Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Allahhhhhhhhhhhhhhııııııııııııım inşallllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh bu ay kalbini çocuk hasretiiiiiiiiiiiiiiiiiii bürümüşşşşşşş herkese nasip eyleeeeee.AMıN

kızlar ben tatile çıkıom bugün son yarın gidioz bida giremem pazartesi doktora gitcam sonra gene gitcaz bi hafta sonra bi bucuk ay evdeyim bol bol görüşcaz beni unutmayın byyyy replemeyide haaaaaaaaaaaaaaaaaa

gunaydın kızlarr ben bu sabah regl oldumm yenı tarıhımı bılmıyorum ınanınnn bu ay gecıkmelı geldıgı için yenı tarıh veremıcem malesef:1no2:

gunaydın kızlarr ben bu sabah regl oldumm yenı tarıhımı bılmıyorum ınanınnn bu ay gecıkmelı geldıgı için yenı tarıh veremıcem malesef:1no2:

günaydın canım ; herşeyin hayırlısı olsun vardır herşeyde bır kısmet bu ay sanırım havalardan dolayı herkezde bir geçikme yaşandı benimde çok düzenli oluyordu ama bir hafta gelmedi ve sonra yine geldi kırmızılar ama bu ay ramazan ayı ve allahım hepimizin dualarını gerçekleştiricek inşallah :CüvCüv:

Günaydın kızlar svl canım üzme kendini nihayetinde geldiler
benimde bu gün regl günüm ama çok yüksek bi ihtimal bende 1 hafta gecikirim gibi geliyor tatile gittik geldik muhtemelen şaşıcak günüm benimde o yüzden takmıyorum bende
herkese hayırlı cumalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…