Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet cnm öle yapıcm zatennn yarın gıdıcemm
kadıye cagrı yatı bana bende gel dıye yaptı sandım ama kadriye yok ortalıkta =)

evet sevalcım gdıyom demişsisnya bnde geldım dıye cagrı bıraktım mutfaga gıttımde yemegı koydum geldım akşama hazır olsun dıye.gelınce zorlanıyom çunku

kızlar yarın tahlıllerımı yaptırıcam ama gıttgm hastane özel ne kadara yaparkı acaba tahlıllerı oncekınd devlet hatanesnde yaprmıstım beleşe yapmişardıı

serabcım vlla sen bılırsın kuzum ama özel hastanenın drun aneden gııdyosun hastanesıne gıt işte özel muayenehanesı daha pahalı olur sekerımm

bi yağmur var burada kızlarrr acayip güzel halende şakır şakır yağıyor üşüdümde hırka giydim valla. :)))))

ne kaynatıyonuz bakem bensizz

kızlar yarın tahlıllerımı yaptırıcam ama gıttgm hastane özel ne kadara yaparkı acaba tahlıllerı oncekınd devlet hatanesnde yaprmıstım beleşe yapmişardıı

ne tahlılı yaptırcancanım?
ben barbunya yapıyom bıde çorba koydum gelınce canımzisterse bıde plav yaparım yanına öyle eyrız gecenseferkı buluşmada yemegım hazırdı eşim ben gelene kadr ayarlamış bişeyler ama bukez ona bırakmım gözum arkada kalıyor çunku
sizne yemk yapcenız bugun kızlar

kızlar az öncearkadaşımla konustum aile dostumuz kankamız yanı :)
2.ye hamileydı bi ogluus var şimdi 2.oglusda gelıyor doktordan gelmişler hemn bana haber ettı çok sevındım yaa.
biraz kız olsa dıye umıtlenmişlerdı ama rabbım saglıklı versınd eoglan kız haretmez dıyordu :) rbbım bızlerede tattırsında oglan kız farketmez yaa

ben dünden kızartma yapmıştım o var cuma akşamları kahvaltı türü yapıyoz biz genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…