- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.621
kızlar ben 33 günde bir regli oluyorum
bugün 35. günüm test yaptım tek çizgi malesef ama hala kırmızılar gelmedi sinyaller var sadece oldum olacak gibiyim olamadım bi türlü deli olucam stresten şiştim iyice
ben bugün yokum kızlar birazdan evden çıkıcam..
aptmanda mevlit var.. mevlide gidicem..
sizlerede dua edicem..
canım stres yapma kendine hemen biraz daha bekle...benim ilk gebeliğimde 4 gün geçmişti ama idrar testinde çıkmıyordu...anca kanda çıktı belki öledir ....
kan testi yaptırmaya korkuyorum dr hiçbişey yok demesi 1 kere yaptırdım çok kötü olmuştum
kadrişim ne oldu hayırdır? hastamısın kıs yoksam, bak benim haberim yoktu bacım geçmiş olsun yewrum..
amin canım inşallahhh,
kızlar şu an çok üzgünüm çalıştığım yerde bir arkadaşımızı kaybettik şimdi aldım haberini kalp krizi geçirmiş dün gece çok üzgünüm çok gençti adamcağız 39 yaşında birde oğlu verdı adı toprak buraya girenler bi fatiha okusun çok iyi bir insandı.mafoldumben:sinifsinif:senağlamasenağlama
kızlar ben 33 günde bir regli oluyorum
bugün 35. Günüm test yaptım tek çizgi malesef ama hala kırmızılar gelmedi sinyaller var sadece oldum olacak gibiyim olamadım bi türlü deli olucam stresten şiştim iyice
gulumkarın agrım var adetten beri akrnım da şişlık var bıde göbegımın orda AGRI VAR NIYEDIR BILMIYORUM
naber canım nasılsın konuşamadık epeydir benim işler yoğun bu aralar bu arada acaba denizde felan üşütmüş olabilirmisin ıslak bikini ile kalıyoruz ya bazen belli o yüzden dir.. Diiak te kendine ayaklarını sıcak tutu:1hug:
heh ben bıkını gıymıyorum kı :)
gözünaydın bitanem.. inşlh bebişinin gelişimi hep böyle sağlıcakla devam eder.. dr gittikçe durumundan bizi haberdar eyle.. bizde seninle birlikte burda bilgilenelim.. bizede tecrübe olsun..Hayırlı sabahlar canlar dün bebişin kalp atışlarını duyduk hamdolsun...
Sizler için hep dua ediyorum... Sizleri seviyorum...
güle güle kuşuuuum.. slm söyle bizden.gunaydın kızlarr ben sımdı cıkıyorum annemlere gidiyorum memleketten geldıler 2 aydr goremıyodum cok özledım onları buyuk ıhtımal orda kalıcaz hepınızı ck sevıyorum benı özleyın anacımmmmkaydirigubbakcemile3
Allah rahmet eylesin.. üzüldüm şimdi yaa... demek çocuğuda var.. eşi kimbilir ne haldedir şimdi..:çok üzgünüm:Amin canım inşallahhh,
Kızlar şu an çok üzgünüm çalıştığım yerde bir arkadaşımızı kaybettik şimdi aldım haberini kalp krizi geçirmiş dün gece çok üzgünüm çok gençti adamcağız 39 yaşında birde oğlu verdı adı toprak buraya girenler bi fatiha okusun çok iyi bir insandı.mafoldumben:sinifsinif:senağlamasenağlama
az önce üst kattaki komşumun mevlidin den geldim...
hepimiz için dualar ettim(içimden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?