Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

valla cnm ben duduklu pek kullanmam normal tencerede yaparım hep
evet uklacım dunde bnm cnm cekmişti yapmıstım esımın yengesı saolsun yapmiş banada verdi bnde dun yapım ohh mıs gıbı
serapcım o kadar tutarmı ya cokmus valla bn bedavaya yaptırmıstım

hormon tahlılı gecn yıl özel laboratuvarda 70e yaptırmiştım ben bukezde devlette yaptırsaydın ya seval sen yarın mı yaptırcan 2,3. gunlerde yapılmıyormu o tahlıl.kız harcama paranı boşa ya.
bizönceddenaömn gitisn nolck dıyoduk bı baktıkkı 4 5 milyarı bulmuş şimdiye kadrkı doktor harcamalrımz oyuzden aretık iktısatlı davranmaya calışıyoruz acıkcası.sokaga atcek paramzı yok artık

valla bızde arada kahvaltı yapıoruzz her zmn yemek olmuyo cunku bızde kahvaltı yenmıyoo yanı kocişim kahvaltı yapmayıda özluyoo o yuzden belkıde bu akşam kahvaltı yaparız bızdee ay karar veremedım sımdı bı baskası baska yemek dese ınu yapıcm :roflol:

2,5 yıllık ama 4 aydır istiyoruz aslında adam akıllı korunmadık kısmet olsa olabilirdi.ilk düşündüğümüzde gittik tüm tahlillerimi yaptırdım herşey güzel bekleyin dedi.ondan sonraki ay doktora ben bekleyemiyom kafama çok takıyom dedim o zaman klomen başlayalım dedi.klomen kullnadım yumurtalar gelişimi güzeldi amma olmadı eşimin şehirdışı çıktı bir günlüğüne gitti 3. günün gecesi geldi tabi yumurtalar çatır çatladı o gelmeden 4 aydır eşim yokken çatlıyorlar.sevmiyorlar herhal eşimiiiiiii=)

cnm ben daha öncekını zaten devlette yaptrmıstım ama bazı hastaneler kabul emıyoo baska yerden o yuzden dedım bızımd sokaga atıcak paramız yok valla =)bnm adetım bugun bırıncı yarın 2.gunu ya yarın yaotırıcm drum zaten 2.gunu yaptır dedı

ne caldırması kızzz?
güler nerde acep valla hiç sesi çıkmıyo 2 gündür dün onunda pazarıydı sanırsam

ben daha hiç barbunya yapmadım nasıl yapıyonuz :)

fasulye eyemgı gıbı yapıyorum canım ben soganı domatesı kavuruyorum.
barbunu atıyorum annem patatestekoayrdı barbunyay bend ekoydum kucuk bı pattaesı kup kup dograyıp atıyosun.
gercı ben barbun yemme oyuzden 4 yılda 4kez yapmışlıgım ya vardır ya yoktur genelde misafir oldugunda yapıyorum bnen yemesemde onalar degıişk oluyor.
bugunde neyapcagımı bılemdıgım için yaptım öle.opazrda canım cektı aldım :)
bizde barbun bezelye bakla bamya pişmez bunlar barbunu baklayı bamyayı ben yıyemem bamyayı eşim yıyemz öleolunca naplım uyduruyoruz artık bişeyelr.
benım yemkte pişmiştir herhald e artık kapatayımda bıarzda sıcagıyla pişsin balı

bende hamile kalırsam burda devlet has.açıldı çok güzel doktorlar 4 aya kadar buraya gelicem ondan sonra özel hastane yaparım diyorum.4 aya kadar tahlil şeker yüklemesi.bilmem ne test herkes yaralanıyor ben niye yapmayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…