- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 785
- 363
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.181
adet günün gectimi gectiyse çıkar tatlım belki kaset testede çıkar bide kasettest yap istersen
SELAM KIZLAR ADETIME KALDI,3 gun cok merak ediyorum bu ay sonuc ne olucak,belirti olarak tek ,alnimin butunu sivilce doldu isyerindeki arkadaslar bile farketti ,ergenlik cagi mi geciriyosun diede dalga gecdilersırnaşık şey
canım ya bu gün dördüncü gün kahve rengi bi akıntı geldi ama başka bişey yok test yaptım sonuç ne gatif çıkmıştı
kıslaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız
kızlarrr şimdi Hamile Olsanız çevrenize Ve Buradakilere Nasıl Açıklarsınız?
hımm
benim eşimde öğretmen bende henüz çalışmıyorum e tabi maddi zorluk ne onu da biliyorum.ama seni incittiysem özür dilerim.tedavi aşamasında genellikle kadınlar yıpranıyo.benim halam 16yıl sonra tedaviyle ikiz bebek sahibi oldu.çok ii bbilirim hem de.üstelik 10 yıl öncekiyle ş,imdiki tedaviler aynı deil. sabırlı olmanı öneririm ama zor tabi allah yardımcımz olsun.
buradakilerle Paylaşmak Istiyorsan Konu Aç Derim Canim...
Eğer Kendi çevrene Söylemek Istiyorsan özel Olmasini Istiyorsan Bir Akşam Yemeği Hazirlayip Sevdiklerinle Bu Güzel Anda Paylaşabilirsin...
Sen Ne Düşünüyorsun Tatlim...
Hamilemisin Canim:?
hamile olup olmadığımı bilmiyorum zaman göstrecek. sadece buradakileri biraz heyecanlandırayım bir anlıkta
olsa öyle hissetsinler istedim
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM...
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM...İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYIRLI HABERİNİ ALIRIM..:1hug:
tatoşcum nasılsınnnn?
hamişlik nasıl gidiyo
sen şimdi bol bol uyuyosundur
özlemiştik seniŞeniz
Kızlar iyi akşamlar birşey sorabilirmiyim ben ovulasyon testi yapıyorum bugün yarın olacağını tahmin ediyorum 2 çizgi bugün biraz belirdi normalde hiç bir iz olmuyordu acaba yakın olduğu içinmi yarında yapsam daha netmi çıkar sizce yani aynı koyulukta olmalı çizgiler yardımlarınız için şimdiden teşekkürlera.s.
sudenazcim benim yeni tarih 12.temmuz canim aslinda listeye girip girmemekte kararsizdim ama bugun clomid'e basladim ve bu ay da sansimi denemek istedim
tatoş canım ovulasyon testi bu yaptığım inşallah hamiş olurum
sudenazcim Canim Ben Tatildeydim. Dün Döndük.. Tailtde Regl Oldum. Zaten Beklemeyirodum Bu Ay.. Belirtim Yoktu Zati.. Artik Biraktim Ben .. Ne Zaman Olursa Olsun.. Hayirlisini Versin Rabbimm.artik Regl Tarihim Bilmiyorum. çünki Hesaplamiycamm.. Bu Ay Nerdeyse 24.gün Regl Ağrim Oldu. 26 Gün Oldum Adet..beni Yazma Canim Listeye...rabbim önce Sizlkere Versin... üzülmüyomda.. Bakalim Nasipp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?