Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ask olsun yanı nılufer guler dedın bana :umursamaz:
cok saol cnmda ben bebiş tahlılı yatrmadım hormon tahlılı yaptrdım:)

kızzarrrr cabuk buraya gelın neden bız buluşmuyoruz bakıyım heee ıstanbullularrr butun ıstanbullular bana özel msj ıle ulassınlar bulusalım bızde ramazn gelmedn ukla,selocanım,nıluferımm daha ısmını sayamadılrım hadııııı

nıluferım kıyamam sana kuzum ama napıyım sende yoktun kımseler kalmamişti bende gıttım ama geldım sımdı bak bu seferde sen yoksun :gitme:

cnm floryaya gıttık yemek yedık bıoraz sahılde gezdık ve geldıkkkociş içerde maç özetlerını ızlıyo bende takılam dedım bıraz senın neden moralın bozuk bakıyım konusamadık msnde

üfff sıkıldım evde patladım benim kocşin ne izni ne yıllık tatili ne bayramı na zartı ne zurtu hiç biri yok
bir kaç aydır pazar günleri gezmaya götürürdü bu hafta götürmedi
dedi bir pazarda evde kahvaltı yapayım biryere gitmeyelim şakkıdı
bende dedim senmisin böyle diyen hazırladım kahvaltıyı onunla yemedim soğan suyunu bahane ettim oda kendi halinde yaptı kahvaltısını çekti gitti kötükedihüso
düşün birde eve gece 1 de geliyor bebiş lazım değilde bana ne lazım :gitme:

ömrüm onu evde beklemekle geçiyor :gitme:
haftada bir pazar günü gezmeye götürecek onuda bana çok gördü
birde gittiğimiz gezmeler en fazla 2 saat sürüyor sonra hemen işe koşuyr şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…