- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.021
kızlar benim de bu ay iki yumurtalığım da da ağrı olıyor arada bir acaba neden doktora da gitmedim hiç
iyi akşamlar hanımlar
:CüvCüv: inşallah yerleşmese kanamasıdır canım hamilesindir inşallah :ecrin_bebek:
canım bı zman oluyor bendede
kendını umıtlendırme
ama umidini de kaybetme)
bikaç gun bekle bakalım kanaman devm edeckmı bıtecekmi;
eger 18inden sonrasındada adet olmazsan bı test yaparsın
gecn sneelrder bendede oluyordu oyle durum
gulum öncelıkle allah kavuştursun eşinin burnu kanamadan gıdip gelsın inş tabıkı tum askerlerımz için bu duamız.
Gunun nezmandı senın
:sinifsinif: tam ramazanın başlangıcı benim günüm gülüm umarım olmam eşim yanlız bıraktı ama gelince iki kişi olurum inşallah:CüvCüv: :Saruboceq:
canım bende 4 yıllık evliyim ama daha 4.cü ayı bitirdik bebeiş istemeye başlayalı seninde uzun süre olmuş güzelim dr flan gittin mi inş. önemli br şeyin yoktur ve umutları kaybetmek yokk hiççç bi zamann
bekledıgın ama inş regl olmam dedıgın tarıh yazıylıyor canım
günaydın canlar nasılsınızzzemuszemus kıslarrr ben dun gece bır ruya gordumm ruyada hani bu bizim evde yaptığımız gebelik testleri var yaa hani onlardan yapıyorum ve çift çizgii içim içime sığmıyor eşim beni bekliyor dışarda ve onun yanına gidip çift çizgi diyorum inanamıyoruz ama nasıl mutlu oluyoruzz sarılıyoruz birbirimizeee :)) ne anlama gelir bu rüya bilmiyorum ama dün gecede hiçç düşünmemiştim bebek dolayınıda opuyorumnanaktan
selam kizlarrr ne örüyonuz arada ugruyorum ama pek fark edilmiyorum
bende bu ay regl olayim yeni tarihimi verecegim.rabbim herkesin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?