuna sevindim
iiyi olmaya calışıyoruz tatlım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?