Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

arkadaşlar Ben Bişey Duydum Yaaaa

özel Hastanelerden Ssk Kalkicakmi Bi Bilginiz Varmi? Eğer Kalkarsa Ben Battim Vallaaaaaa

Ya bu arada deliricem kızlar ya .... Ben bu ay reglimi ertelicem ilaç kullanarak bi hafta kadar bu durumda hem tatile denk gelmemiş olacak hem de eşimin evde olduğu dönemlere. Ben de doktora gideyim klomen başlayayım eşim geldiğinde de çatlatma iğnesi vurulayım diye düşünmüştüm. Demin aradı nöbetine denk geliyor benim hesapladığım tarih. 3 gün nöbet mi olur yaaaaaa. haksızlık bu....Reglimi ertelemesem bu kez de tatil boyu hasta gezicem ne tatilden keyif alıcam ne onunla başbaşa olmaktan... Off çıkamadım içinden...

neşe1 ve emeliko çooook tebrik ederim,hayırlısıyla kazasız belasız yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşaallah..bizede dua edin, hamişlerin duası daha çabuk kabul olurmuş...tekrar tebrikler...

çok teşekkürler arkadaşlar...isteyen herkese ALLAH tez zamanda versin..bende çok dua ettim..ALLAH dualarımı kabul etti..şükürler olsun..

yeni hamişleri tebrik ederim.aksam olctuum ates sabah yıne 36.8 cıktı ve hala adet olmadım adet belırtılerım de azaldı sadece muthıs bır gergınlık var vucudumda ozellıkle bacakalrımda ve kasıımda.ben ssk nın ozel hastanelerden kaldırılacaına ınanmıyorum sanmam

CANIM VALLA SENİNKİ İKİ UCU MOKLU DEĞNEK :uhm:

ALLA ALLA CADIARZU NEYAPILABİLİNİRKİ ACABA :uhm:

nese ve emeliko tebrik ederim kizlar Allah saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah dualarinizdan bizleride eksik etmeyin

sudenazciim bu arada neden bilmiyorum ama sanki haplarin faydasini ilk aydan goreceksin gibi geliyor ve hamis haberini vereceksin bigi geliyor bana hayirlisi olur insallah, bende basladim hapa 3.gunum bugun benim catlatmada hapla olacak insallah senin ardindan bende hamis haberini veririm hayirlisiyla

benim icin dua edin arkadaslar cesaret edıp test yapamıyorum cunku bır kez daha boyle gecıkmıstı kan testı yaptıım gun adet oldum acaba pskolojık bır gecıkme mı yıne

benim icin dua edin arkadaslar cesaret edıp test yapamıyorum cunku bır kez daha boyle gecıkmıstı kan testı yaptıım gun adet oldum acaba pskolojık bır gecıkme mı yıne

canim inslh psikolojik degildir guzel haberler verirsin, ne kadar gecti gunun?

Walla Sudenazcım hakikaten öyle. Napalım bulucam bir yol. :) Kız yoksa gemide mi yapsam ben bebeği ahahahahahha... Tarihe geçeriz Walla.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

BAK BEN BUNU HİÇ DÜŞÜNEMEDİM VALLA İYİ FİKİR..SENİ GEMİYE İŞE ALSINLAR SONRA NÖBETTEDE

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Kötü KazenKızlar bügün adet olmam lazım .ama olmadı gecıkıyordur herhalde.bu ay hiç umudum yok.ben ovulasyon testı kullandım ama bir turlu yumurtamı yakalamadım.yumurtlamadım galiba bu ay he?:1no2:.adet belirtısı de yok.senağlamaneyim var yaa?geliyorsa da gelsın bu ay ateş olcümüne başlayacağım.ama ne gelen var ne gidenKötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…