Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım stres yapma kendine hemen biraz daha bekle...benim ilk gebeliğimde 4 gün geçmişti ama idrar testinde çıkmıyordu...anca kanda çıktı belki öledir ....

canım stres yapma kendine hemen biraz daha bekle...benim ilk gebeliğimde 4 gün geçmişti ama idrar testinde çıkmıyordu...anca kanda çıktı belki öledir ....

inşllh ama kırmızılar geldi gelicek öyle hissediyorum rahimin içine iğne batıyor sanki...benim öyle hiç kasık batmalarım bulantım baş dönmesi felan hiç birşeyim yok hamilelik belirtisi hiç yok yani...

canım hiç belli olmaz ki ben 2 .sinde hiç belirti yaşamadım gerçi o dış gebelik oldu ama arraştırdığıma göre her hamilelikte farklı olabiliyormuş belirtiler kimisinde hiç belirti vermiyormuş kimiside çok şiddetli oluyomuş...

kan testi yaptırmaya korkuyorum dr hiçbişey yok demesi 1 kere yaptırdım çok kötü olmuştum

canımm bence biraz daha bekle biliyorum o duyguyu emin ol 2 tane hayal kırıklığı yaşadıktan sonra yani 2 gebeliğimde olumsuz sonuçlandı ...ve şimdi bende her ay aynı senin durumundayım ...

dualrımz arkadasınla canım allah rahmet eylesın

gecn aya akdr benımd eoyleydı canım kurtajdan sonra ilk defa gectıgımz ay ayda bı adet oldum suprız oldu yanı benım için .
Send e2 gun egcıkmişya acaba hamilemıydımr dıye dusunme olsaaydı cıkadı canım.
Inş hamilesındır oyel dua edelımde kaptırma kendını yanı öpuyorum

gulumkarın agrım var adetten beri akrnım da şişlık var bıde göbegımın orda AGRI VAR NIYEDIR BILMIYORUM

naber canım nasılsın konuşamadık epeydir benim işler yoğun bu aralar bu arada acaba denizde felan üşütmüş olabilirmisin ıslak bikini ile kalıyoruz ya bazen belli o yüzden dir.. diiak te kendine ayaklarını sıcak tutu:1hug:

heh ben bıkını gıymıyorum kı :)

selam kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim işlerimiz vardı
kardeşim önümüzdeki slaı askere gidicek onun için hafta sonu mevlüd okundu
benim bugünler yumurtlama günlerim ama kardeşimi düşünmekten başka bişey düşünemiyorum nedense
hayırlısıyla gider hayırlısıyla gelir inş.:Saruboceq:
sizlerden ne var ne yok geçmişi okuyamıycam heralde çoğalmış baya bi sayfalar

Hayırlı sabahlar canlar dün bebişin kalp atışlarını duyduk hamdolsun...
Sizler için hep dua ediyorum... Sizleri seviyorum...
gözünaydın bitanem.. inşlh bebişinin gelişimi hep böyle sağlıcakla devam eder.. dr gittikçe durumundan bizi haberdar eyle.. bizde seninle birlikte burda bilgilenelim.. bizede tecrübe olsun..

güle güle kuşuuuum.. slm söyle bizden.
özleriz tabii.. özlemezmiyiiiz:gitme:

Allah rahmet eylesin.. üzüldüm şimdi yaa... demek çocuğuda var.. eşi kimbilir ne haldedir şimdi..:çok üzgünüm:
dua ettim kuşum bende.. mekanı cennet olsun..:Saruboceq:
rabbim bizim kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
arada rüzgar da estirseler yinede bizim yanımızda kalsınlar:Saruboceq:
Allah onlara sağlık sıhat versin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…