Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yaarakdasım daha ilk ayın bıraz genış ol lutfen korunmasız ilşkinin taıdnı cıkar keyfıne bak salla bunlarııı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan beni eklemeyi unutma 8 eylülkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yaarakdasım daha ilk ayın bıraz genış ol lutfen korunmasız ilşkinin taıdnı cıkar keyfıne bak salla bunlarııı

ya tamam tadını çıkarım ama ya başka bişeyse diye korkuyorum ben yani bebek falan değilde başka bişey oluyosa diye hastaneye gidicem yoksa çünkü aşırı şiddetli bacağım falan kasılıyo onun için sordum ben yanlış anladınız beni

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..kaydirigubbakcemile5
inşlh en kısa zamanda meşhur çift çizgimizi görürsünüz..zemuszemus

selam kızlar ya bişi sorcam size
ben bu ay adet oldum ama heykinden daha farklı bugün 3.günüm ve sabah sadece afedersiniz ama kahverengi leke gelmiş dün biraz normal adetim oldu..
normalmi bu sizce ya veya bu şekilde de hamile kalmış olabilirmiyim?

samanlıktan kaldıramadım
samanıda zühtü
ben sana yandım zühtü
hele hele yandım zühtü
nay nara nay nay zühtü :teytey: :teytey: :teytey:

şimdi geldi kavuşmamızın
zamanıda zühtü :teytey: :teytey: :teytey:
nay nara nay nay zühtü

yenı gelen arkdslar hosgeldınz
ay allahım ya guler bunlar ne be kızım :roflol:
oglendede bız burdaydık sızler yoktunuzz nasıl oluyomus bakıyım tek kalmak :umursamaz:

canikom tarif için saol en kısa sürede deniyeceğim

bilge napıyon bend e kımsecıkler yok bırı gelırmı dıye bakınıyodum.eşim balıga gıttı evdeyım sıkılıyorum patlamk uzreyım yardım....

KADRİŞİM BU ARADA BEN DÜN BU SABAH ADET OLDUM MUHTEMEL TARİHİM 9 EYLÜL TATLIM
annemde kaldık düngece sabah bi uyandım regl olmuşum ama en büyük süpriz abimlerden geldi bi uyandım yiğenlerim yatakta biri 2,5 yaşında diğeri 8 aylık aman Allahım bütün gün deli gibi yedim onları üzülmeye fırsatım kalmadı zaten biliyodum adet olacağımı pek aktif değildik bu ay kısmat artıkkk

bilgecim nasılsın opuyorumnanaktan
kadrişim senide pek bir durgungörüyorum canım moralin bir şeyemi bozuk opuyorumnanaktan
benim kociş birzdan gelecek markete gideceğiz gelince 12:30 gibi görüşürüz arkiler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…