Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

tatlımmm benim canını hiç sıkma kuşum allahım duarlımız kabul ederi nş. seninde bebişini kucağına almayı nasip eder.:1hug:

cnm ulasmadım selocana ulaşmayıda duusnmuyorum kımseye ısrar edemem gelen gelır bız senınle ayarloyalım tatlımmm kolay gelsın sana bu arada

ben döndüm tatilden kızzzzzzzzzzzzzzllaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr hasta oldum bitti bile yeni tarih 5eylül kistte yok yarın doktora gitcam klomen kullandım yumurta büyümüşşe iğne vercek inşallah çok yumurta olurda tutar çalışmalara devammmmmmm

Merhabalar :)
Papatyanil, ukla, selected, bumuyani ve diğer kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Ben maalesef genelde yattığım için internete pek giremiyorum.
Hem bebeğimin bana tutunması, bu pıhtıların bir daha oluşmaması için dua ediyorum, hem de sizler için.
ınşallah allahım olmayanların bir an önce göbişlerini meleklerle doldurur, hamilelere bu süreci sağlıkla mutlulukla yaşamayı nasip eder.
Hepiniz kendinize çok iyi bakın.

AYY BENIMDEKAÇ GUNDUR UTU VAR YAPILCK SICAKTA CANIM ıSTEMIYOR YA TUM GUN KK NIN BAŞINDAYIM BI YEMK YAPIYORUM OKADR NE TEMBELL OLDUM BEN BÖYLE YA KENDIMDEN UTANIYORUM ARTIK mafoldumben

DİNAMİS KIZZ MALASEF DIYE BAŞLAMISSINYA CUMLEYE YUREGIM AGZIMA GELDI YAHUUUU
klava:

Canımsın yaa :1hug:

Hem bumuyanicim sıcakta da ütü en zor iş oluyor vallahi, boşverrr idare edecek kadar yap, hepsini bitirecem diye yorma kendini.
Ben yazları çok rahat oluyorum allahtan bu konuda, eşim öğretmen, haliyle yazın tatil, bir kot bi tişört yetiyor. Valla okulların açılmasını sırf bu pantolonlar, gömlekler ütüle ütüle bitmiyor diye istemiyorum :))
Yazın bi kendi ütüm oluyo oh ne rahat, hatta baksanıza bu yazı yatarak geçirdim zaten, bebeğim beni hep yatırdı hiç iş yapamıyorum, sanırım gelince çok yorucam seni şimdiden dinlen diyoryerimseniben

aman saglıkla gelsınde boşver gerisini
ya bi başlasam yaparım da hepsini.
Klımayı actıgımla bisaatte yaparımda başlayamıyorumkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…