- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.301
herkese günaydın evet artık bende hamileyimmmmmm
çok mutluyum arkadaşlar dün akşam kesin hamile olduğumu öğrendim 4+3 günlük allah herkese nasip etsin yarabbim hepinize duacıyım arkadaşlar
herkese günaydın evet artık bende hamileyimmmmmm
çok mutluyum arkadaşlar dün akşam kesin hamile olduğumu öğrendim 4+3 günlük allah herkese nasip etsin yarabbim hepinize duacıyım arkadaşlar
denizkokusu...hoşgeldin...zaten adın üstünde kesin denizkokusu getirdin...yeler adın bakiiimmmm...oralardan...ciciler..istanbul bıraktığın gibiymiş değil mi?bir tek değişiklik belki ----deprem uzmanları dün söyledi...marmaranın altı fokur fokur olmuş...gaz çıkışları artmış...herkes dikkatli olsun demeye getiriyorlar sessiz sessiz ürkütmeden...allah korusun...da
Ben Hamileyiimmm...allah Herkese Bu Mutluluğu Yaşatsin..allah Sorunsuz Hamilelik Yaşatir Inşallah
Ben Hamileyiimmm...allah Herkese Bu Mutluluğu Yaşatsin..allah Sorunsuz Hamilelik Yaşatir Inşallah
NE MUTLU SANA CANIM.ALLAH SİZE UZUN ÖMÜR VERSİN MUTLULUĞUNUZ DAİM ETSİN... İNŞALLAH BİR BEBİŞLEDE BU MUTLULUĞUNUZU TAÇLANDIRIRSINIZ a.s.
çok teşekkürler canım..bu benim 5.aydı..çatlatma iğnesi olmuştum..ama hiç umudum yoktu..ve hiçbir belirtim olmadı..sadece adet belirtisi oldu..ne kasık batması..ne göğüslerde aşırı acıma..tek fark şişkinlik oldu..o da iğne yapıyormuş dediler..bi de biz tatile çıkmıştık..oyalandığım için bu bekleme sürecini rahat atlattım..yani kafama takamamış oldum :)) Umarım tez zamanda sizler de bu mutluluğu yaşarsınız ALLAHın izniyle
sudenaz nasılsın canım kendını nasıl hisedıyorsun?yerimseniben ultrasyona girdın mı? haplarını bitırdın mı? durumundan bılgı ver.:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?