E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.281
arkadaşlar ben bişey sorucam dedim ya bu ay korunmadan ilişkiye girdik bi bebiş istiyoruz artık ovulasyon günüm bugün veya yarın tahminime göre dün gece ilişkiye girdik ama benim bugün sol kasığımda bi sancı var bazen hafif bazen çok şiddetli hiç başıma böle bişey gelmemişti bide uzun süre oturduğumda sol bacağım uyuşuyo resmen ya bilgisi olan arkadaşlar bişey söyleyin ne olur
yaarakdasım daha ilk ayın bıraz genış ol lutfen korunmasız ilşkinin taıdnı cıkar keyfıne bak salla bunlarııı
taze barbunyaya bayılırım... ama yakına kadar kıvamını tutturamıyodum.. meğersem bişeyleri yanlış yapıyomuşum.. şimdi hazır barbunya pilaki gibi oluyo.. bide yanına arpa şehriyeli pilavvv + karpuuuz off off süper.. yatıya giderim vallacokacimcoook
ben şöyle yapıyom (bilgecim sormuş. kadriyeme ilave yapayım)
taze barbunyaları ayıklıyorum.. yıkayıp süzdürüyorum..
ince kıyılmış soğanı çok hafif öldürüyorum. içine sırayla havuç ve küp doğranmış patates atıyorum.. arada karıştırıyorum..onlar pişerken domates rendeliyorum.. sonra barbunyaları atıyorum.. bir iki çevirdikten sonra.. rende domatesi koyuyorum(domatesin içine çokaz salça, çay kaşığının ucunla az tarçın. çokaz ama nekadarki tadını bahlasın. atarken dikkatli ol keskin bi tadı olur fazla atarsan.. tuzunu ve birazda şeker atıp karıştır öyle dök barbunyaların üstüne. istersen çokaz karabiberde koyabilirsin)..
karıştır kapağı kapa.. kısık ateşte 1-2 tıkırdasın sonra sıcak suyubu koy ama fazla koyma.. barbunyaların üstüne 2parmak çıksın nekadarki(barbun koyu olur.. suyu fazla koyarsan kurufasulye gibi olur) istenirse sonradan sıcak su ilavasi yapabilirsin..
ahfiyet olsuncokacimcoook
bu satte market acık olurmu kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?