Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kizlarrr Hamiş Haberi Yokmu...
Hadi Bakalimmm Inşallah Bu Ay Listemiz Dolar Taşar...

SELAM KIZLAR ADETIME KALDI,3 gun cok merak ediyorum bu ay sonuc ne olucak,belirti olarak tek ,alnimin butunu sivilce doldu isyerindeki arkadaslar bile farketti ,ergenlik cagi mi geciriyosun diede dalga gecdilersırnaşık şey

İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM...
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM...İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYIRLI HABERİNİ ALIRIM..:1hug:

canım ya bu gün dördüncü gün kahve rengi bi akıntı geldi ama başka bişey yok test yaptım sonuç ne gatif çıkmıştı

CANIM İSTERSEN BİRDE KAN TESTİ YAPTIR ...SONUCUDA BİZİMLE PAYLAŞ LÜTFEN..
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ...:1hug:

kıslaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız

İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN CANIM?

HAMİŞLİK NASIL GEÇİYOR?

KIZINA SÖYLEDİNMİ KARDEŞİ OLACAĞINI ?NASIL TEPKİ VERDİ...

BENİMKİ İSTEMİYOR YAAA ŞİMDİDEN KISKANÇLIK YAPIYOR...:çok üzgünüm:

KENDİNE VE BEBİŞİNE ÇOK İYİ BAK GÜZELİM...
:1hug:

kızlarrr şimdi Hamile Olsanız çevrenize Ve Buradakilere Nasıl Açıklarsınız?

buradakilerle Paylaşmak Istiyorsan Konu Aç Derim Canim...
Eğer Kendi çevrene Söylemek Istiyorsan özel Olmasini Istiyorsan Bir Akşam Yemeği Hazirlayip Sevdiklerinle Bu Güzel Anda Paylaşabilirsin...
Sen Ne Düşünüyorsun Tatlim...

Hamilemisin Canim:?

sevgili kardeşim...bizler aile yada çevremizle bile konuşmadığımız,içimizde kalan herşeyi burada dertleşiyoruz...niye öyle düşündün...sen beni yada kimseyi incitmedin bitanem...zaten öyle birşey bile yazmadın ki...vallahi çok ince düşüncelisin...sağol..varol...hayat devam ediyor..bende çocuk için bide eşim ne olur bana eve gelince kapıyı açacak biri olsun istedim ne olur çalışma diyince bende 3 senedir çalışmıyordum...ama tek maaşla olmuyor...evimizde kira...zaten burası istanbul..hayat daha da zor. bide çocuk için yola çıktık...en kısa zamanda iş bulmayı ümid ediyorum...inşaallah.

hamile olup olmadığımı bilmiyorum zaman göstrecek. sadece buradakileri biraz heyecanlandırayım bir anlıkta
olsa öyle hissetsinler istedim

hamile olup olmadığımı bilmiyorum zaman göstrecek. sadece buradakileri biraz heyecanlandırayım bir anlıkta
olsa öyle hissetsinler istedim

OZAMAN BENİM AÇIMDAN BAKARSAN BAŞARDIM TATLIM...:1hug:
VALLAHİ BEN HAMİŞ DEDİM KENDİ KENDİME...a.s
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN GÜZELİM..İNŞALLAH EN YAKIN TARİHDE HAMİLE HABERİNİ ALIRIZ...

İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM...
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM...İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYIRLI HABERİNİ ALIRIM..:1hug:

insallah canim ,pek akintim oldugunu hissetmiyorum ama her gun ic ic camasirimi degisdirmek zorunda kaliyorum yogun sapsari ,ic camsirimda lekeler bulasiyor,

Kızlar iyi akşamlar birşey sorabilirmiyim ben ovulasyon testi yapıyorum bugün yarın olacağını tahmin ediyorum 2 çizgi bugün biraz belirdi normalde hiç bir iz olmuyordu acaba yakın olduğu içinmi yarında yapsam daha netmi çıkar sizce yani aynı koyulukta olmalı çizgiler yardımlarınız için şimdiden teşekkürlera.s.

tatoşcum nasılsınnnn?
hamişlik nasıl gidiyo
sen şimdi bol bol uyuyosundur
özlemiştik seni Şeniz

Şeniz
rabbime binlerce şükürler olsun çok güzel gidiyor
kendime şimdi güzel bir dr. arıyorum ..bakalım özellerde çok pahalı yawww:çok üzgünüm:
siğortada yok benim..senağlama.koca açacak kesenin ağzını :roflol::roflol:
uyku hali varda güzelim uyutmuyorki beni oğlum..a.s
hadi anne gezmeye gidelim yok oraya buraya gidelim...
yani ben gündüz cin gibiyim gecede ruh gibi evin içinde dolaşıyorum...kafamçokkarıştı
darısı başına canımmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

canım benim rabbim kalbine göre versin..umarım buay sende hamiş listesine geçersin..:1hug:

tatoş canım ovulasyon testi bu yaptığım inşallah hamiş olurum

inşallah canımmmmm inanki sizlerin hamileliği olduğunda ben kendimden çok sizlere seviniyorum..çünki rabbim bana bu güzel duyguyu yaşattı şimdi sıra sizlerde...

Hoş Geldin Güzelim Bende Seni Merak Ediodum Ne Oldu Bi Haber Varmi Die Hayirlisi Hakkimizda Bnm De Bugünlerde Gelir Herhalde Adetim Bnde Birakiorum Hesaplamalari Ne Zaman Olursa Hatta Yazin Sonunu Da Bulsa Iyi Bile Olur Die Düşünüorum Kismet Artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…