Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

slm bende geldim listeyi tam anlayamadım ama benim adet günümde 13 ağustos bu ay incir kürü uyguladım,ve 10.ayımdayım her ay dahada ümitleniyorum ama bakalım site banada uğur getirir inş.aslında öle kötüyümki zaman durdu sanki gelmiyo 13 ağustos böle bekliyom gece yarılarına kadar nolacaksa sanki

BUMUYANI, canim benim adet biteli 17 gun oldu. listeyi pek anlayamadim dogrusu. ama bu ay bal corek otu karsimi kullandim. Allah tum isteyenlere nasip etsin.....

mehtapumut, prenses88 aramıza hoşgeldiniz kızlarkaydirigubbakcemile5

prensesçim tahmini adet tarihini verirsen bumuyani arkadaşımız senide listeye ekler..

gunaydın kızlarr ben sımdı cıkıyorum annemlere gidiyorum memleketten geldıler 2 aydr goremıyodum cok özledım onları buyuk ıhtımal orda kalıcaz hepınızı ck sevıyorum benı özleyın anacımmmmkaydirigubbakcemile3

Amin canım inşallahhh,
Kızlar şu an çok üzgünüm çalıştığım yerde bir arkadaşımızı kaybettik şimdi aldım haberini kalp krizi geçirmiş dün gece çok üzgünüm çok gençti adamcağız 39 yaşında birde oğlu verdı adı toprak buraya girenler bi fatiha okusun çok iyi bir insandı.mafoldumben:sinifsinif:senağlamasenağlama

canım başın sağolsun ...RABBİM ailesine sabır versin kendisine de rahmet eylesin...

uyumaya gittim.. 1saat uyudum geldim.
ama sitede de sorun var galiba çok zor girdim... şimdide kimsecikler yok.. bu sorunu diğer kızlarda yaşıyo galiba..

ben bugün yokum kızlar birazdan evden çıkıcam..
aptmanda mevlit var.. mevlide gidicem..
sizlerede dua edicem..

kızlar ben 33 günde bir regli oluyorum
bugün 35. günüm test yaptım tek çizgi malesef ama hala kırmızılar gelmedi sinyaller var sadece oldum olacak gibiyim olamadım bi türlü deli olucam stresten şiştim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…